Buradan VESBE nin finansal tablolarını görüp , güvenmiş olan tüm yatırımcılar , hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz....
Borsada her zaman görülen pisliklere şahit oluyoruz... SPEK yada Mr patron bozuntusunun adiliklerini izliyoruz... Sizlerin yukarılardan almış olduğunuz pozisyonları sizleri bıktırarak , aşağıdan düşük maaliyetlerden almaya çalışan bir adilikle karşı karşıyayız...
Kendini akıllı sanan pislik herifler , VESBE nin sadece temettü ile bile 5-6 senede yatırdığımız tüm parayı cebimize temettü ile koyma ihtimali varken , bizleri yıldırarak , kelepir fiyattan toplama peşinde... Bu F/K tablolarına sahip sanayi şirketi pek az nitelikte.... özelliklede ihracat ağırlıklı çalışan şirket.... 2018 de yatırımı devreye girecek....
Sen burada baskı ile tutmaya devam et , Türkçede kaba bir tabir vardır.... Sen bizlerden senetlerimizi almayı düşünüyorsun ama ancak ve ancak.............. alırsın .... Ayrıca sayende günaha girer olduk , her gün eminim bu grupta ***** saygıyla anan pek yoktur , her gün anana küfürlerden oluşan demetler sergilendiğine emin olabilirsin sayende..... Sen anladın onu

Sayende 25 bin lot olan pozisyonumu 40 bin lota çıkardım. Sana tahtada mesajlarımı yazarak veriyorum. Sen anladın onu , ben o rakamları sana yazan kişiyim....
Sözde yabancı satışları , emeklilik fonları devreye sokularak oyunlar çevrilip duruluyor , sayende borsada alınacak senet kalmadı. İstesende bu senetten çıkma lüksümüz kalmadı..... 5.70 den sattığım THYAO 14.50 olmuş seni 12 tl lerden almıştım sen ise 9 tl lerde sürünüyorsun. Mal mı almak istiyorsun , ancak ikilersin !!! Sayende bu senette 2-3 sene uzun vadeli yatırımcı olduk zorunlu olarak. sen o bilimum rakamdaki gibi 3 ve 1 in oluşumunu çek !!!!
------------------------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir.... Spek bozuntusuna iletilen mesajtan ibarettir....
Yer İmleri