Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 757/1014 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    İyi durumda ya da değil..Size göre iyi digerine göre kötü olabilir..Ben işler kesat türünden her asılan haberin zıttını getiririm buraya..Getirdim de..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    haberin detaylarını okumamışşsın. üstelik geçen seneye göre baz etkisinin yogun olduğu bir dönemdi. ayrıca ipotekli satışların azaldığını gazete net olarak söylüyor haberde.

neyse..

belki emlakçısın. bilemiyorum. ya da al sat yapıyorsun. o da mümkün.

işler senin için iyi ise senden mutlusu yoktur.

ama sokaklarda bizler de ne gördüğümüzü biliyoruz. taşradan ya da gecekondu bölgelerinden bahsediyorsan zaten konu dışı. yatırım yapılabilir değil.

ama gazetelerde emlak lobisi bile ağlıyorsa, her yeri emlak reklamları kapladıysa .. artık demek ki kötüye giden bazı şeyler var.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    niye 24 m2 daire alayım? illa özenti gibi havuzlu olsun tenis kortu olsun zart zurt dertlerim yok ki. ben diyorum ki kadıköy kartal arasında bakırköyde sarıyerde vs vs istanbulun nefes alınabilen düzgün insanların oturduğu yerlerde uygun fiyatlı evler hala bol miktarda mevcut. ben trde çok durmuyorum. benim derdim de değil.

eğer çok şikayetçiyseniz başka şehirlere taşının. sihirli değnek dokunup istanbulu değiştirmeyecek. gürültüsüne de tozuna da kırosuna da trafiğine de alışın. yoksa hayatınızın sonuna kadar sızlanmak zorunda kalacaksınız ben uyarayım yoksa hiç derdim değil.
    nedense istanbulda veya tr de YAŞAMAYANLAR istanbul bedava ucuz falan diyor )

yaww siz dışarda tonla neden boşa para ödüyorsunuz ki ? pahalı pahalı ..

insanın aklına başka bişey geliyor ozamanda gelin istanbulda yaşayın hem bedava hem köprüsüde var.

neyse mu kahve hane muhabbeti bitmez. 10 senedir aynı muhabbet

iyi sohbetler size amcalarım ..

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    nedense istanbulda veya tr de YAŞAMAYANLAR istanbul bedava ucuz falan diyor )

yaww siz dışarda tonla neden boşa para ödüyorsunuz ki ? pahalı pahalı ..

insanın aklına başka bişey geliyor ozamanda gelin istanbulda yaşayın hem bedava hem köprüsüde var.
    abicim benim 2 tane evim var zaten istanbulda. ben yurtdışında çalışıyorum işim gereği genel olarak rusyada. gel moskovadan 500 bin usdye 24 m2 ev al o zaman.

insanlarda görgüsüzlük had safhada ben buraya da daha önce yazdım, en kıçı kırık adam site olsun havuz olsun vs diyor. burada öyle ev oldumu 1 milyon dolardan başlıyor biliyon mu sen? dubaide kaldım 7 ay o gördüğünüz gökdelenlerde 1 stüdyo 1 milyon usd. ******iboktan arap çölü 55 derece yolda yürüyemiyorsun. kirası 5-6 bin usdden başlıyor.

ben diyorum ki gidin kızıltoprağa, feneryoluna, suadiyeye orda hala gayet uygun evler var. dua edin araplar maraplar tam keşfetmesinler oraları.

şu anda emlak lobisinde bazıları uyandı yeni realitelere..
    bazıları ise hala eski gunlerin gelecekte de devam edeceğini düşünüyor: sonsuza kadar inşaat, sonsuza kadar talan..

en basitinden şunu düşünemiyor: her şey sonlu. bir noktada bir şehrin kaldırabileceği sınırlara ulaşılacak.

istanbul da o sınırlara çoktan ulaşıldı. bu süreçte en sorumlu olan siyasi bile hatasını itiraf etti. gazeteleri takip edenler ilk etapta bizim burada uzun zamandır seslendirdiğimiz "emlak emsali" meselesine el atıldığını görecektir. diğer konularda takip edecek. sürdürülemezliğin peşinden koşanlar, ona göre hayal kuranların şansı azalıyor.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    abicim benim 2 tane evim var zaten istanbulda. ben yurtdışında çalışıyorum işim gereği genel olarak rusyada. gel moskovadan 500 bin usdye 24 m2 ev al o zaman.

insanlarda görgüsüzlük had safhada ben buraya da daha önce yazdım, en kıçı kırık adam site olsun havuz olsun vs diyor. burada öyle ev oldumu 1 milyon dolardan başlıyor biliyon mu sen? dubaide kaldım 7 ay o gördüğünüz gökdelenlerde 1 stüdyo 1 milyon usd. ******iboktan arap çölü 55 derece yolda yürüyemiyorsun. kirası 5-6 bin usdden başlıyor.

ben diyorum ki gidin kızıltoprağa, feneryoluna, suadiyeye orda hala gayet uygun evler var. dua edin araplar maraplar tam keşfetmesinler oraları.
    TR deki maaşlardan ve hayat pahalılığından haberin vardır mutlaka.

bağdat caddesi filan gibi yerler zaten pahalı. ayrıca satılık bir sürü ilan var. ayrıca eski bagdat caddesi gitti. unut onu. kümes gibi evlerin olduğu, yeşil alanlarının daraltıldığı, kat sayısının arttığı bir yer oldu.

bunları geçmek lazım. diğer taraftan havuz filan demişssin, inan insanların çoğu bunu pek önemsemiyor. ama herhalde bir parkı, derinlikli bir yeşil alanı ve araba parkı olarak kullanılmayan kaldırımları lüks olarak görmüyorsundur ??

bu saydıklarımı istanbul da bulamıyorsun. bildiğin köy halini aldı. yoğun yapılaşmayla çirkinlik daha da arttı.
    Son düzenleme : discretus; 22-12-2017 saat: 22:00.

7. Ölü piyasadan bir kaç adet ev ilanı atın da değerlendirelim..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    şu anda emlak lobisinde bazıları uyandı yeni realitelere..
    bazıları ise hala eski gunlerin gelecekte de devam edeceğini düşünüyor: sonsuza kadar inşaat, sonsuza kadar talan..

en basitinden şunu düşünemiyor: her şey sonlu. bir noktada bir şehrin kaldırabileceği sınırlara ulaşılacak.

istanbul da o sınırlara çoktan ulaşıldı. bu süreçte en sorumlu olan siyasi bile hatasını itiraf etti. gazeteleri takip edenler ilk etapta bizim burada uzun zamandır seslendirdiğimiz "emlak emsali" meselesine el atıldığını görecektir. diğer konularda takip edecek. sürdürülemezliğin peşinden koşanlar, ona göre hayal kuranların şansı azalıyor.
    O surdurlemez olanin adi RANT.

Insaatin icinde olmayan adamin da ahlakini bozan bir emeksiz kazanctir bu Rant.

Gunde 1.4 kg kirmizi et koyuyor ustune, dana besisi, 120 gunde 168 Kg. kirmizi et yapar.

160 diyelim, 120 gunde 4.000 TL. kazanir bir danada. 10 danada 40.000 TL. kazanc, 120 gunde.

Yapiyor mu ? yapmiyor. Neden ? Ugrasmak lazim.

Ya ne yapiyor, o is'lerin yapildigi yerde 15-20 donum toprak alip yatiyor kulaginin ustune.

Bu rant sevdasi kanina girmis milletin.

Emlakci bunu bilir de, sevmez mi bunlari ?

Sayfa 757/1014 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •