Nef İnşaat 47 M2 Olacağı Tarafımıza Bildirilmişti 3 Sene Sonra Teslim Aldığımız Ev 24 M2 Bile Değil.
Nef Ataköy 22'den daire almaya gittiğimizde elimize 45 m2'lik bir ev planı çizimi verdiler. Evin metrekaresinin 47 m2 olacağı tarafımıza bildirilmişti. 3 sene sonra teslim aldığımız ev 24 m2 bile değildir. Satış yapan insanlar alıcıları düzgün bilgilendirmiyorlar. Aldığınız eve havuz spor salonu vs. Gibi alanları dahil ediyorlarmış. Bunu bana 3 sene sonra bildiriyorlar. Şu anda bitecek dedikleri proje de inşaat devam ediyor. Tapu yüzde vermedikleri konusunu açmak bile istemiyorum. Bir daha Nef'ten ev almam önünden bile geçmem. Bana bu bilgiyi vermeden satış yapan şahsiyeti ve onu çalıştıranları Allah' a havale edemiyorum.
https://www.sikayetvar.com/nef-insaa...-m2-bile-degil
Ulan hadi diyelim dedikleri gibi aldığın daire 47 m2 olsaydı be adam sen japonmusun, pigme`misin ! Benim en son gittiğim tatilde kaldığım otelin odası net 45 m2 idi, düşünüyorumda böyle bir odaya ben EV nasıl diyebilirim!... Nasıl bir akıl tutulmasıdır ve nasıl bir illüzyondur ki bu BETON fetişistleri böyle abudik gubidik betonlara YATIRIM diye para bağlıyorlar...
Yer İmleri