Sayfa 358/814 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Bülend haber çıkmadı mi

2.  Alıntı Originally Posted by nihat1978 Yazıyı Oku
    Bülend haber çıkmadı mi
    Bülten geldi de bunda yokuz zaten 3 hafta demistim haftaya ya da ondan sonraki hafta gelir beklentisindeyim

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Spkya başvuru yaptıysa 6 ay felan sürmez ya başvuru yapmamıştır ya da 15 temmuzdan sonra 6 ay iş yapamadı spk kurul üyesi atanamadi diye o döneme denk gelmişte olabilir aksi durumda 6 ay felan sürmez ...

Yok kardeşim eskiler bilir bunu 5 senelik filan bir olay, şikayet uzerine şikayet dilekçe çeşitleri forumlarda, en sonunda forumdaki sayfalar bile kapandi, eskiler bilir 5- 10 senelik olay

4.  Alıntı Originally Posted by Hasret07 Yazıyı Oku
    Yok kardeşim eskiler bilir bunu 5 senelik filan bir olay, şikayet uzerine şikayet dilekçe çeşitleri forumlarda, en sonunda forumdaki sayfalar bile kapandi, eskiler bilir 5- 10 senelik olay
    Dediğin olaya şimdi baktım sene 2011 de imiş daha adamlarin başvurusunu okur okumaz zaten onaylanmaz demistim 4.5 ay sürmüş patron malı çakmış yukarıdan bizimki tahsisli artirim mine hanıma alengirli bi durum değil dediginiz hisse de ise duran varlık degerlemesini bedelsiz yapmak istemiş güya patronu ama olmayacağı baştan belli resmen mal çakmak için yapılmış oyunmuş aynı bizim acun işinin aslında en baştan olmayacağı belliydi onun gibi olmuş

5.  Alıntı Originally Posted by Hasret07 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bi zamanlar ütopya diye bir otel hissesi aldim bilen bilir, sermaye artırımı na basvurdu spk cevabı 6ay sürdü ve 6 ay sonra onay alamadı vazgectim dedi, hisse bu sirada 10 kat artmıştı, bende zirveden almışım onay gelecek diye, hayatımı karartti sebep olan adi herifler, onun için pek 15 gün 1 ay bazen hikaye oluyor, acun............ Nin kazığı ni daha hazmedemedim, insallah bundanda böyle bir darbe cikmaz
    Kendi ayağımıza sikmaninn bir anlamı yok.
    Piyasada önce alacağınız şirket sahiplerinin daha önce neler yaptığına bakmanız gerek...mine hanım sanırım bu güven için yetrli başladığı işi yarıda bırakıp kacacaginiiii ve ismini lekeleyeceginiii hiç sanmam...nekadar hacim oldu ki tahtada nekadar mal cikilsin bugün olan işlem hacmi ortada.
    Panik ortamı oluşturmanın pek bir anlamı yok. Kanaatimce...

6. Air markaya baktım ilk tahsisli basvurusundan 15-20 gun sonra onayı gelmiş. Belki önümüzdeki bultenden önce onayı gelebilir.benim anlamadigim spk.bu şirketin ky bir senedir bekliyor öncülük ver degilmi.fakat resmi daire olunca böyle oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Kendi ayağımıza sikmaninn bir anlamı yok.
    Piyasada önce alacağınız şirket sahiplerinin daha önce neler yaptığına bakmanız gerek...mine hanım sanırım bu güven için yetrli başladığı işi yarıda bırakıp kacacaginiiii ve ismini lekeleyeceginiii hiç sanmam...nekadar hacim oldu ki tahtada nekadar mal cikilsin bugün olan işlem hacmi ortada.
    Panik ortamı oluşturmanın pek bir anlamı yok. Kanaatimce...
    Katılıyorum yalnız arkadaşı da anlıyorum başına gelenler yeterince evhamli olmasına yeter vaziyette..

8.  Alıntı Originally Posted by UGUR2 Yazıyı Oku
    Air markaya baktım ilk tahsisli basvurusundan 15-20 gun sonra onayı gelmiş. Belki önümüzdeki bultenden önce onayı gelebilir.benim anlamadigim spk.bu şirketin ky bir senedir bekliyor öncülük ver degilmi.fakat resmi daire olunca böyle oluyor.
    Haftaya gelir gibi bence de devlet daireleri malesef böyle yapacak birşey yok bekle babam bekle...

Sayfa 358/814 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •