çok acý bir durumdayýz gibi hissediyorum.
endeks 1101 bin vesbe diplerde
arçelikte öyle ve bir zamanlar tofaþ ile kafa kafaya idi ama ne yazýk ki þuanda %60 geride kalmýþ
çok acý bir durumdayýz gibi hissediyorum.
endeks 1101 bin vesbe diplerde
arçelikte öyle ve bir zamanlar tofaþ ile kafa kafaya idi ama ne yazýk ki þuanda %60 geride kalmýþ
bu kadar rezil yönetilen endex çýkarken baktýrtan hisse ileride kim alýr merak ediyorum speðin son oyunudur bu yaptýklarý ileride kendi çalar kendi oynar.
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarým bizden týrtýkladýklarýný yemek nasip olmaz
Kutumda büyük hissediyorum bugün![]()
KAP *** VESTEL BEYAZ EÞYA SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. *** VESBE *** Özel Durum Açýklamasý (Genel)
SPK Özel Durumlar Tebliði'nin (II-15.1) 23. Maddesinin 7. Fýkrasý Gereðince
20.10.2017 Tarihli Özel Durum Açýklamamýza Ýliþkin Güncelleme
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : 27.12.2016, 24.02.2017, 25.04.2017, 23.06.2017, 22.08.2017 ve 20.10.2017
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? : Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
20.10.2017 tarihli özel durumaçýklamamýza istinaden Ýtalya'nýn ÝhracatKredisi Kuruluþu Sace S.P.A. sigortasý altýnda
imzalanacak25 milyon Avro tutarýndaki kredinin imza süreci devam etmekte olup, kredi sözleþmesi
imzalandýðýndakamuoyunaayrýca duyurulacaktýr.
-KAP-
dostum bildiðim kadarýyla bu kredi , yürütülmekte olan yatýrýmlar için... ama sonuçta çamaþýr makinasý ve kurutma makinasý kapasiteleri artýrýldýðýna göre , mutlaka bir plan ve stratejileri var....
Yani son çeyrek bilançosunda iyice artmýþ finansal kredilerle karþýlaþýrsak sürpriz olmaz.... bu esnada iliþkili taraflardan alacaklar yine artarsa , SPK ve hukuk nezdinde buradan hepimiz örgütlenip azýnlýk haklarýmýzýn korunmasý için müracat ederiz.... iliþkili taraf alacaklarýna mahsus TEMETTÜ talebinde bulunuruz. böylece iliþkili tarafdan alacaðý inmiþ olur , biz %5 azýnlýk dilimin haklarýda böylece korunmuþ olur !!!!!
------------------------------------------------------
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri