Sayfa 46/155 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1236 madde; 361 - 368 arası.

Konu: AKSGY - Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    hayır vermiyeceksiniz diye biliyorum.
    eskiden yabancılar vermiyor biz yerliler veriyorduk.bu uygulama eşitlendi
    Stopajın sıfır olması, gelir vergisinden bağışık olduğunuz anlamına gelmez. Her yıl Maliye menkul gelirlerin vergilendirilme usulüne dair beyan sınırlarını ve vergi dilimlerini yayınlar. Aldığınız toplam temettü bağışıklık sınırını aşıyorsa beyan zorunluluğunuz vardır ve stopaj uygulandığı koşulda bu tür durumlar vergi iade alacağı doğurabilmesine rağmen GYO'larda tersine gelir vergisi ödemek durumunda kalabilirsiniz. Tekrar edersem her mükellefin durumu elde ettiği temettü toplamına göre değişir. Somut durumu aracı kurum yetkilisine sorup beyan sınırı aşılıyorsa onların desteğinin sağlanması daha doğru olacaktır.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

2.  Alıntı Originally Posted by CEMIX Yazıyı Oku
    Eveettt

Hısse kötülenmeye başlamışsa zamanı yaklaşıyor demektır
    hahaha sen oyle san bunun zamanı falan gelmez yukardan anladıgım kadarıyla kimileri sırf temettu icin bekliyor o zaman pagyo alın hersene temettusu var akisten daha yuksek temettu veriyor ve ustelik endekse uyup yukarı harekette yapıyor bu hafta 3.97 den 5.20 ye geldi mesela akis gibi yatan manda yada kıs uykusuna yatan ayı degil

3. ya bosversene kardes dogruları gorup gercekleri yazan birileri oldunmu baska birilerinin hosuna gitmez bu..komodi bu hisse simdi sirketin biri cıkmıs 130 000 lot almıs peki hisse olmus sadece 5-6 kademe yukselmis is olsun torba dolsun alısları maksat biz alıyoruz sizde alın mesajı aldınmı galip ozturk gibi alacaksın adam van gıdayı geri alım bi yaptı 1 ayda 1.60 dan 2.90 a yukseldi siz daha yok temettuydu yok kira isiydi yok bilanco karıydı yok insaat isiydi diye kendinizi avutun durun ben fiyata yansıyormu diye bakarım gerisi bos oglu bos
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

4. Bence siz borsada yatırım yapmak yerine Kıbrısta kollu makinelerde şansınızı deneyin.Yazdığınız yazılar hep hikaye bugün varsınız yarın yok olursunuz.Sizin gibi kimler gelip geçti bu topicden.Hadi biz hancıyız buradayız madem bu hisse tukaka sizin burada işiniz ne?Bu hisse birgün AKMGY gibi olduğunda gelir alırsınız sizde bilmem kaç katına.Şimdi sakın almayın.

5. Kardeş

Her hayvanın gönlümüzde yeri vardır

Yeri gelir ayı da lazım olur

Alıntı Originally Posted by reisende Yazıyı Oku
    hahaha sen oyle san bunun zamanı falan gelmez yukardan anladıgım kadarıyla kimileri sırf temettu icin bekliyor o zaman pagyo alın hersene temettusu var akisten daha yuksek temettu veriyor ve ustelik endekse uyup yukarı harekette yapıyor bu hafta 3.97 den 5.20 ye geldi mesela akis gibi yatan manda yada kıs uykusuna yatan ayı degil

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bence siz borsada yatırım yapmak yerine Kıbrısta kollu makinelerde şansınızı deneyin.Yazdığınız yazılar hep hikaye bugün varsınız yarın yok olursunuz.Sizin gibi kimler gelip geçti bu topicden.Hadi biz hancıyız buradayız madem bu hisse tukaka sizin burada işiniz ne?Bu hisse birgün AKMGY gibi olduğunda gelir alırsınız sizde bilmem kaç katına.Şimdi sakın almayın.
    turk borsası yatırım yeri yeri yani ya gec bunları 23 yıldır borsadayım borsa kim kime korsa burası bos konusuyorsun bak 1.90 dan van gıda aldım 3.15 oldu ...ben vamgıdayı 5 ten sattıgımda akis hala 3 altı olur ...size para lazım degil zaten hayrına borsadasınız hadi kolay gelsin

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hikaye anlatıyorsun burada.23 yıllık borsacı biri bu lafları etmez.Moda oldu buralar zaten 20-30 yıllık hep lafta köşe olanlar ile dolu.Benim karnım tok bu anlattığın masallara.Burası sana zaten 3-5 gömlek fazla gelir.Biz senin gibi atlanılacak hoplanılacak zıplanılacak pozisyonlar taşıyamayız.23 yıllık borsacısın ya bir düşün bakalım neden.Zaten yazılanları biraz okusan bizim ne kadar zamandır hissede olduğumuzu ve fiyat hareketlerinin etkisinden artık çıktığımızı anlardın.Bu laflarıda etmezdin.
    bos sun bos o kadar yılda kazandıgım parayla 6 tane ev aldım bos keseden salla sadece bak baska ornek vereyim sana msgyo patron hisse satmasına ragemen yukseliyor ..bunu alıyorlarda noluyo hala aynı hala aynı ..simdi debelen dur 2.50 ye gelince mesaj at

8.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    bos sun bos o kadar yılda kazandıgım parayla 6 tane ev aldım bos keseden salla sadece bak baska ornek vereyim sana msgyo patron hisse satmasına ragemen yukseliyor ..bunu alıyorlarda noluyo hala aynı hala aynı ..simdi debelen dur 2.50 ye gelince mesaj at
    Evt acaip dolusun.Yazılanı çok iyi anlamışsın bravo.O yüzden bizim piyasa bu halde demek.23 yıllıklar hep senin gibi ise e normal.Sen bir Selahattin abiyi bul o sana anlatsın bazı şeyleri.Beni de yorma daha fazla.Sorun yok sen bekle 2,5 olunca alırsın.O yüzden ayıdan büyük fil var nereden de çıkacağı hiç belli olmaz.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 22-12-2017 saat: 11:50.

Sayfa 46/155 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •