Sayfa 73/964 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 577 - 584 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Yabancı satışı etkisi.. Kağıtta günlükçü olan kazanıyor. Gidecek kağıt günlükçüye bu kadar hizmet etmez. Alış için nerede ne kadar mal yazarsan veriyor. Alış satışlar Ve takaslar olumsuz. Olumlu tek yan duygusal beklentiler ve satışla güzel haber gelebilir beklentileri. Göz ardı etmememiz gereken şey ise şirket eğer kötü bilançolar açıklarsa gözünün yaşına bakmazlar. Devlet para kazanabileceği çok şirketi satabileceksen kapatmıştır. Bunu düşünmek bile istemeyiz. Olumlu beklerken bunları da hesaba katmak gerekir.

2. İpek = hangi fiyattan satarsanız satın, sattığınız fiyatın altından alabileceğiniz hissedir

3.  Alıntı Originally Posted by ilco Yazıyı Oku
    İpek = hangi fiyattan satarsanız satın, sattığınız fiyatın altından alabileceğiniz hissedir
    Eşittir: günlük al- satla tavan yapan bir kağıt kadar kazandım dedirten bir kağıttır. Ve neredeyse hergün ��

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Yukarı hareket başlayacak gibi duruyor. Hissiyatım olup YTD. dir.

E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by acer Yazıyı Oku
    Yukarı hareket başlayacak gibi duruyor. Hissiyatım olup YTD. dir.

E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İyi ve kalıcı çıkışları ancak bilançolardan sonra yapar. Şimdikilere çok inanmıyorum. İpeke'yi adam yerine zaten koymuyorlar. Bakkalın çırağı misali.Benim düşüncem böyle.

7. İpekte para çıkışı kozaya para girişi var.Tam üvey evlat.Bir haber istiyoruz satılacak diye başka birşey istemiyoruz.

8. İkinci seans kaldiracaklar gunlukculere ekmek çıkarabilir.

Sayfa 73/964 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •