Sayfa 622/1001 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku

Olabilir mi?
    bu kadar kisa aralikli obo olusmaz, sen gecen yilin tepesini al bu yilin tepesini al , ona gore bi daha bak..
    buralarda biraz yataya baglayip 3.93 yukari kirarsa o zaman formasyon oturacak, gecen yil ki tepesine tekrar bi degmesi lazim, cukur kadar yukari gider o zaman..
    tabi dedigimiz formasyon olursa..

2.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    normalde su anda 3.90 uzerine atmasi gerekiyordu , teb 100 k short yapti o cirmaliyor su an, shortunu yedirecekler kendilerine..
    piyasalar kapansin 3.90 uzeri gorulecek mi bakacagiz..ytd
    sanki teb in 100 k shortunun hiçbir önemi yok. zira dolar/tl piyayasında tebin 100 k sı ne ki..
    london a bakmak lazım gibi. günlük dönen para içinde devede kulak olsa gerek

3.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    normalde su anda 3.90 uzerine atmasi gerekiyordu , teb 100 k short yapti o cirmaliyor su an, shortunu yedirecekler kendilerine..
    piyasalar kapansin 3.90 uzeri gorulecek mi bakacagiz..ytd
    teb kim yahu? bankaların alayı toplanıp short açsa hükmü olmaz. londra bu boru değil.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    teb kim yahu? bankaların alayı toplanıp short açsa hükmü olmaz. londra bu boru değil.
    yukari atmiyorlarsa bekledikleri baska bi sey daha vardir cunku realize olmuyorlar ve tekrar bi ayi tuzagi acmazlar..
    3.93/94 burasi onemli oldu, bu noktalara bakacagiz kisada..benim hedef belli, ben realize olmayacagim 4 ustune atsin veya atmasin..
    3.20 den sattigim bntas olmus 4 tl ; pehh

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ben kısa dönem yaptım, her içtimada Yarbay ana avrat dümdüz gider, sizden değil asker bir mok olmaz derdi. Derdi demesine ama biz askerliği İSTEYEREK mi yapıyoruz acaba diye bir fikir yürütmezdi de . Yani demem o ki hem zorla yaptırıyorlar hemde beğenmiyorlar. Biz o yarbaya zorla finansçılık yaptırsak yada ne bileyim mühendislik ,doktorluk falan ve kendisine senden bir mok olmaz diye hakaret etsek nasıl olur du diye hep düşünmüşümdür.
    Ben askerliği isteyerek yaptım...

Keyifle...

Zor günlerimde bir kurtuluştu benim için.

Askerlik yapmak yasal bir yükümlülük...

Bu ülkenin bekasını böyle planlamışlar.

Yerine yeni bir sistem gelinceye kadar her vatandaş yapacak.

Kimi kısa kimi uzun.

Ben bu devletin destek verip büyüttüğü, okutup gözettiği, meslek verip onurlandırdığı biriyim.

Benimle devleti ve kurumlarını tartışmak fazla keyif vermez...

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    yukari atmiyorlarsa bekledikleri baska bi sey daha vardir cunku realize olmuyorlar ve tekrar bi ayi tuzagi acmazlar..
    3.93/94 burasi onemli oldu, bu noktalara bakacagiz kisada..benim hedef belli, ben realize olmayacagim 4 ustune atsin veya atmasin..
    3.20 den sattigim bntas olmus 4 tl ; pehh
    bu bankalar zarara girsinde çok ta iyi olur hepside 100+ artış çığırtkanlığı yapıyordu belalarını buldular,hele shortçular tam buldu.

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bu kadar kisa aralikli obo olusmaz, sen gecen yilin tepesini al bu yilin tepesini al , ona gore bi daha bak..
    buralarda biraz yataya baglayip 3.93 yukari kirarsa o zaman formasyon oturacak, gecen yil ki tepesine tekrar bi degmesi lazim, cukur kadar yukari gider o zaman..
    tabi dedigimiz formasyon olursa..
    Teşekkürler.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

8. ... dolarda yükseliş kaçınılmaz... hakan atilla'da tanık olmuş.. satan, satana. ..

Sayfa 622/1001 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •