lunar bey seninkide guzel taktik universtiede psikoloji okudum madem o kadar kosesin hisseyi 10 da yaparsýn demezlermi adama gercekten bu kadar sallayanýnýda hicbir forumda gormedim o kadar kosesin ama burda aksama kadar gereksiz haberler paylasýyorsun ilginc
Sizi kýrmak istemem ama ben gidip muayenehane açýp psikologluk yapmaya kalkýþmýyorum mesela.Zaten bu iþlerden biraz anlasanýz yukarýdaki yazýyý yazmazsýnýz.Bu hissede imtiyaz var.Hele o takasý hiç mi görmüyorsunuz.Cebinizde 1 mlr dolarda olsa patron istemedikçe 10 yapmaya hiçkimsenin gücü yetmez.Þimdilik benden bu kadar zamana býrakalým sonra ne olmuþ bakarýz.dediðim gibi ben her zaman buralardayým.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-ortakligi-a-s
Zahmet olacak ama bari ahkam kestiðiniz hissede sermaye ve ortaklýk yapýsýný hiç olmazsa bilseniz iyi olur.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 22-12-2017 saat: 12:11.
madem bu kadar bilgilisiniz sizde bir hisse soyleyin alalým bilginizi olcelim bakýn sayýn taven buraya van gýda dediginde 2.85 ti deneme amaclý aldým su an 2 gunde %35 kardayým belliki gercekten hisseleri iyi tanýyor ama gordugunuz uzere aksgy gecen hafta 110 000 endekste gordugu 3.21 in de 10 kademe altýnda ustelik endeks 112 000 oldu
haber bile olmayan algyo nasýl %14 yukseliyor goruyoruz bunda milyar dolarlýk is aldýgý haberi bile olsa 10 kademe yukselemiyor nedeni belli lunar bey soyledigine inanacak olursak demekki cok lotu var o onlarý satmadan yukselmez yani bu senede bosuna kimse bakmasýn bundan ekmek yok umit yok
Þaka gibisiniz.ALGYO açýn bulun topiði 17-25 aralýk zamaný yazýlarýmý okuyun.Hatta son kez de 42 liralardan 27-28 lere gevþediðinde bir yazým olmalý.Saygýlarýmla.
Burada kaðýt önerisi yasak olmasa da ben yapmam zaten.Yazýlanlarý okuyup kendi kararýnýzý kendiniz verin sonra çok üzülürsünüz.Vangýda ne ya ekranýmda bile yok.Uzaya gideceðini bilsem 1 lot almam.
vangýda nemi 1 aydan kýsa surede 1.60 dan 4 tl gecmis %150 den fazla yukselmis sen aksgy de %150 yi 10 senede goremezsin o kadar ölü bir hisseki sadece temettu vercegini acýkladýgý gun %5 yukselir sonra geri duser ..bu arada nugyo yine devre kesti ve pagyo %5 yaptý ..tek ölü gyo bu o kadar gyo sirketi icinde
Yer Ýmleri