Sayfa 109/364 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 2908 madde; 865 - 872 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1.  Alıntı Originally Posted by ali1980 Yazıyı Oku
    işte bunu için kumar....6 lardan 5,61...ve bu kağıt para kazandırmadı.enkadan hiç büyük oranda temettü gördün mü?hayır.eğer 1 000 000 lotun varsa sana verir % 5 alırsın 50 milyar aylığın gelir 4 küsür milyara geçinir gidersin..eğer büyük miktarda yoksa medine dilencisine dönersin.verir eline 300 -500 lira tırmalar durusun.sen dua et buralardan aşağıya vermesin...verirse alırsın beklersin.... sen aldıkça o verir kucağa....kal sağlıcakla....(ben bunu derken bende de enka var.onuda ekleyeyim)
    şimdi şuna acıklık getireyim,para kazandırmadı derken? elimde nerdeyse iki katına cıkmış bir hisse var allah bereket versin bana kazandırdı..bekleyen herkese kazandırır bir şekilde enka.ama al sat işine pek gelmez..elime 300-500 de olsa her sene düzenli temettü geçiyor çok şükür.bazı hisselerde oda yok..
    yani ben memnunum cok şükür kendi adıma.az ama güvenli adımlarla yola devam.saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by ozn Yazıyı Oku
    şimdi şuna acıklık getireyim,para kazandırmadı derken? elimde nerdeyse iki katına cıkmış bir hisse var allah bereket versin bana kazandırdı..bekleyen herkese kazandırır bir şekilde enka.ama al sat işine pek gelmez..elime 300-500 de olsa her sene düzenli temettü geçiyor çok şükür.bazı hisselerde oda yok..
    yani ben memnunum cok şükür kendi adıma.az ama güvenli adımlarla yola devam.saygılar
    kaç senede 2 katına? 2008 krizinden beri bende var.herhalde sendeki enka en az 10 yıllık.... ha eğer öyle ise en az 10 yıl ise bayağı kazanmışın!!!!!.paran iki katına çıkmış.bankaya koysan( ne kadar faize karşı olsam da) daha fazla kazanırdın. neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun kardeş!!!!!!...

3. temettü vereceği için mi düşüyor

4. Haftaya bir atak görür müyüz? Yoksa yine ters atak mı yapar?

5. Ters atak. 5.60 destekken haftaya direnc olacaktir...ytd.

6. 5.79 hemen topladı kendini

7. Ben aldım hisse düştü

8. bugün aldığımız hisseler içinde kar payı verilecek mi teşekkürler

SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 109/364 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •