Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 758/1014 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    TR deki maaşlardan ve hayat pahalılığında haberin vardır mutlaka.

bağdat caddesi filan gibi yerler zaten pahalı. ayrıca satılık bir sürü ilan var. ayrıca eski bagdat caddesi gitti. unut onu. kümes gibi evlerin olduğu, yeşil alanlarının daraltıldığı, kat sayısının arttığı bir yer oldu.

bunları geçmek lazım. diğer taraftan havuz filan demişssin, inan insanların çoğu bunu pek önemsemiyor. ama herhalde bir parkı, derinlikli bir yeşil alanı ve araba parkı olarak kullanılmayan kaldırımları lüks olarak görmüyorsundur ??

bu saydıklarımı istanbul da bulamıyorsun. bildiğin köy halini aldı. yoğun yapılaşmayla çirkinlik daha da arttı.
    yahu ben de onu diyorum çoğu yeri çirkin, fiyatı çok pahalı olanlar var ama hala güzel semtlerinde eski 4 katlı elerden gayet bakımlı otoparklı evler var diyorum. onların fiyatı uygun diyorum. zaten inşaat sürdürülebilir demiyorum. o inşaatlar bir süre sonra bitecek. yavaşlayacak, bu kadar arz ve inşaat yükünü taşıyamaz hiçbir yer.

yoksa nihai tahlilde sadece hava kirliliğinden dolayı bile istanbulda yaşanamaz. değerler anormal seviyelerde ve kanserleri iyice patlatacak böyle giderse. benim dediğim güzel yerlerde hala güzel evler var.

http://www.haberturk.com/gundem/habe...eri-korkutuyor

hava kirliliğin en büyük sebeblerinden birisi istanbuldaki inşaat faaliyetlerinden gelen havada asılı kalan partiküllerdir. bir ara beijingi falan geçmişti şimdi nedir bilmiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    abicim benim 2 tane evim var zaten istanbulda. ben yurtdışında çalışıyorum işim gereği genel olarak rusyada. gel moskovadan 500 bin usdye 24 m2 ev al o zaman.

insanlarda görgüsüzlük had safhada ben buraya da daha önce yazdım, en kıçı kırık adam site olsun havuz olsun vs diyor. burada öyle ev oldumu 1 milyon dolardan başlıyor biliyon mu sen? dubaide kaldım 7 ay o gördüğünüz gökdelenlerde 1 stüdyo 1 milyon usd. ******iboktan arap çölü 55 derece yolda yürüyemiyorsun. kirası 5-6 bin usdden başlıyor.

ben diyorum ki gidin kızıltoprağa, feneryoluna, suadiyeye orda hala gayet uygun evler var. dua edin araplar maraplar tam keşfetmesinler oraları.
    Dubai'yi Rusya'yı bilmesek yiyeceğiz. Dubai'de vergisiz senelik 100 bin Dolar'dan aşağı kazanan expat bulamazsın, ona rağmen 500-600 bin Dolara çok güzel apartmanlar var. Moskova'da ise yeterince arz yok, hem bizim İstanbul'a sıkışmamızdan beter, hem de Rusya'dan Moskova'yı çıkart geride ülke kalmaz, ona rağmen son 5 senede konut fiyatlarında yüzde 20 30 düşüş oldu.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    25 30 m2 daire alıpta ben emlak yatırımı yaptım markalı hemde diyen insanları tek tek bulup boncuk takasım geliyor.

nazar değmesin.

bize böyle insanlar lazım .

bize derken malum sektöre :D
    Nef İnşaat Her Şeyiyle Kandırıyor.
    Tanıtımı yapılan daireler ile teslimi yapılan daireler arasında kıyaslanamayacak kadar fark vardır. Adeta kulübe denilebilecek alanları ev diye satmaktalar. Ne yazık ki, insan yaşamına uygun olmayan bu dairelerin imarına, inşaatına, ruhsatına olur veren bir belediye var. Belediyeler bu ruhsatı verirken hiç mi düşünmez? Buralarda insan yaşayacağını, çeşitli pazarlama stratejileri ile plan ve projeden bir çok kişinin aldatılarak daire alıp, mağdur olmasına neden izin verirler ki? Makul sayılamayacak koridor genişliklerine tavan yüksekliklerine neden olur verirler. Yahut gerçekten de tüm bu durumlardan belediye, çevre şehircilik, sanayi ticaret vs. Makamlarının bilgisi mi yok. İç içe geçmiş beton yığını sadece aldatıcı reklamlar ile alıcı bulmuştur.
    • daire m2' leri kandırmacadır. Tarafıma daire satılırken 77,37 m2 brüt-47,99 m2 denilmesine rağmen teslim edilen daire net 37,50 m2 'dir.
    https://www.sikayetvar.com/nef-insaa...yle-kandiriyor

İşte boncuk takabileceğiniz bir zatı muhterem, Nef `in ne mok olduğunu araştırıp sormadan gitmiş BETON almış şimdi yakınıyor ,TAM BONCUKLUK bir vaka... Bence NEF in mokunda boncuk var , BETON fetişistleri gidip bu firmanın yeni projelerinden yeni yeni betonlara yatırım yapsınlar aman kaçırmasınlar...

Nef İnşaat 47 M2 Olacağı Tarafımıza Bildirilmişti 3 Sene Sonra Teslim Aldığımız Ev 24 M2 Bile Değil.
    Nef Ataköy 22'den daire almaya gittiğimizde elimize 45 m2'lik bir ev planı çizimi verdiler. Evin metrekaresinin 47 m2 olacağı tarafımıza bildirilmişti. 3 sene sonra teslim aldığımız ev 24 m2 bile değildir. Satış yapan insanlar alıcıları düzgün bilgilendirmiyorlar. Aldığınız eve havuz spor salonu vs. Gibi alanları dahil ediyorlarmış. Bunu bana 3 sene sonra bildiriyorlar. Şu anda bitecek dedikleri proje de inşaat devam ediyor. Tapu yüzde vermedikleri konusunu açmak bile istemiyorum. Bir daha Nef'ten ev almam önünden bile geçmem. Bana bu bilgiyi vermeden satış yapan şahsiyeti ve onu çalıştıranları Allah' a havale edemiyorum.
    https://www.sikayetvar.com/nef-insaa...-m2-bile-degil

Ulan hadi diyelim dedikleri gibi aldığın daire 47 m2 olsaydı be adam sen japonmusun, pigme`misin ! Benim en son gittiğim tatilde kaldığım otelin odası net 45 m2 idi, düşünüyorumda böyle bir odaya ben EV nasıl diyebilirim!... Nasıl bir akıl tutulmasıdır ve nasıl bir illüzyondur ki bu BETON fetişistleri böyle abudik gubidik betonlara YATIRIM diye para bağlıyorlar...

Timur Gayrimenkul Eksikler Var Ve Yüksek Aidat Alıyor!
    Ataköy Nef22 projesinden bir daire satın aldım ve teslimat Mayıs 2017 idi. Ağustos ayında hiçbir altyapı oluşturulmadan daireyi teslim almam için davet aldım. Daireyi sözleşmedeki metre karenin çok altında ve kullanılan malzemeyi çok kalitesiz buldum. Ayrıca bir takım kusurları göz ardı ederek (kusurların hemen düzeltileceği söylendi) daireyi teslim aldım. Hemen sonra daireye çıktığımda, üst kattaki teknik arıza nedeniyle daireyi su basmış olarak buldum. Teslimatı geri vermek istedim. Dairenin en geç bir haftada düzeltileceği söylendiği halde, 1 Kasım 2017 henüz tarafıma teslim edilmedi. Üstelik şirketin telefonlarına ulaşmak mümkün değil. Sorumlu yetkili bir kişi bulmak mümkün değil. Hiçbir hizmet sunulmadığı halde yüksek aidatlar toplanıyor.
    https://www.sikayetvar.com/timur-gay...k-aidat-aliyor

Ne şikayet ediyorsun ? NEF yeni bir firma mı ? Bunlardan beton almadan önce bir araştırma niye yapmazsın ? Diyecek bir şey yok, bu kadar hasta BETON fetişisti varken NEF sizlere az bile kazık atıyor. Dua edin eksik meksik betonlarınızı almışınız hala ne ağlayıp sızlıyorsunuz...

6.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Ölü piyasadan bir kaç adet ev ilanı atın da değerlendirelim..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...41687003/detay

7. Ahlaksız kanun tanımaz adamlar var. Normalde İSKAN verilmemiş eve oturulamaz. Tamamlanmamış demektir.

Ama müteahhitleri korumak için şantiye suyundan şantiye elektriğinden bağlıyorlar. İSKİ gibi güzide kurumlarımız var.

Zaten büyük müteahhitler İSKAN KANUNU da sağolsun rüşvetle deliyorlar.

Türkiye de gayrımenkul alan belasını bulur. Her yer rüşvet rüşvet rüşvet...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Timur Gayrimenkul Eksikler Var Ve Yüksek Aidat Alıyor!
    Ataköy Nef22 projesinden bir daire satın aldım ve teslimat Mayıs 2017 idi. Ağustos ayında hiçbir altyapı oluşturulmadan daireyi teslim almam için davet aldım. Daireyi sözleşmedeki metre karenin çok altında ve kullanılan malzemeyi çok kalitesiz buldum. Ayrıca bir takım kusurları göz ardı ederek (kusurların hemen düzeltileceği söylendi) daireyi teslim aldım. Hemen sonra daireye çıktığımda, üst kattaki teknik arıza nedeniyle daireyi su basmış olarak buldum. Teslimatı geri vermek istedim. Dairenin en geç bir haftada düzeltileceği söylendiği halde, 1 Kasım 2017 henüz tarafıma teslim edilmedi. Üstelik şirketin telefonlarına ulaşmak mümkün değil. Sorumlu yetkili bir kişi bulmak mümkün değil. Hiçbir hizmet sunulmadığı halde yüksek aidatlar toplanıyor.
    https://www.sikayetvar.com/timur-gay...k-aidat-aliyor

Ne şikayet ediyorsun ? NEF yeni bir firma mı ? Bunlardan beton almadan önce bir araştırma niye yapmazsın ? Diyecek bir şey yok, bu kadar hasta BETON fetişisti varken NEF sizlere az bile kazık atıyor. Dua edin eksik meksik betonlarınızı almışınız hala ne ağlayıp sızlıyorsunuz...

Bu havada bile BETON aşkınız durmuyor illa beton alacağım diyorsanız bari bitmiş bir projeden ev alın da 45 m2 yerine 24 m2 lik evi size kakalamasınlar... Beylik düzünde 2 senede %100 kar edip betonunu 750 binden okutmak isteyen birileri vardı bakın bakalım halen fiyatı değiştirmemiş aynı fiyata satıyorsa (malum 1 yıldır satamadı adam alıcı beğenmiyor , hayal dünyasında ki alıcıyı bulunca fiyatı yukarı çekiyor) hemen kapın, sonuçta Beylik düzü adı yeter....

Sayfa 758/1014 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •