Sayfa 666/1001 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Metali Yazıyı Oku
    Sensin sapık baskalarınin kayiplarindan ne zevk alacam, onlar gelip sizinle dalga gecince iyide simdi bizmi kötü olduk.

Ayrica bu konunun dolarla direkt iliskisi mevcut ama vizyon olmayan anlayamaz.

TA-1024 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    .. ben büyüklerimin hoşgörüsüne sıgınarak. latife yapıyorum. yazdıklarım için bana kızdıklarını düşünmüyorum. bitcoin konusunda hiç endişem yok. 6 adet bitcoin duruyor. alış fiyatım beher adet'i 10.000(USD).. ben sana sık, sık hatırlatayım da unutma. hatırlıyorsan toplam 12 adet almıştım. 6 adetini 15.000'den sattım. yani. toplam yatırımın. 90.000(USD)'ını geri aldım. kaldı 30.000(ISD).böl, elde kalan 6 bitcoin'e. danesi 5.000(USD)'ye düşse no problem ..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben sana sapıklığını gösterdim başkalarının kayıplarından keyif alan adam normal olamaz sensin sapık dediğine görebana sapıklığımı göster bakalım
    .. ayhan abii. sıkıntı yok. başlıga ıygun yazalım. doge de ehöö.! dolarda yükseliş kacınılmaz. doge ne yaa.!

3.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .. ben büyüklerimin hoşgörüsüne sıgınarak. latife yapıyorum. yazdıklarım için bana kızdıklarını düşünmüyorum. bitcoin konusunda hiç endişem yok. 6 adet bitcoin duruyor. alış fiyatım beher adet'i 10.000(USD).. ben sana sık, sık hatırlatayım da unutma. hatırlıyorsan toplam 12 adet almıştım. 6 adetini 15.000'den sattım. yani. toplam yatırımın. 90.000(USD)'ını geri aldım. kaldı 30.000(ISD).böl, elde kalan 6 bitcoin'e. danesi 5.000(USD)'ye düşse no problem ..
    Tahminimden çok daha olgun ve düzeyli cevap...
    Tebrikler...

4. Cb yine saydiriyor .
    Dolarin dususunden muazzam rahatsiz oluyor.
    Her dususte el freni giriyor devreye.
    Koskoca dolar akp nin oyuncagi olmus

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    senin adına sevindim ilk aldım dediğin günde yazdım bit işi bana uygun değil
    doalr gibi sakin sularda yüzmeyi ve oradada stabil kalmayı tercih ederim
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Mesele başlık değil sevgili enki...

Mesele (sorun) kişilik.

Temsil ettiğimiz değerler.

Duruşumuz.

Belli konularda söylediklerimiz.

Mesele dolar kuru falan da değil.

Bunu bilecek kadar çok vakit geçirdim ben forumlarda.

Sivri bir adamım ben.

Red-Kit bana hissenet dışında yeni bir forum bile kurmuştu... Kimse bilmez.

Ömrü bir gün sürdü.

O kadar çok tehdit aldı ki . Kapatmak zorunda kaldı.

Çok az adam severim. Çünkü adam yok.

Adam aradığım falan da olmadı hani.

Bulduğum bir kaç adam (bu forumda) bir şekilde küstü ayrıldı.

Ben hala duruyorum.

Gitsem rahatlayacak bir sürü hüviyet var.

Rahatlatmayacağım onları...

Bu yazının da dolarla bir ilgisi yok.

Hadi kuralım bir köprü de (devlete millete yük olmayan cinsinden) rahatlasın birileri...

Dolar kuru sıkıştı günlerdir...

3,82 civarında dolanıp duruyor karnı ağrıyan it gibi...

TC Merkez Bankası bu vadeli işten voliyi vurmuş gözüküyor acaba kazın ayağı öyle olacak mı ?

Yapılmış ihalalerin geri dönüşleri dünden itibaren başlamış olması lazım.Bu dönüşlerle fiziki dolar alımı yok sanki.

Türk Lirası Uzlaşmalı Vadeli Döviz Satım İhaleleri Takvimi

http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conne...017/duy2017-46

Sayfa 666/1001 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •