Sayfa 45/155 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 1236 madde; 353 - 360 arası.

Konu: AKSGY - Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846

yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
    3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
    1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    takmıssınız temettude temettu sanki yılda %20 net temettu veriyor paranızı mevduat yapsanız zaten yılda %12-13 net getirisi var mevduatın bile altında temettu verirken siz neyin temettusunden bahsediyorsunuz hemde risksiz net kazanc sırf temettu icin tutuyorsunuz yani bunu hisseyi endeks 75 000 den 110 000 olmus bu hala 3 tl da surunuyor bu yani oylemi ya bi bırakın bunları gecin
    Endeks yerinde dururkende ya da 92000 den 70000 bine inerkende 2 liradan 4-4,5 a gitti AKALT den bu yana.Ben faiz getirisi elde etmek istiyormuyum bakalım.2 liraya AKALT alan bunun 0,6-0,7 lirasını 3 senede geri aldı.mesela varsa 2-3 mln lot AKALT zaten tahtada oynamak zıplamak hisse adeti yüzünden zor ama temettü alınması kolay.Tarihi zirvesi 3,5 civarı olan hisseye 3 lirada sürünüyor biraz enterasan olmuş.Bu sene de 0,3 lira temettü verse 2 liraya AKALT alan zaten bunun hemen hemen yarısını 1 lirayı 4 senede temettü olarak geri almış kusurumabakmayın siz hangi köyü soruyorsunuz ben pek anlayamadım.

Yukarıda belirttim yeniler ile bizim durumumuz bir değil olamazda.zaten bilen bilir ben eskiler takip ettiği için burada bir iki kelime karalıyorum.Bu hisse bizim uzun vadeli yatırımımız o temettü bizim için önemli.Bunu şimdi anlamıyorsanız eğer gerçekten bir yatırımcı iseniz ileride mutlaka öğrenirsiniz hiç şüpheniz olmasın.

AKBATI ve AKASYA toplamda kaç mln dolara mal olmuş şimdi bu şirketin piyasa değeri ne?Hani neye ortak olduğunuzun farkında değilseniz bu hesaplama belki biraz yardımcı olur.

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Burası da Bağdat caddesinde yapılan AVM nin olduğu yer olması lazım.
    yahu bunlarırı paylaıyorsunda ne faydası var hisseye endeks 110 000 olmus oldugu yerde cakılı kalıyor...o kadar kar ediyor birde .zarar eden gyolar nasıl tavan oluyor goruyoruz ...enflasyon mevduat ve dolar getirisnin altında temettu verecek ve buna razısınız pes ..sirket size vercegine siz sirkete hayır kurumusunuz yani .ayrıca hersen temettu verecegi ne malum..temettu verecek sirketler zaten aylar oncesinden yukselmeye baslıyor ..misal hektas hersene 20-25 kurus temettu verir 7 liradan asagıya inmiyor..aylar oncesinden temettu fiyatlanıyor temettuyu verdigi gun hemen aynı fiyata geri cıkıyor ..onunkide kar bununkide kar..bunda tık yok..bu 30 kurus temettu verecekte sonra verdigini geri almak icin 60 kurus asagıya gideceginden %100 eminim ..neyse ilgilenmeye degmez bu hisse bosa yazmayayım daha fazla 2.50 den alırım nasıl olsa
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

4. Herşeyin bir zamanı var HEKTS ında yıllarca kıpırdamadığını sen grafikten göremiyormusun?Alma o zaman sana hisse al demiyorum ki ben.Gidip beğendiğini al.O zaman gelip 2,5 de alırsın o zaman yazarsın.Şimdi millet almasın 2,5 olsun diye bunları yazmana gerek yok.Gün gelince o AVM nin neye ne faydası var görür anlar algılarsın.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 21-12-2017 saat: 10:45.

5. 1 liram olsa buna tek kurusunu yatırmam alıcak baska gyo mu kalmadı arkadaslar evvelsei gun 3.21 di endeks 110 000 di bugun endeks 112 000 oldu nerdeyse 3.16 da kalmıs kuyas ykgyo pagyo nugyo gibi hisseler 10 numara hep kazandırıyor lar bana tuvalet pecetesi bile olmaz bundan o kadar diyorum

6. Eveettt

Hısse kötülenmeye başlamışsa zamanı yaklaşıyor demektır

7. KAP: [AKSGY ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/646560
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...60791bd0126a1c

Pay Alım Satım BildirimiYapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
    İlgili Şirketler AKSGY

Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Emniyet Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.

Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

Alıntı Originally Posted by İzmirli Yazıyı Oku
    Akişin dağıttığı temettüye stopaj uygulanmıyor, tamam. Fakat ben aldığım temettüden dolayı vergi verecek miyim, yoksa vergiden muaf mıyım, onu merak ediyorum
    hayır vermiyeceksiniz diye biliyorum.
    eskiden yabancılar vermiyor biz yerliler veriyorduk.bu uygulama eşitlendi

Sayfa 45/155 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •