Sayfa 60/928 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 473 - 480 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

haftalıkta 4.23 ve 4.31 dirençleri önemli..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    haftalıkta 4.23 ve 4.31 dirençleri önemli..
    Direnclerden ziyade desteklere daha fazla yönelir

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Arkadaşlar 2 hafta önce cimere bu Ayhan Karayama hakkında 2 tane şikayet mesajı attığımı söylemiştim ki birisi tescilli Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’nun tweetini retweet yapması ile ilgili idi. Ayrıca ak parti içinde ulaşabildiğim herkese bu adamın ismini verdim. Atatürk’le ilgili twiti bardağı taşıran son damlaydı. İnşallah bir damla da olsa bu adamın görevden alınmasında mesajlarımın ve irtibatlarımın faydası olmuştur. İnşallah yeni gelen kişi ekibini kurar ve bu şirketi düzlüğe çıkarır. Buralar siyaset yerleri değil. Şirketi iyi yönet ülkene hizmet et. En güzel siyaset bu.

6.  Alıntı Originally Posted by kalimero Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 2 hafta önce cimere bu Ayhan Karayama hakkında 2 tane şikayet mesajı attığımı söylemiştim ki birisi tescilli Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’nun tweetini retweet yapması ile ilgili idi. Ayrıca ak parti içinde ulaşabildiğim herkese bu adamın ismini verdim. Atatürk’le ilgili twiti bardağı taşıran son damlaydı. İnşallah bir damla da olsa bu adamın görevden alınmasında mesajlarımın ve irtibatlarımın faydası olmuştur. İnşallah yeni gelen kişi ekibini kurar ve bu şirketi düzlüğe çıkarır. Buralar siyaset yerleri değil. Şirketi iyi yönet ülkene hizmet et. En güzel siyaset bu.
    aynen öyle herkes bulunduğu konumdaki görevini en iyi şekilde yaparsa vatana millete en büyük faydası dokunur....siyasette zaten milletin daha refaha kavuşması için yapılan bir araçtır...bence ikisi arasında fark yoktur...twit atmayla olamazdı fazla bile kaldı zehir zıkkım olsun aldığı paralar...

7. Ucuza gübre vermek istiyorlarsa fosfat yatırımı yapmaları lazım. Ibrahim yumaklı facia gibi açıklama yapmıştı fosfat yatırımıyla alakalı. Ne demişti; yüksek faiz nedeniyle yatırım yapmaya değmez.
    Yerinde duran değil hareket eden pas tutmaz.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ucuza gübre vermek istiyorlarsa fosfat yatırımı yapmaları lazım. Ibrahim yumaklı facia gibi açıklama yapmıştı fosfat yatırımıyla alakalı. Ne demişti; yüksek faiz nedeniyle yatırım yapmaya değmez.
    Yerinde duran değil hareket eden pas tutmaz.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ortak iran yatırımı yapıldığında faiz oranları daha yüksekti...bu kur oranlarıyla dese yine bir nebze anlarım....o zaman kur ile bu zaman arasında dağlar kadar fark var....

Sayfa 60/928 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •