Sayfa 391/784 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. Küçük yatırımcıyı zaten bitirmişler, kimse günahını bile yatırmaz bu hisseye.
    Yani yatırımcılar almadığı gibi satmıyor da maliyetten dolayı.
    Portföyünde bunca proje olacak ve senelerce kuruşluk fiyattan işlem görecek, haliyle güven diye birşey kalmamış.

Alırsa patronun kendisi alır ancak, o da genel kurul çok kalabalık olmasın diye belki alır.
    Yani dar alanda kısa paslaşmaya devam ediyor, etmeye de devam edecek gibi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcıyı zaten bitirmişler, kimse günahını bile yatırmaz bu hisseye.
    Yani yatırımcılar almadığı gibi satmıyor da maliyetten dolayı.
    Portföyünde bunca proje olacak ve senelerce kuruşluk fiyattan işlem görecek, haliyle güven diye birşey kalmamış.

Alırsa patronun kendisi alır ancak, o da genel kurul çok kalabalık olmasın diye belki alır.
    Yani dar alanda kısa paslaşmaya devam ediyor, etmeye de devam edecek gibi.
    küçük bakkal işletmecisi için bile itibar önemlidir, dürüst iş yapmazsa ileride başına patlayacağını ve müşteri kaybedeceğini bilir. Bunlar o kadar göz önünde proje yapıyorlar, yaptıkları projeleri insanlar öncelikle yatırım için alıyor, yani bir sanayi firması gibi arka planda kalma lüksleri pek yok, ama hissenin bu fiyatlarda takılmasına müsaade ediyorlar, neyin kafası bu?

piyasada ky'nin kazancına bile göz dikenlerin gözü çıksın, haysiyetsizler...
    saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra

3.  Alıntı Originally Posted by investor2014 Yazıyı Oku
    küçük bakkal işletmecisi için bile itibar önemlidir, dürüst iş yapmazsa ileride başına patlayacağını ve müşteri kaybedeceğini bilir. Bunlar o kadar göz önünde proje yapıyorlar, yaptıkları projeleri insanlar öncelikle yatırım için alıyor, yani bir sanayi firması gibi arka planda kalma lüksleri pek yok, ama hissenin bu fiyatlarda takılmasına müsaade ediyorlar, neyin kafası bu?

piyasada ky'nin kazancına bile göz dikenlerin gözü çıksın, haysiyetsizler...

Evet aynen, bu kadar projesi olan bir şirketin nominalin altında işlem görmesi yatırımcı ilgisini köreltmiştir, girmez, giren de bıkıp kaçar.
    Öyle sıradan projeler de değil, trilyonluk projeleri mevcut, 3-5 yer satsa hissesin anında 1 üstüne atar.

http://www.marinaankara.com/?utm_sou...SAAEgL5efD_BwE

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Evet aynen, bu kadar projesi olan bir şirketin nominalin altında işlem görmesi yatırımcı ilgisini köreltmiştir, girmez, giren de bıkıp kaçar.
    Öyle sıradan projeler de değil, trilyonluk projeleri mevcut, 3-5 yer satsa hissesin anında 1 üstüne atar.

http://www.marinaankara.com/?utm_sou...SAAEgL5efD_BwE
    ben patron olsam birleşme sonrası hisseyi 5e sürerim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
     Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Genel kuruldan önce 80 kuruşlara atması bence zor
    79 kuruş bıle olsa hiç kimse 78 kuruşa vermez piyasadan verır gecer
    eğer olurda 80 kuruş üzerı atarsa bilinki durum vahimdr
    neden diyecek olursanız
    demekki patron 78 kuruşa bile kendi hissesini istemiyor demektir
    bence genel kurula 76 gıbı gırer kuruldan sonrada pıyasa durumuna döner
    buda bnm görüşüm ytd
    Arkadaşlar gecengünde yazmıştım
    mantıklı olan yukarıda yazdığımdır ha olurda 80 uzerıne atarsa ya çok toplamıştır
    yeter diyordur yada 78 e bıle kendi hissesini almak istemiyordur ben hissede olsam kesınlikle genel kurula hıssenın 78 kurş altında girmesini isterim sitem isyan edeceksenizde genel kuruldan sonraya bırakın isyanınızı yani patrona genel kurula kadar bir süre verin bence tabiii kalın sağlıcakla 2018 ocak ayında görüşmek üzere
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

6.  Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Arkadaşlar gecengünde yazmıştım
    mantıklı olan yukarıda yazdığımdır ha olurda 80 uzerıne atarsa ya çok toplamıştır
    yeter diyordur yada 78 e bıle kendi hissesini almak istemiyordur ben hissede olsam kesınlikle genel kurula hıssenın 78 kurş altında girmesini isterim sitem isyan edeceksenizde genel kuruldan sonraya bırakın isyanınızı yani patrona genel kurula kadar bir süre verin bence tabiii kalın sağlıcakla 2018 ocak ayında görüşmek üzere

Bİraz öyle gibi görünüyor, kuruşluk fiyatlardan bütün mallarını almanın peşinde olabilir.
    Şu piyasa değerine bakarmısınız, 450 milyon TL, elindeki projelerden sadece biri kadar bir değere düşmüş, 80 kuruştan gelen malı afeder mi.

7. Trabzon'da bir ayı PKK'lı teröristlerin mühimmatını ortaya çıkardı....... ŞİMPAŞ GYO ÜZERİNDE OYUN KURAN .AYILARI KİM ENGELLEYECEK
    ALLLAH A HAVELE EDİYORUZ OYUN KURUCULARI

8.  Alıntı Originally Posted by baba yorgun Yazıyı Oku
    Trabzon'da bir ayı PKK'lı teröristlerin mühimmatını ortaya çıkardı....... ŞİMPAŞ GYO ÜZERİNDE OYUN KURAN .AYILARI KİM ENGELLEYECEK
    ALLLAH A HAVELE EDİYORUZ OYUN KURUCULARI
    bu kağıtta ayı, öküz gibi doğaya ait yaratıklar yok burada bir tek doğaüstü bir oç var, yıllardır kağıdı kuruşlara çiviledi. diğer bütün yatırımcıları da uzak tutmayı başardı kuklacı gepetto...

Sayfa 391/784 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •