Sayfa 126/883 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Alıntı Originally Posted by Sabrsfk Yazıyı Oku
    Bu kağıt işlem hacmi Vs. Teknik mekanik hiç bir şey takmıyor arkadaşım. Yollardır böyle kafasına göre takılır. Yani anlayacağın öyle işte...
    Yatırım tavsiyesi değildir
    bence yalnış düşünüyorsun , bende takip ederim , 9.24 ü hacimle geçmesi lazım önünde bir engel yok, tuşa basması lazım alıcıların
    Tayfanın akıllısı gemi dümeninden uzak durur.

2. [QUOTE=Bluelife;1392017]bence yalnış düşünüyorsun , bende takip ederim , 9.24 ü hacimle geçmesi lazım önünde bir engel yok, tuşa basması lazım alıcıların[/QUOTE

Bu kağıt patron kağıdı ve sığ bir kağıt, kimin girdiğini çıktığını biliyorlar bu yüzden başkaları(diğer patronlar)fazla bulaşmazlar. Derseki basalım basarlar, derseki çıkaralım çıkarırlar onun için ufaktan ufaktan sabırla toplamaya devam. Bu kağıtta iyi ekmek var kendiler de biliyor, bizde. Sabırla beklemeye devam. 20-25 leri bir anda gösterebilirler, bu böyle biline...
    Yatırım tavsiyesi değildir...

[QUOTE=Sabrsfk;1393210]
     Alıntı Originally Posted by Bluelife Yazıyı Oku
    bence yalnış düşünüyorsun , bende takip ederim , 9.24 ü hacimle geçmesi lazım önünde bir engel yok, tuşa basması lazım alıcıların[/QUOTE

Bu kağıt patron kağıdı ve sığ bir kağıt, kimin girdiğini çıktığını biliyorlar bu yüzden başkaları(diğer patronlar)fazla bulaşmazlar. Derseki basalım basarlar, derseki çıkaralım çıkarırlar onun için ufaktan ufaktan sabırla toplamaya devam. Bu kağıtta iyi ekmek var kendiler de biliyor, bizde. Sabırla beklemeye devam. 20-25 leri bir anda gösterebilirler, bu böyle biline...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    Hacimsiz geçen hergün ekranı kapatmak lazım, %1-2 çıksa bile geri dönecektir.
    Tayfanın akıllısı gemi dümeninden uzak durur.

4. Bir süredir ekran kapattım takip etmiyorum fiyatı, burdaki yorumlar artınca baktım yine benzer hareketler yapmış.

Arkadaşlara katılıyorum. Maalesef başka yatırımlık param kalmadı, o nedenle bu aralar maliyet düşüremiyorum. 10.32 maliyetin var, baya yüklü girdim, ama hiç panik değilim.

Önce mayısta temettümü alıcam sonra da 15 TL olunca satarım. Tamamen benim öngörülerimdir. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Buradan VESBE nin finansal tablolarını görüp , güvenmiş olan tüm yatırımcılar , hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz....

Borsada her zaman görülen pisliklere şahit oluyoruz... SPEK yada Mr patron bozuntusunun adiliklerini izliyoruz... Sizlerin yukarılardan almış olduğunuz pozisyonları sizleri bıktırarak , aşağıdan düşük maaliyetlerden almaya çalışan bir adilikle karşı karşıyayız...

Kendini akıllı sanan pislik herifler , VESBE nin sadece temettü ile bile 5-6 senede yatırdığımız tüm parayı cebimize temettü ile koyma ihtimali varken , bizleri yıldırarak , kelepir fiyattan toplama peşinde... Bu F/K tablolarına sahip sanayi şirketi pek az nitelikte.... özelliklede ihracat ağırlıklı çalışan şirket.... 2018 de yatırımı devreye girecek....

Sen burada baskı ile tutmaya devam et , Türkçede kaba bir tabir vardır.... Sen bizlerden senetlerimizi almayı düşünüyorsun ama ancak ve ancak.............. alırsın .... Ayrıca sayende günaha girer olduk , her gün eminim bu grupta ***** saygıyla anan pek yoktur , her gün anana küfürlerden oluşan demetler sergilendiğine emin olabilirsin sayende..... Sen anladın onu Sayende 25 bin lot olan pozisyonumu 40 bin lota çıkardım. Sana tahtada mesajlarımı yazarak veriyorum. Sen anladın onu , ben o rakamları sana yazan kişiyim....

Sözde yabancı satışları , emeklilik fonları devreye sokularak oyunlar çevrilip duruluyor , sayende borsada alınacak senet kalmadı. İstesende bu senetten çıkma lüksümüz kalmadı..... 5.70 den sattığım THYAO 14.50 olmuş seni 12 tl lerden almıştım sen ise 9 tl lerde sürünüyorsun. Mal mı almak istiyorsun , ancak ikilersin !!! Sayende bu senette 2-3 sene uzun vadeli yatırımcı olduk zorunlu olarak. sen o bilimum rakamdaki gibi 3 ve 1 in oluşumunu çek !!!!

------------------------------------------------------
    Yatırım tavsiyesi değildir.... Spek bozuntusuna iletilen mesajtan ibarettir....

6.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Buradan VESBE nin finansal tablolarını görüp , güvenmiş olan tüm yatırımcılar , hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz....

Borsada her zaman görülen pisliklere şahit oluyoruz... SPEK yada Mr patron bozuntusunun adiliklerini izliyoruz... Sizlerin yukarılardan almış olduğunuz pozisyonları sizleri bıktırarak , aşağıdan düşük maaliyetlerden almaya çalışan bir adilikle karşı karşıyayız...

Kendini akıllı sanan pislik herifler , VESBE nin sadece temettü ile bile 5-6 senede yatırdığımız tüm parayı cebimize temettü ile koyma ihtimali varken , bizleri yıldırarak , kelepir fiyattan toplama peşinde... Bu F/K tablolarına sahip sanayi şirketi pek az nitelikte.... özelliklede ihracat ağırlıklı çalışan şirket.... 2018 de yatırımı devreye girecek....

Sen burada baskı ile tutmaya devam et , Türkçede kaba bir tabir vardır.... Sen bizlerden senetlerimizi almayı düşünüyorsun ama ancak ve ancak.............. alırsın .... Ayrıca sayende günaha girer olduk , her gün eminim bu grupta ***** saygıyla anan pek yoktur , her gün anana küfürlerden oluşan demetler sergilendiğine emin olabilirsin sayende..... Sen anladın onu Sayende 25 bin lot olan pozisyonumu 40 bin lota çıkardım. Sana tahtada mesajlarımı yazarak veriyorum. Sen anladın onu , ben o rakamları sana yazan kişiyim....

Sözde yabancı satışları , emeklilik fonları devreye sokularak oyunlar çevrilip duruluyor , sayende borsada alınacak senet kalmadı. İstesende bu senetten çıkma lüksümüz kalmadı..... 5.70 den sattığım THYAO 14.50 olmuş seni 12 tl lerden almıştım sen ise 9 tl lerde sürünüyorsun. Mal mı almak istiyorsun , ancak ikilersin !!! Sayende bu senette 2-3 sene uzun vadeli yatırımcı olduk zorunlu olarak. sen o bilimum rakamdaki gibi 3 ve 1 in oluşumunu çek !!!!

------------------------------------------------------
    Yatırım tavsiyesi değildir.... Spek bozuntusuna iletilen mesajtan ibarettir....
    Sagol birader

7. Adam 100,000 lot hacimde bile 9 olmasın diye biryerlerini yırtıyor. Kasap önünde ciğere zıplayan kedi gibi [emoji23] Eğer bu attığım 100 lotlara zıplayan 4 kıtada ürün satan patronsa bu iş baya zevkli. Yükselmesin böyle kalsın parası neyse veririz.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by calypso Yazıyı Oku
    Adam 100,000 lot hacimde bile 9 olmasın diye biryerlerini yırtıyor. Kasap önünde ciğere zıplayan kedi gibi [emoji23] Eğer bu attığım 100 lotlara zıplayan 4 kıtada ürün satan patronsa bu iş baya zevkli. Yükselmesin böyle kalsın parası neyse veririz.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Onun derdi 100 lot 1000 lot 100bin lot değil , 9.5 milyon lotun peşinde. 1 tl artması 9.5 milyon tl, 0.01tl artması 95bin tl fazladan para vermesi demek.

Sayfa 126/883 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •