Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
İşini düzgün yapan hep kazanır. İhracat şampiyonumuz LCWAIKIKI. Helal olsun. bu adamlar sektöründe büyüdü. Herkes gibi emlak sektörüne atlamadı. İhracat Üretim İhracat Üretim..... varsa yoksa ihracat üretim.....
LC Waikiki 150 yeni mağaza açacak
LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, 2017 yılına ilişkin değerlendirmelerini ve hedeflerini paylaştığı basın toplantısında, 2018 yılında 12 yeni ülkeye daha giriş yaparak, yurtdışında 120, yurtiçinde 30 yeni mağaza açmayı ve toplamda bin mağaza sayısına ulaşarak, yüzde 33 büyümeyle 16,2 milyar TL ciroyu aşmayı hedeflediklerini açıkladı.
http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...cacak-2128827/
Kimse hayal kurmasın, 2 sene önce falanca fiyata aldığım yer şimdi 2 katı filan deyip kendi biçtiği değerle satacağını sanmasın. Eğer öyle olsaydı iki defa anlattığım şekilde ,Topkapı beyaz park projesinde 2 yıl önce, daha proje halinde iken, 648 bin peşin para istenen daire bugün teslim aşamasına gelmişken 780 bin Tl olmaz 1200 bin Tl olurdu. Araştırılırsa benzer şekilde sürüsüne örnek varken bari ATIYORSUNUZ ustruplu atın ki inandırıcı olsun...
kadinlarin ABD de cok mutlu oldugunu defalarca yazdim
Amerikada kadinlar 1.sinif vatandastir ve pozitif ayrimcilik yapilir
Ikincisi Turk kizlari inanmayacaksiniz ama inanilmaz revactalar. Basimdan gecenleri anlatsam inanmazsiniz o yuzden anlatmiyorum. Ama kisaca soyle diyim ayda en az 1-2 defa evlenmek icin Turk kizi arayanlarla tanisiyorum bunlar anne ve ogullarina bakiyorlar. Altindan daha degerli burada
Yani burasi Turkiyenin tam tersi. Siz birde ABD den donen erkeklere sorun eminim TR de cok mutlulardir
gerçekten yatırım yapmasını bilen ile hiç bişey bilmeyen beton alan yatırımcı zamanla ayrışacaktır.
bu illa beton için değil. her durum için geçerlidir.
bu zamana kadar böyle olmuştur.
Haklısınız, gayrimenkul yatırımının ne kadar mantıklı olduğu, o gayrimenkulün şehrine, semtine, özelliklerine bağlıdır. Dolar, TL gibi tek bir rakamla ifade edilemez. Yukarıda bazı arkadaşlar sat bakalım 750 eder mi demişler. Sattım ve etti. Ama bu demek değil ki Beşiktaşta da ev almak mantıklı. Ama belki de mantıklı bir ev vardır. Borsa endeksi düşüyor diye tüm hisseler düşecek diye bir kural yok, belki de çok artacak bir kağıt vardır. Bu forumlarda her konuda fanatizm görüyorum, her hangi bir yatırım için fanatizm çok zararlı. (bence)
Yer İmleri