Sayfa 750/997 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Miktarlar biraz dağınık olmuş hocam, parayı tüm bu bankalara mı dağıttınız?

Sn.Chilypeppers,

Evet, ilk bölümde yazdığım bankalara dağıttım mevduatı.
    Ticaretle uğraştığımız için ,dönem dönem nakit ihtiyacımız olabiliyor.Ödemeleri de vade dönüşlerine göre ayarlamaya çalışıyorum.Günlük ihtiyaçlar için de Rodeo ve HSBC'de bir miktar para tutuyorum.

Selamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Aslında bugünde 60 günlük oranın altında kalıyordu 90 günlük oran ama ben ısrarla o vadeye istediğim için oranda iyileştirme yaptılar.Yılsonu kapışmasının arttığını görüyorum belki haftaya 16.00 da görebiliriz.

Bu arada Garanti bankası 14.40 veriyor meraklısına, pazarlığa asılmadım zaten bir cacık olmaz o orandan diye.
    Benim dönüş haftaya bakalım ne olacak tşk sn memorex

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    öyle yapacaktım ama burun farkıyla geçilince yarışı kaybettiler
    Bu kadar banka ile yüzyüze mi yoksa telefon veya mail trafiği ile yapıyorsunuz .

Ben bu şekilde hiç ilgilenemiyorum bu kadar banka ile iş güçten dolayı .

Yüzyüze pazarlıkta payı oluyordur muhakkak bazı bankalarda

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu kadar banka ile yüzyüze mi yoksa telefon veya mail trafiği ile yapıyorsunuz .

Ben bu şekilde hiç ilgilenemiyorum bu kadar banka ile iş güçten dolayı .

Yüzyüze pazarlıkta payı oluyordur muhakkak bazı bankalarda

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tamamı telefon trafiği ,1-1.5 saat arası zamanda alındı oranlar ve pazarlıklar yapıldı.

5. TURKİSH BANK 15.30 oranını direkt verdi.

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    1M+ için alınan oranlar
    Halkbank 15.70 91 güne kadar
    Vakıfbank içerideki müşteriye 15.40 yeni gelene 15.10 32-45 gün arası.
    Abank 32-45 g 15.35 46-60 g 15.70 61-90 g 15.75
    Anadolubank 32-45 g 15.30 46-60 g 15.45
    Akbank 60 günlük banka bonosu mevduat karşılığı getirisi 15.70, mevduat 14.35
    Ziraat 13.85
    Burgan 90g kadar 15.25
    Şekerbank 15.20
    Bu oranlar masal ya da şehir efsanesi değildir zırvalayana terbiyemi bozarım.
    Ne varsa şu eski forum üyelerinde var.. Nedense sonradan gelen tipler nasıl yapıp ediyorlar da düşük oranları buluyorlar anlam verebiliyorum....

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Aslında bugünde 60 günlük oranın altında kalıyordu 90 günlük oran ama ben ısrarla o vadeye istediğim için oranda iyileştirme yaptılar.Yılsonu kapışmasının arttığını görüyorum belki haftaya 16.00 da görebiliriz.

Bu arada Garanti bankası 14.40 veriyor meraklısına, pazarlığa asılmadım zaten bir cacık olmaz o orandan diye.
    Sn Memorex,
    Akbankın tahvilini herhangi bir şubeden alalabiliyor musunuz, yoksa özel bankacılık mı?
    Bono da Alt limit var mı?
    Oran bono olduğundan her rakama alınabiliyor mu?
    Akbanka EFT yi, valör ü sordunuz mu?
    Hangi bankalar EFT almıyor?
    Acil cevaplarsanız sevinirim.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Sn Memorex,
    Akbankın tahvilini herhangi bir şubeden alalabiliyor musunuz, yoksa özel bankacılık mı?
    Bono da Alt limit var mı?
    Oran bono olduğundan her rakama alınabiliyor mu?
    Akbanka EFT yi, valör ü sordunuz mu?
    Hangi bankalar EFT almıyor?
    Acil cevaplarsanız sevinirim.
    Herhangi bir Akbank şubesinden Akbank bonosu alabilirsiniz fakat hergün satılmıyor bugün 60 günlük mevduat karşılığı getirisi 15.70 olan bir bono satışı yaptılar toplam miktar 20.000.000 tl imiş farklı müşteriler ve şubelerden toplama para ile kotayı doldurmaya çalışıyorlardı.60 günlük istemediğim için alt limit uygulaması var mı diye sormadım, talep etmedim.Bugün satışı yapıldığı için haliyle valör uygulanamaz.Vade dönüş gününüzde sabahtan ''bugün banka bono satışınız var mı?'' diye sormalısınız.Vade dönüşünde eft ile çıkış yaparken muafiyet istediğinizi baştan söyleyip anlaşın ki son dakika sürprizi ile karşılaşmayın.Eft konusu her banka için aynı baştan konuşup anlaşmalısınız.Ya yazılı bir muafiyet alın ya da telefon konuşmanızı kayıt edin ki sonradan sıkıntı yaratamasınlar.
    Android telefonlar da ACR yazılımını öneririm ücretsiz versiyonu işinizi görür.Ama telefon modellerine göre bazen düzgün çalışmayabiliyor farklı yazılımları deneyerek düzgün çalışanı bulabilirsiniz.

Sayfa 750/997 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •