Sayfa 619/997 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    sayın hocam bankacılık sektörü arasında "yaw bu banka değil" dediğiniz hala bir yada bir kaç banka varmı, yoksa söyledğiniz "bankacılık sektörü" tüm bankaları kapsıyormu? tekrar bir imar bankası olayı yaşamayalım o yüzden sordum :D
    değerli kardeşim,
    lütfen bana yazma. ben seni hiç görmüyorum sen de beni görme. lütfen, lütfen, lütfen...
    daha önce de dedim defaeten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234

mevduatçılar nerdesiniz.işler iyi gibi bakıyorum.

3. dikkatlerden kaçmış ama şekerbank da usd 4.00 yapmış 3 küsürlerdeydi, hoşgeldin 3 aylığına olanında.

http://www.sekerbank.com.tr/yatirimu...uat/gecegunduz

Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    aynen dediğin gibi kardeşim.. eskiden egebank batmadan önce (sanırım 1-2yıl) bütün şubelerini yeniledi muhteşem bir görünüm kazandırdı (iç mimari dahil)

ee faizi de güzel verince çok sayıda müşteri çekti.. bu konjonktur de bankalar super lux daire gibi batma korkusu pek yok zira tcmb hergün 150 milyar tl fonluyor fakat bankalara fazla masrafı tasarruf ve kredi alan sıradan insanlar ödüyor. tabi fazla çalışanın parasını da..
    Geçtiğimiz günlerde mevduat sahipleri için güvenin ön planda olacağına dair sözler söylenmişti. GLP penceresinden fonlanan tutarın anormal boyutlara ulaşması da şüpheleri destekliyor. Sanırım mevduat faiz oranları paylaşımından ziyade mevduatlarımızın güvenliğine yönelik paylaşımlara önem vermeli.

5.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Geçtiğimiz günlerde mevduat sahipleri için güvenin ön planda olacağına dair sözler söylenmişti. GLP penceresinden fonlanan tutarın anormal boyutlara ulaşması da şüpheleri destekliyor. Sanırım mevduat faiz oranları paylaşımından ziyade mevduatlarımızın güvenliğine yönelik paylaşımlara önem vermeli.
    Böyle bir şeyin tartışması olmaz. Zira güven tartışılabilecek bir konu değildir. Güven ya vardır ya yoktur. 1 tanker sütün içine ufak bir sinek kaçarsa güven yoktur. Sineğin tankın neresine bulaştığı , tankerin hangi kısmındaki sütün içilip içilemeyeceğinin de tartışması olmaz.

Böyle bir tartışmanın zeminini hazırlamak için yapılan açıklamalar sadece sistemi daha da zora sokacaktır. Mevduat faizini düşürebilmek amacıyla yüksek oran veren bankaların güvensiz olduğunu ima etmek ve bunun üzerinden bir algı yaratmak burada destek vermememiz gereken bir eylem tarzıdır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Böyle bir şeyin tartışması olmaz. Zira güven tartışılabilecek bir konu değildir. Güven ya vardır ya yoktur. 1 tanker sütün içine ufak bir sinek kaçarsa güven yoktur. Sineğin tankın neresine bulaştığı , tankerin hangi kısmındaki sütün içilip içilemeyeceğinin de tartışması olmaz.

Böyle bir tartışmanın zeminini hazırlamak için yapılan açıklamalar sadece sistemi daha da zora sokacaktır. Mevduat faizini düşürebilmek amacıyla yüksek oran veren bankaların güvensiz olduğunu ima etmek ve bunun üzerinden bir algı yaratmak burada destek vermememiz gereken bir eylem tarzıdır.
    kırmızı çizgiyi aşmamak lazım yüzde 100 katılıyorum ! dolarda olanlar zaman zaman algısal olarak bizi dürtüklemeye çalışıyor ama mudi bu tarz şeylerden pek gıdıklanmaz ! mudi sadece enflasyona bakar yola devam eder

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kırmızı çizgiyi aşmamak lazım yüzde 100 katılıyorum ! dolarda olanlar zaman zaman algısal olarak bizi dürtüklemeye çalışıyor ama mudi bu tarz şeylerden pek gıdıklanmaz ! mudi sadece enflasyona bakar yola devam eder
    Yanlış anlaşılmaması bakımından şunu da belirteyim bankalara güvensizlik duyamazsınız demek istemiyorum. Ancak eğer içinizde bu güveni sorgulama yönünde bir dürtü oluştuysa aslında bunu tartışmanıza da gerek yoktur diyorum. Zira böyle bir durumda zaten güven kaybolmuş demektir. O yönde davranmalısınız. Yani tartışmak dahi güvenin olmadığının kanıtıdır. Bu da tartışmanın kendisini anlamsız kılar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bahri enflasyon kaç biliyormusun? geçen sene aldığım mallara %25 çaktılar. enflasyonun %25 olduğunu devlette bildiği için mtv ye %25 çaktı. 15 senelik aracımın vergisi yıllık 400 oldu vay be.

Sayfa 619/997 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •