Sayfa 73/128 İlkİlk ... 2363717273747583123 ... SonSon
Arama sonucu : 1019 madde; 577 - 584 arası.

Konu: PRZMA - Prizma Press Matbaacılık

1. sayın tuta bir 3 yıldır buradayız. 1,30 - 0,91 lerden 3,80 lere gittik. sattık. şimdi 1,40-1,55 arası topladık ama bugün bir kısmını sattım çünkü 1,69 geçemedi ve arka destek çok zayıftı zaten çözüleceği belliydi. ama 1,60 altı kapatması kötü. pazartesi haber düşer patronun ne kadar alıp sattığı. aldığı fazla ise buralarda gezer ama sattığı fazla ise tekrar 1,50 rakamları bekliyorum. bu hissede 2014 den buya tecrübelerim bunu gösteriyor. yatırım tavsiyesi değildir.

2. SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Teşekkür ediyorum iki nize ne yapalım bekleyeceğiz ucuz senet zarar ettirmez ben bunu herkese söylüyorum ky. Ucuz dip senet alsın diye

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hayır dır şeker, tacır ler alışa, bir baktınız kı metro da geldı tayfası tahdada

5.  Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
    Hayır dır şeker, tacır ler alışa, bir baktınız kı metro da geldı tayfası tahdada

şeker ve iş i gören bir arkadaşımda aynısını söyledi. haftaya belli eder kendini. eğer tahminimiz doğruysa hareketli ve dikkatli olmak gereken günler yakındır

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by experience Yazıyı Oku
    şeker ve iş i gören bir arkadaşımda aynısını söyledi. haftaya belli eder kendini. eğer tahminimiz doğruysa hareketli ve dikkatli olmak gereken günler yakındır

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bi de neden yazdım söyleyeyim cuma günü aldım 66ya alıralmaz 67,68,69, yaptı bastı tekrar 62aldım malıyet82 düşürelim diye hemen 64çektiler baktıkı satmıyor verdi aşağıya şunu anladım ki sopa gösteren birileri var hissettim bunu belli olur yakında

7.  Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
    Patron, 83 bin alım yaptı sonra 5aldı 4 sattı ve 20 sattı bakalım bugün ne yaptı haberimiz yok, ama karlı şirket durumda faaliyet karları arttı kat kat dolaşma senet de yok bir babayiğit gelse hemen hepsini alır 3 çeyrek iyi geldi 4 çeyrek tahminim çok iyi gelecek yazın 3olan senet diplerde nasıl kı benı dıkatımı çekti ise başkalarıda fark eder

bilancomu guldum acıkcası 9 aylık bilancosu cok iyi geldi geldigi gun dusmeye basladı o zaman 1.72 ydi 1.40 a kadar indi bilanconun buna etkisi pozitif degil hep negatif cunku adamın amacı belli hisseyi donem donem asagoya indirip kucuk yatırımcıya yıllarca tasıtmak 3.20 den 2.60 a indi oyalandı ordan 2.20 ye indi oyalandı ordan 1.90 a indi oyanlandı ordan 1.40 indi simdilerde oyalanıyor yeni hedef 1.20 ardından 0.80 bu benim tezim zaman gosterecek
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

8. spek ky yı oyuna getirdi sanırım aşağı vermeyecek gibi. gösterip vermeyenlerden spek. izleyip göreceğiz. ytd.
    şunu fark ettim spek alış yazınca alışa vermiyor. bakalım bekliyorum.sabır. ytd.
    Son düzenleme : neden07; 25-12-2017 saat: 17:14.

Sayfa 73/128 İlkİlk ... 2363717273747583123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •