Sayfa 431/964 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    çok açıksa bir anlatda bizde cahil kalmayalım
    Kapasiten bu kadarsa sana anlatacak bir şey çıkmaz benden.

Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    kapasiten bu kadarsa sana anlatacak bir şey çıkmaz benden.
    benim kapasitem seni sollar adam gibi bilgini konuştur zeka yoksunu bildiğin yoksa susma erdemini göster

3. Sayın freecell de sana yazmış. Art niyetlisin. Ben daha sert yazayım okuduğunu anlamıyorsun, kafanda kurmuşsun bir şeyler.
    Ben bunu değiştiremem. Sana hitaben son yazım bu. Ne istersen onu yap, istersen spk ya istersen şirkete
    İstersen ss e dava aç bana ne.

4.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam benim anladığım SPK karar düzeltmeye gitmiş... Danıştay sorgu ekranından da bakamıyorum... Ha bir şey çıkacağına inanmıyorum ama görüldüğü üzere hukuki süreç devam etmekte...

Bu arada SPK'nın karar düzeltmeye gitme hakkı var hocam olmaz olur mu?? SPK mahkemeyi kaybettiği için karar düzeltmeye gidebilir... Ha bir şey çıkar mı bence çıkmaz...

Ve KAP açıklamasında çok net yazılmış hocam SPK nın karar düzeltmeye gittiğini...
    ZT ile avukatkatı boşuna bu kadar uğraştılar yollarca, çağrıdan kurtularak kazanacaklarından daha fazlasını zamansan kaybettiler,

Oysa tahtayı metro gibi nakit gücü yüksek maliyeti taşıyıp hlsse fiyatını çağrının üstünde tutabilecek birilerine verselerdi. Flyatı taşıyıp çağrının fiyatının üstünde tutsalardı, Sonra önce çağrı ilan edilip sonra yüksek likit ve karlılık oluşturacak bir kaç varlık satılışıbyapıksaydı, böylece hisseye daha yüksek hamleler yaptırılarak ceplerinden para çıkmadan çağrı ve bşr çok girdap daha kolay aşılırdı. Bunun manipukatör tarafında yok, şirket varlıkları ortaklık yararına doğru değerlendirilir doğru kullanılsaydı, hisse fiyatı bu flyatları hakederdi zaten.

Ama tabi burda yeni tahtacı finansör İle rant paylaşımı anlslması gerekirdi, bu paylaşım işlerine gelmezdi sanırım.

Neyse çağrıdan kurtulurlarsa zafetleri kutlu olsun. Ana aşla hakkaniyet ölçüleri içinde olmuş blr zafer değildir. Alavere dalavere kille hurda herşey. Atı alıp Üsküdar’ı geçme olayı sadece. Ne yapalım yollardır borsada her atı kapan Üsküdar’ı geçiyor Yeni kutsal sosyal ilkemiz !

5.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    ZT ile avukatkatı boşuna bu kadar uğraştılar yollarca, çağrıdan kurtularak kazanacaklarından daha fazlasını zamansan kaybettiler,

Oysa tahtayı metro gibi nakit gücü yüksek maliyeti taşıyıp hlsse fiyatını çağrının üstünde tutabilecek birilerine verselerdi. Flyatı taşıyıp çağrının fiyatının üstünde tutsalardı, Sonra önce çağrı ilan edilip sonra yüksek likit ve karlılık oluşturacak bir kaç varlık satılışıbyapıksaydı, böylece hisseye daha yüksek hamleler yaptırılarak ceplerinden para çıkmadan çağrı ve bşr çok girdap daha kolay aşılırdı. Bunun manipukatör tarafında yok, şirket varlıkları ortaklık yararına doğru değerlendirilir doğru kullanılsaydı, hisse fiyatı bu flyatları hakederdi zaten.

Ama tabi burda yeni tahtacı finansör İle rant paylaşımı anlslması gerekirdi, bu paylaşım işlerine gelmezdi sanırım.

Neyse çağrıdan kurtulurlarsa zafetleri kutlu olsun. Ana aşla hakkaniyet ölçüleri içinde olmuş blr zafer değildir. Alavere dalavere kille hurda herşey. Atı alıp Üsküdar’ı geçme olayı sadece. Ne yapalım yollardır borsada her atı kapan Üsküdar’ı geçiyor Yeni kutsal sosyal ilkemiz !
    Dediklerinize katılıyorum. Tahminim farklı bir planları vardı. Milyonlarca lotu piyasada satmak gibi.
    çağrı işi bunu bozdu. Zaten hatırladığım kadarıyla önemli bir miktar sattılar zaten. Çağrı muhafiyet başvurusu yaptılar.
    Kimsenin haberi olmadı. Bu arada epey bir şeyler sattılar diye hatırlıyorum. Red yiyeceklerini düşünmediler. Sonra nedense planlarını değiştrmeden bloke geldi. Ortalık iyice karıştı.

6.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Sayın freecell de sana yazmış. Art niyetlisin. Ben daha sert yazayım okuduğunu anlamıyorsun, kafanda kurmuşsun bir şeyler.
    Ben bunu değiştiremem. Sana hitaben son yazım bu. Ne istersen onu yap, istersen spk ya istersen şirkete
    İstersen ss e dava aç bana ne.
    şahsen kendisini tanıdığım için artniyet konusundaki söyleminiz çok kabaca ve saygısızca, kendiside hisseye yatırım yapmış bir yatırımcı hemde ky dediğimiz, söyledikleride doğru şeyler siz neden anlamadınız , sizden gayet mantıklıca buyrun anlatın bizde bilgilenelim dedi, buyrun meydan sizin anlatın bilelim biz cahiliz ya

7.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Sayın cinali, bahsettiğiniz 35 milyonun başka bir sebeple oluştuğu çok çok açık. Bu kadar kafa patlatmaya gerek yok.
    Zira bu kadar aleni yani açık bir şekilde dışarıya para çıkarılmaz. Bunun başka birr sebebi olmalı, şirkete uzak olduğumuz için bilmiyoruz. Bakın spk 200 milyondan fazla para için açıklama yaptı. Hangimiz fark ettik bunu. Hiçbirimiz fark edemedik.
    Bizim gördüğümüz ss 3 milyon almış, başka biri 9 milyon borç almış falan filan. Bilançodaki ilişkili tarafları toplasanız 30 milyon etmez. Ama bakın spk 200 küsür milyon dan bahsediyor. Bu kadar açık bir şekilde olmaz bu işler.
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    çok açıksa bir anlatda bizde cahil kalmayalım
    Kendisine “sayın” diye hitap ettiğim birinden gelen cevap yukarıda.
    Sanki mahalle arkadaşıymışız gibi kaba bir soru soran kim acaba?

8. Ayrıca kimseye cahil demedim.

Sayfa 431/964 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •