Bende erken emekli olmak isteyenlerdenim. Emeklilikten kasıt stres ve zorunluluktan emekli olmak yoksa hayattan değil tabiki. Plan sgk prim gün sayısını doldurup yaşı beklemeden yolu ayırmak daha önümde 7 yılım var. İnşallah sizler gibi bizimde gönlümüze göre olur.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
başlığa biraz hareket gelsin eskilerden birşeyler yazın bizde öğrenellim mesela eski forumda şu başlıkta okuduklarım vay be dedirtiyor.
http://www.hisse.net/forum/showthrea...=71636&page=35
birde eski forumda kerevitaş konusu varmış kamyon ne durduranlar. ara ara bulamadım olay ne bilen varsa anlatabilir mi?
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
selamlar,
başlık sayesinde foruma üye oldum ve naçizane paylaşımda bulunmak istedim. başlıkta yazan başta büyüklerimize ve herkese çok teşekkür ederim.
28 yaşında bir mühendisim, 5 ay önce borsaya yatırım yapmaya başladım araştırırken bu başlığa rastladım ve tüm sayfaları okudum.
portföyüm %65 tl, %10 döviz, %25 hisse şeklinde ama yavaş yavaş mevduat ve hisse oranını hisse %70 olacak şekilde değiştiriyorum. hisse portföyümün de %20 si ile al-sat yaparak ilerlemeyi düşünüyorum.
saygılar
Yer İmleri