Haberiniz yok galiba o...dan 100 kişi çıkartılmış.toplam 300 olacakmis.bankacilik karlı değil de ondan.robotlar bankacı olacak😃mevduat pazarlığı da çekilmez artık.arada bir yaglanmalari gerekecek.vicik vıcık artık🤣
Haberiniz yok galiba o...dan 100 kişi çıkartılmış.toplam 300 olacakmis.bankacilik karlı değil de ondan.robotlar bankacı olacak😃mevduat pazarlığı da çekilmez artık.arada bir yaglanmalari gerekecek.vicik vıcık artık🤣
Ben de GLP yi 25 baz puan artırabilirler diye düşünüyorum. max max 50 baz puan olur sanırım. 50 baz puandan fazla yaparlarsa çok çok büyük sürpriz olur benim için.
arkadaşlar tcmb hergün bankalar batmasın diye (sizin tasarrufları korumak için) 150 milyar tl bankaları fonluyor siz hala faiz peşindesiniz![]()
aynen dediğin gibi kardeşim.. eskiden egebank batmadan önce (sanırım 1-2yıl) bütün şubelerini yeniledi muhteşem bir görünüm kazandırdı (iç mimari dahil)
ee faizi de güzel verince çok sayıda müşteri çekti.. bu konjonktur de bankalar super lux daire gibi batma korkusu pek yok zira tcmb hergün 150 milyar tl fonluyor fakat bankalara fazla masrafı tasarruf ve kredi alan sıradan insanlar ödüyor. tabi fazla çalışanın parasını da..
Yer İmleri