Sayfa 35/573 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 4580 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

En büyük hayali Başkanımız Aziz Yıldırım’la bir araya gelmek olan Eren Şahin’in bu dileği gerçek oldu. Kardemir Karabükspor maçı öncesi Eren Şahin ve ailesini konuk eden Başkanımız Aziz Yıldırım, Eren'in sağlık durumu hakkında da ailesinden bilgi aldı.

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan otizmli Eren Şahin, Fenerbahçemizin galip geldiği maçların sonuçlarını ve detaylarını ezbere biliyor.

En büyük hayali Başkanımız Aziz Yıldırım'ı görmek olan Eren'in bu hayali gerçekleştirildi. İzmir'den ailesi birlikte İstanbul'a gelen Eren, Kardemir Karabükspor maçı öncesi Başkanımızla Stadımızda bir araya geldi. Eren’e annesi Özlem hanım, babası Osman bey ile kardeşi Yaren Şahin eşlik etti. Eren'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkanımız, Eren ve ailesi ile birlikte fotoğraf da çektirdi.

Başkanımızı görme imkanı yakaladığı için çok mutlu olduğu belirten Eren, ardından müzemizi gezdi. Eren ve ailesi daha sonra Fenerbahçe- Kardemir Karabükspor maçını izlemek için tribündeki yerlerini aldılar.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    erman toroğluda hasta olmuş dingil herif
    Ahmet, Erman bunlar tescilli Fenerbahçe düşmanı.. Bunlar okadar çok çektiler ki Aziz başkandan bu yüzden Feneri sevmezler , sevmesinlerde

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Aykut hoca artık valbuena'yi ilk 11 çıkarmalı.. Sonuna kadar hakediyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,073
    16 Ekim 2017 - Aykut Kocaman: "Galatasaray ile aramızda suni bir puan farkı var. Fark eriyecektir"

28 Ekim 2017 - Igor Tudor : "Evet bence de suni, devre arasına kadar fark 10 puana çıkabilir."

18 Aralık 2017 - Igor Tudor, Galatasaray'dan kovuldu.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Kovuldu ve ayni gün ligin ilk yarisinin bitmesine 1 hafta kala Fenerbahce sıralamada galatasaray'in üzerine çıktı.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    16 Ekim 2017 - Aykut Kocaman: "Galatasaray ile aramızda suni bir puan farkı var. Fark eriyecektir"

28 Ekim 2017 - Igor Tudor : "Evet bence de suni, devre arasına kadar fark 10 puana çıkabilir."

18 Aralık 2017 - Igor Tudor, Galatasaray'dan kovuldu.
    gelişi etik değildi gidişide etik olmadı
    ama zaten kendileri etik değil
    bir halt olacağı yok.

karabük içinde bizim içinde zor bir maçtı
    adamlar 6 oyuncusunu getirmemişti şans verilenlere hakkınızı iyi kullanın mesajı verilmişti
    o yüzden ölümüne oynadılar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 35/573 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •