Sayfa 45/280 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 2234 madde; 353 - 360 arası.

Konu: DESPC - Despec Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by pars13 Yazıyı Oku
    Sorularımıza sabır ve anlayışla cevap veren Sn BEYPAZARLI, Sn MAUSOLOS, Sn ONDRGSH ve Sn SCARCAFE ye değerli katkıları için çok teşekkür ediyor ve katkılarının devamını diliyorum
    Pars 13 hangi soruya hangi cevabı aldın. Bomboş temenni yazılarından başka bişey yok. ytd.

2. Seans sonu için teknik 4.35 kapanır dedim baktım tekniği bozulmamış, cuma hafta sonu kapanışı günlükte gördüğüm golden cross u teyid için bakacağım. Seenturk senin bir stresin var ama ben çözemedim. Bu tarz yazılara devam edeceksen kendi kendine takıl benim senin yazdığın saçma sapan yazıları okumak gibi bir zorunluluğum yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Scarface Yazıyı Oku
    Seans sonu için teknik 4.35 kapanır dedim baktım tekniği bozulmamış, cuma hafta sonu kapanışı günlükte gördüğüm golden cross u teyid için bakacağım. Seenturk senin bir stresin var ama ben çözemedim. Bu tarz yazılara devam edeceksen kendi kendine takıl benim senin yazdığın saçma sapan yazıları okumak gibi bir zorunluluğum yok.
    Sallıyorum hisse cuma bilmem hangi değerlerde olmuş ve sen bize hissenin ne yapacağını söyleyeceksin atı alan Üsküdarı geçtikten sonra.hakatten saçma sapan yazılar yazıyorsun.ytd.

4. Okuma o saçma sapansa. Şuna anlamıyorum demiyorsunda. Ayrıca sana hissenin ne olacağını ben niye söyleyim ? Çalış bul. Ben hissenin nereye gideceğini kaçta stob edeceğimi zaten biliyorum. Dün bir aracı kurumla alakalı bir şey yazdım, sen onu anlasaydın bu gün lot arttırmıştın. Ben arttırdım mesela.illa böyle mi konuşalım artistlik yapalım seenturk ! Daha da benimle alakalı yazı yazma burda

5.  Alıntı Originally Posted by Scarface Yazıyı Oku
    Okuma o saçma sapansa. Şuna anlamıyorum demiyorsunda. Ayrıca sana hissenin ne olacağını ben niye söyleyim ? Çalış bul. Ben hissenin nereye gideceğini kaçta stob edeceğimi zaten biliyorum. Dün bir aracı kurumla alakalı bir şey yazdım, sen onu anlasaydın bu gün lot arttırmıştın. Ben arttırdım mesela.illa böyle mi konuşalım artistlik yapalım seenturk ! Daha da benimle alakalı yazı yazma burda
    Gördünüzmü arkadaşlar gerçek yüzünü ortaya cikardim.ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Scarface Yazıyı Oku
    Seans sonu için teknik 4.35 kapanır dedim baktım tekniği bozulmamış, cuma hafta sonu kapanışı günlükte gördüğüm golden cross u teyid için bakacağım. Seenturk senin bir stresin var ama ben çözemedim. Bu tarz yazılara devam edeceksen kendi kendine takıl benim senin yazdığın saçma sapan yazıları okumak gibi bir zorunluluğum yok.
    Sn.Scarface,forumda Red List özelliği var.
    Örnek:Benim yazdıklarımı görmek istemeyen beni buraya ekleyerek, yazdığım yazıları görmeyebilir.
    Göz görmeyince gönül katlanıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    harbiden boş sun

8.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    yazılarına ben bile katlanamıyorum 3 yıldır bu hissedeyim burayı takip ediyorum bu hisseyi uzun vade aldım. ama bakıyorum ki seninle aynı hissede olmak beni despc ten soğuttu. bari engelleyim de hisselerden soğumayayım. ENGELLENDİN.

Sayfa 45/280 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •