nasrettin hocanın hikayesine döndü bu iş spek elekcinin teki çıktı şanına başarına uygun hareket etmedin bu son olsun
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasrettin hocanın hikayesine döndü bu iş spek elekcinin teki çıktı şanına başarına uygun hareket etmedin bu son olsun
böyle bir şeyin olması mümkün değile çok yakın birisinin takım değeri 129.300.000 EUR diğerinin ki 584.750.000 EUR
fiyata bakıp iyi la % 27 ler şansı var diyebilirsiniz tabi ,mümkün değilde eğer yenerse hissede olmayan tüm paralı/parasız beşiktaşlılar hisseye saldırır tarihte ilk kez bir futbol takımının hissesi 1 günde +% 20 yapar ve devre kesici uygularlar,hadi biraz hayalle yaşayın bakalım![]()
31 cimizd3 geldi aferim sana bjk tam oldun şimdi
Merhaba arkadaşlar kaç gündür doğru söyleyeni kovarlar misali benide form dan attılar. Amma velakin bu hisse yükselmez almayın derim 2 yıla aşkın süredir beni çok yıprattı uzak durun bunların maksatı belli anlamamak için ne olmak lazım belli terbiyemiz bozulmasın bizim gibilerin elindekini almak sebebi çok basit az çok takip ederseniz bilirsiniz bulaşmayım hadi iyi akşamlar.
seni atan eller kırılsın ,sence kaça kadar düşer bekleyelim o seviyeye kadar. bu arada hissede sürekli aşağı 31 lambalayan birisi var bu dünyanını o,çocuğu bitmez ,en az 500 kere 31 yazdı adam gibi 50,100 bin lot satsana (seninle ilgili değil oğuzcum,sen yaz istifade ediyoruz)
çıkacak o kadar ağanın hissesi VARKEN bu hissemi çıkar gözümde sinek kadar değerin kalmadı bankadan kredi bile alamayan bjk
yok aslında yazılarının hemen hepsi forum kurallarına aykırı ondan ceza verirler. alın satın , almayın alın tarzı yorumlar yasak. yasak. yani bunu bilmeniz lazım. bu yazı da bile cezalık yorumlar var. yani ben almam demekle almayın farklı. bu arada ben daha almam bu hisseden evet. ama satmıyorum da. dursun ilaki zamanı gelir. 76 yorumun var hemen hepside bjkas la ilgili ve almayın tarzı.
Yer İmleri