Sayfa 262/540 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. 16.90-18.88 hareketinin 0.382 fibonacci destegi 17.60 lardi. Bakalim tutunabilecek mi?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Haber gelmiş. ..Personel sayısını arttirmislar...son çeyrek rakamlar güzel gelebilir. Personel Alımı yaptıklarına göre siparişler artmış.yillik kar 100 milyonu asarsa şaşırmam.kendi goruslerimdir.yatirim tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Mcgogo Yazıyı Oku
    Haber gelmiş. ..Personel sayısını arttirmislar...son çeyrek rakamlar güzel gelebilir. Personel Alımı yaptıklarına göre siparişler artmış.yillik kar 100 milyonu asarsa şaşırmam.kendi goruslerimdir.yatirim tavsiyesi değildir.
    Güzel haber gerçekten

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yau bu haber falan değil...bize iş ilişkisi anlaşmalar ihaleler ihracatla lazim

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

5. Adam dalga geçiyor 1 ileri 2 geri tahtada kendi at oynatıyor beklemek iyidir bizde bekleyeceğiz buraları da görüyor okuyordu r bu andaval iyi okusunlar nah alırsın istedin hali çevir

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by metyusanus Yazıyı Oku
    Yau bu haber falan değil...bize iş ilişkisi anlaşmalar ihaleler ihracatla lazim

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bence güzel bir haber.bu şirket büyük ihtimalle malları yetisemiyince bu işçileri almış.bu adamları 3 aylığına da almamıştır.cunku bu ara siparişler yoğun diyelim şirket çalışanlarına fazla mesai yaptirir işçi almaz.demekki uzun bir önem işler yoğun olacak ki bu alımları gerçekleştirmiş.bu haberin anlamı bence ben çok anlaşma yaptım demek.

7.  Alıntı Originally Posted by trumbler1 Yazıyı Oku
    Bence güzel bir haber.bu şirket büyük ihtimalle malları yetisemiyince bu işçileri almış.bu adamları 3 aylığına da almamıştır.cunku bu ara siparişler yoğun diyelim şirket çalışanlarına fazla mesai yaptirir işçi almaz.demekki uzun bir önem işler yoğun olacak ki bu alımları gerçekleştirmiş.bu haberin anlamı bence ben çok anlaşma yaptım demek.

Yorum gayet guzel ve isabetli olmus. Ayni seyleri ben yazacaktim. Anlami kalmadi. Arkadasimiz cok guzel ozetlemis. Arkaniza yaslanin ve subat sonundaki bilancoyu bekleyin derim.

8.  Alıntı Originally Posted by kaptanoglu Yazıyı Oku
    Yorum gayet guzel ve isabetli olmus. Ayni seyleri ben yazacaktim. Anlami kalmadi. Arkadasimiz cok guzel ozetlemis. Arkaniza yaslanin ve subat sonundaki bilancoyu bekleyin derim.
    Teşekkürler

Sayfa 262/540 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •