Sayfa 136/1049 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ulan biz amerikadayiz dolarla alicam gittim DOGE almak icin tam 2 gun ugrastim hep server down diyor alamadim

sonra siradaki en ucuz BCN almaya kalktik dolarla vermiyor BTC ile oda olmadi

sonra REDD Coin e ugrastim hicbir yerde nasil alinacagi yazmiyor, buy sell sayfasini bulduk ama aktive edemedim

sonra siradaki Siacoin e gectik bu sefer alim satim izni vermiyor

yahu milllet TR den kit ingilizcesiyle bunlari nereden nasil aliyor hakikaten cok merak ediyorum

asagidaki sayfaya bakin daha alim satim butonu bile yok
    coinbase ve gate.io sitelerini kullaniyorum ve gayet mennunum. bir inceleyin isterseniz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    coinbase ve gate.io sitelerini kullaniyorum ve gayet mennunum. bir inceleyin isterseniz
    coinbase de bir tek bitcoin etherium ve bir sey daha satiliyor

oysa piyasada 2600 cryptocurrency var mesela onlara ulasmakta

3. arkadaşlar bu borsaların ardındaki güvence nedir sattım btcleri diyelimki 200K dolar etti bu para ödenecek mi? bunun güvencesi nedir? kim kefil buna?
    bunu merak ediyorum...

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    coinbase de bir tek bitcoin etherium ve bir sey daha satiliyor

oysa piyasada 2600 cryptocurrency var mesela onlara ulasmakta
    onlari zaten direk alamiyorsunuz.

coinbase'den LCT alin mesela, transfer etmek icin cok az fee veriyorsunuz.

coinbase 'den transfer yapicaksiniz LCT 'yi gate.io 'ya yada kullandiginiz diger exchange sitesine. oradan da istediginiz alt-coin 'i alabilirsiniz

LTC elimizde patladi gibi

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    legolas

asagida 200 dolari girdim zaten hesap acmistim ama you don't have enough balance diyor

parayi nereden yatiricagimizi anlamadim. Sayfanin neresinde kredi kartini giriyoruz?

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    legolas

asagida 200 dolari girdim zaten hesap acmistim ama you don't have enough balance diyor

parayi nereden yatiricagimizi anlamadim. Sayfanin neresinde kredi kartini giriyoruz?

doge coinin altinda notice yaziyor oraya tiklarsan once usdt alman lazim. dolarcuzerinden degil usdt uzerinden satiyor yani. bittrex ten islem yapiyorum ben ama bu sayfadan anladigim bu

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. biz kit ingilizcemizle anlıyoruz notice yi sen amerikada nasil yasiyorsun anlamadim

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 136/1049 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •