Bundan biþi olmaz dostuö. Ýþyat ve crdfa gibi temettüye yakýn bi%10-15 yapar. Kýsaca 3.40-3.60 arasý görür ve temettüden sonra oturacagý fiyat yine 3.00-3.20 arasý olacaktýr. Daha sonrada temettüye yakýn millet hisseye 3.30 _3.40 lý fiyatlardan girer tabi temettü beklentisi hareketi bekledikleri gibi olmaz. Týpký crdfa ve iþyat taki gibi. Hisse aldýgý yerin bir iki kademe ya altýnda yada üstündedir. Temettü tarihine sadece iki veya üçgün kala düþünceler degiþir ve gitmezse bizde temettüyü alýrýz muhabbetleri çogalýr. Kimisi, oha yaa bu temettüyle enaz 7-8 li fiyatlarda olmasý gerekiyor cularýda unutmamak lazým. Týpký crdfa ve iþyat taki gibi. Onlarýn fiyatý bunun verdigi temettüye göre çok daha cazip
Özellikle þuanda crdfa.. Lakin yýllardýr fiyat hep belli aralýklarda gider gelir..iþyatta öyledir. Ve benim tahminim bu hissedeki hareketlerde büyük ihtimalle ayný olucak.3.00 altýna düþmez,3.60 geçmez gibi biþi yani.. Heee!! Þu yukarda yazdýgýmýz bekledigi temettü hareketini göremeyipte bizde heryýl temettüsünü yerizciler vardýya!! Temettüden bikaç gün sonra baþlarlar... Verdigi temettünün .....!!! Temettü aldýk zarar %10 geçti. Diye bu döngü böyle geçer gider ve bu bütün temettü verimliligi yüksek hisselerde böyledir. Baya uzattým arkadaþlar kusura bakmayýn ama ben bu hissenin 3.00-3.60 arasýndan çýkabilecegine inanmýyorum. (Týpký iþyat ve crdfa gibi)Bol kazançlar saygýlar..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri