Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 692/1014 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Butun AB ulkelerinin tamaminda 7.000 muteahhit, biz de 300 Bin.

Kardesim bunun bir regulasyonu olmaz mi ?

Tum AB'de 10.000 emlakci, biz de 40 Milyon.

Adam biraz dusunur ?

Uretmeyen bir ekonomi, her yil artan cakal sayisi.

Eee nereye varacakti ki, en cakallar da ulkeyi yonetiyor, kim hukuku neden duzeltsin, gidiyor is'te boyle.

Avukatlar kazaniyor, hic gorevini yapmayan adalet erk'i kazaniyor.

Bunlara odeyecek kaybedenler lazim degilmi ?

Is'te onlar da biziz.

Insaat kalitesi ile yasam kalitesini ayiramamis bir suru.

Kime neyi anlatacaksin.
    Yaşam kalitesi çoğu insanımız için başını sokacak bir mekandan öteye gidemiyor maalesef. Zaten gelişmiş ülkelerde insanlar nasıl bir hayat standartıyla yaşıyor görmeyip deneyimleme olanağına sahip olamayan zihinler için başka türlü yaşamayı düşünmek mümkün değil ki ...

2. Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: İspat etmezsen boğazına ne takacağız göreceksin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, ''Man Adası'ndaki paraları ispat edemezsen boğazına ne takacağız göreceksin' dedi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...oreceksin.html

Sn.Basbakan,

Bu bakan'in alet takacagini soyledigi kisi Ana Muhalefet Partisi Genel Baskani.

Anayasal sinirlar icinde en iyi korunmasi gereken birine bunu takan, biz sade yurttaslara ne takar, hic dusundunuz mu ?

Adam kime ne takiyor bir bakin.

Kimse diyor mu, bu nasil laf.

Ayip degilmi diye soran varmi ?

Vatandasiz biz vatandas, bizi degil hukuk adalet, adliyedeki mubasir bile takmaz.

Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: İspat etmezsen boğazına ne takacağız göreceksin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, ''Man Adası'ndaki paraları ispat edemezsen boğazına ne takacağız göreceksin' dedi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...oreceksin.html

Sn.Basbakan,

Bu bakan'in alet takacagini soyledigi kisi Ana Muhalefet Partisi Genel Baskani.

Anayasal sinirlar icinde en iyi korunmasi gereken birine bunu takan, biz sade yurttaslara ne takar, hic dusundunuz mu ?

Adam kime ne takiyor bir bakin.

Kimse diyor mu, bu nasil laf.

Ayip degilmi diye soran varmi ?

Vatandasiz biz vatandas, bizi degil hukuk adalet, adliyedeki mubasir bile takmaz.
    Bir ülkenin bakanına bakarak o ülke ne mok anlamak daha kolay oluyor. Ama tabi bakan da uzaydan gelmemiş, sonuçta bu ülke evladı. Demem o ki değişim çok zor be... Konuşmaya bile değmez artık.

4. Keşke bütün yollarımız beton olsa. Binaları beton yapacağınıza önce yolları beton yapın.

Asfalt yolla olmaz bu kadar arabayı kaldırmaz!

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    İstanbul da yolların asfalt yerine beton olması lazım. Ama rantiyeciler ve rüşvetçiler asfalt yoldan vazgeçmez. Yap yap boz tekrar yap boz tekrar yap!

Türkiye'nin İlk Beton Yolu 11 Yıldır Bozulmadı
    Afyonkarahisar'da 2004 yılında deneme amacıyla yapılan Türkiye'nin ilk beton yolu, onarım ve bozulma olmaksızın 11'inci yılını tamamladı.

https://www.haberler.com/turkiye-nin...880625-haberi/

Kardesim,

Biz de kendimiz ce onlem aldik tabiki, es dost komsulara emanet ettik.

Mahalle muhtari bile sen merak etme abi dedi.

Biz zeytin ekseydik, eger sahibi yurt disinda diye biliniyorsa, zaten soker goturur fidani, merak etme.
    ev senin para senin istersen 20 sene gelip bakma. ben ona bişey demiyorum.

ama durum böyle. kısacası.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    aynı olay mahallede yaşandı alamancının biri aldı gitti evi . gidiş o gidiş. sonra yakın bir emlakcısı varmış burda gönül hatırı işi derken evi ilk önce motorcular tuttu. ee emlakçının tanıdığı arada kendide uğruyor falan.

sonra onlar neyse durduk yere çıktı sonra aynı emlakcı yine gönül hatır askerden yeni gelmiş 22 yaşında birine verdiler. çocuk başladı arkadaşlarını toplamaya evde 4 5 kişi kalıyor giren çıkan belli değil abuk subuk tipler. uyuşturucu getirtip duruyorlar karşıda konuşmaları bile duyuyorsun. al katında yaşlı biri vardı polise şikayet ediyor polise kapıyı açmıyorlar polis gidiyo gidiş o gidiş. ee evde kimse yok diyip geçiştiyor bende gülüyorum terastan.

mahalleli başladı rahatsız olmaya ses gürültü küfürler tırla gidiyor. evi sahibiniarıyoruz ortada yok elektrik su faturasına baktım üstüne bile almamış gitmiş. tel yok bişey yok.

neyse çocuk bir zaman parasız kaldı. evdeki tüm eşyaları ( ev sahibinin ) ikinci el diye sattı.

yetmedi. termosifon vs hepsini söktü yine sattı. ev sahibi iki sene sonra geldi çilingirle açtırdı kapıyı mahalleli temiz sopa çekmediğine şükretti adam safın teki ama bi şekilde para geçmiş yatırım diye aldım diyor evi ne bileyim böyle olacağını falan. 5kuruş kira alamadım bu zamana kadar evi komple tadilat ettirip satacam diyor şimdide
    Hızlı giden atın boku seyrek düşer.
    İki karpuz bir koltuğa sığmaz.
    Gözden ırağa tohum dikersen, meyvesini eller yer.

Yurt dışında çalışan kişilerin burada yatırım yapması bana saçma geliyor. (Sayın HISIM'ın dededen kalma evi istisnadır)
    Böyle takip edemeyeceği yatırımlar yapanlar, kazıklanmayı hakediyorlar bence.
    Ben 50 metre ötedeki kiralık evimi kontrol etmekte zorlanıyorum. Her gün başka bir yeri kırılıp dökülüyor.
    Boş arsa değil ki bu öyle satınalıp sonra unutasın.
    Hatta arsaya bile yapamazsın onu. Sen yokken ona da biri yerleşir.
    Yatırım dediğin şeyin kontrolü sürekli sende olacak aga.
    arkanı döndüğün an kurda kuşa yem olur yatırımın.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Hızlı giden atın boku seyrek düşer.
    İki karpuz bir koltuğa sığmaz.
    Gözden ırağa tohum dikersen, meyvesini eller yer.

Yurt dışında çalışan kişilerin burada yatırım yapması bana saçma geliyor. (Sayın HISIM'ın dededen kalma evi istisnadır)
    Böyle takip edemeyeceği yatırımlar yapanlar, kazıklanmayı hakediyorlar bence.
    Ben 50 metre ötedeki kiralık evimi kontrol etmekte zorlanıyorum. Her gün başka bir yeri kırılıp dökülüyor.
    Boş arsa değil ki bu öyle satınalıp sonra unutasın.
    Hatta arsaya bile yapamazsın onu. Sen yokken ona da biri yerleşir.
    Yatırım dediğin şeyin kontrolü sürekli sende olacak aga.
    arkanı döndüğün an kurda kuşa yem olur yatırımın.
    aynen
    bizimde tanıdık fransızlar var.
    bir kıza güveniyorlar.
    3 sene kirayı topluyor kız, fransaya kirayı vermediler deyip idare ediyor.
    adam geldi.3 yıllık kirayı istedi. esnaf verdim dedi, kız kayıp

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    aynen
    bizimde tanıdık fransızlar var.
    bir kıza güveniyorlar.
    3 sene kirayı topluyor kız, fransaya kirayı vermediler deyip idare ediyor.
    adam geldi.3 yıllık kirayı istedi. esnaf verdim dedi, kız kayıp
    Bu tip işlere halk dilinde argo tabirle `` el şeyiyle gerdeğe girmek deniyor ``. Ortada para olduğunda kolayına kimseye güvenemezsiniz.

Sayfa 692/1014 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •