Sayfa 65/934 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 7471 madde; 513 - 520 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. 50 H.O AŞAĞI ALIYOR (yeşil)
    karabük maçıda "alınırsa" 200 H.O (beyaz) kafa atariz 3 haftalık tatilde

https://i.hizliresim.com/0Gdgd9.png

2. Ayın başından beri citi bank 500 bin lot çıkış gözüküyor bilginiz olsun ytd.

3. Bu akşam baskan 19 da trt sporda konusacak, ne diyecek acaba

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Korkma kardes citi ciksin biz aliyoz citi nin mencester city den haberi yoktur yada futboldan anlamiyordur ts su an ligin favorilerinden biri ytddddddddd

5. Yussuuuf ve abdulkadirden haberi yoktur citi bankin mencester city bankin yussuuuuf a verecegi paradanda baberi yoktur sen takma kafana bize haber verdigine gore sende yok ts heralde yoksa kendi kendinemi haber veriyon ytdddddddddd

6. Ha unutmusum burdan iyi heber verilmiyor du trabzonspor batacak cok kotu durumda citi mittirip gitmis bizde satalim kacalim ytdddddd bilgi icin sagol kardes bende satip kacim simdi a seans kapaliymis neyse seneye satarim artik ytdddddddddd

7. Gecen sene gs hissesi 22 lerdeydi gs sayfasinda kotu yazanlarla doluydu ben iyi yazdikca bana saldirirlardi adim hisse pazarlayiciya bile cikti gs 46 gordu simdi ayni durum bu sayfada var iyi yazana sus neyse zaten ondan aldim ts yi yol uzun belli ytdddddddddd

8. Kulüb yaklaşık 70 milyon TL'yi bulan çok önemli bir borç yükünden kurtuldu. Muharrem Usta, Cumartesi günü Mali Genel Kurul'da açıklayacak.
    eski yöneticilerden kalan bir borç halledildi. 17 milyon $

Sayfa 65/934 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •