Timur Gayrimenkul Eksikler Var Ve Yüksek Aidat Alıyor!
Ataköy Nef22 projesinden bir daire satın aldım ve teslimat Mayıs 2017 idi. Ağustos ayında hiçbir altyapı oluşturulmadan daireyi teslim almam için davet aldım. Daireyi sözleşmedeki metre karenin çok altında ve kullanılan malzemeyi çok kalitesiz buldum. Ayrıca bir takım kusurları göz ardı ederek (kusurların hemen düzeltileceği söylendi) daireyi teslim aldım. Hemen sonra daireye çıktığımda, üst kattaki teknik arıza nedeniyle daireyi su basmış olarak buldum. Teslimatı geri vermek istedim. Dairenin en geç bir haftada düzeltileceği söylendiği halde, 1 Kasım 2017 henüz tarafıma teslim edilmedi. Üstelik şirketin telefonlarına ulaşmak mümkün değil. Sorumlu yetkili bir kişi bulmak mümkün değil. Hiçbir hizmet sunulmadığı halde yüksek aidatlar toplanıyor.
https://www.sikayetvar.com/timur-gay...k-aidat-aliyor
Ne şikayet ediyorsun ? NEF yeni bir firma mı ? Bunlardan beton almadan önce bir araştırma niye yapmazsın ? Diyecek bir şey yok, bu kadar hasta BETON fetişisti varken NEF sizlere az bile kazık atıyor. Dua edin eksik meksik betonlarınızı almışınız hala ne ağlayıp sızlıyorsunuz...
Yer İmleri