Sayfa 365/852 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 6816 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Peki fiyat 2,56 is ve şuanda 2,72 den işlem görüyorsa burada bir terslik yok mu? ayrıca dün 2,97 ye kadar çıkan fiyattan alanlar neden kağıda atladılar. Daha önce bu forumda yazan Efendi rumuzlu arkadaş sürekli olarak çağrı muafiyeti döneminde üzerine basa basa yazdı 2,24 çağrı fiyatı kandırmaca dır diye. Geldiğimiz noktada kötü niyet var diye düşünüyorum. anladığım kadarıyla oyun bitmeyecek taki KY nin elindekileri ucuz fiyata alana kadar. Bu nedenle ben sonuna kadar görmek taraftarıyım. Zaten minimum 2,56 . Ayrıca belirlenen bu fiyatta geriye dönük 30 günlük ortalama alınırken kağıtta baskı olduğuna karar verirlirse migros nasıl bir yol izleyecek. Sanırım hepsini bekleyip göreceğiz. Tek gerçek var Migros KY nin tarafında değil ve elinden geleni yapacak umarım kazançlı çıkarız. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Kottan çıktıktan sonra kipa lara migros vermeyecekler. Kottan çıkmadaki amaç budur. Bunu goremeyen aylara taşır ve sonunda 2.60 civarı parayi alır ve şutlanir şirketten. Dava mi acar kazanırmi o ayrı mesele.kazansada sana kipanin degerini öderler oda belki 2.60 dan daha az çıkar.
     Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Şayet birlesmeyi borsadan çıkmadan yapsalardı bu durunda uzman kuruluş raporu gerekecekti, degerleme yapılacaktı. Çıkınca borsadan kipa karanlık bir odaya alınacak ve orda ırzına geçilip salınacak gibi bisey
    Migros intikam alıyor, cagri yatirmicinin zaferi olmuştu. Şimdi migros beraberlik icin gole gidiyor
    Kipa ya yazdınsa gelecek cevap hakim ortağın talebi deyip çıkacaklar. Açıklamazlar bunu.
    Öncekikle sana gösterdiğin bu cansiperahane cevval çalışkan caban için yönetimden migros kipa yönetiminden bonus verilmesini rica ediyorum...

ey kipa migros yönetimi Mosquito_ aka sivrisinek
    arkadaşımızın bu çabasını karşılıksız bırakma
    cristmas gününün yüzü hürmetine...

saglıcakla kal

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

3.  Alıntı Originally Posted by Demisporlu Yazıyı Oku
    Peki fiyat 2,56 is ve şuanda 2,72 den işlem görüyorsa burada bir terslik yok mu? ayrıca dün 2,97 ye kadar çıkan fiyattan alanlar neden kağıda atladılar. Daha önce bu forumda yazan Efendi rumuzlu arkadaş sürekli olarak çağrı muafiyeti döneminde üzerine basa basa yazdı 2,24 çağrı fiyatı kandırmaca dır diye. Geldiğimiz noktada kötü niyet var diye düşünüyorum. anladığım kadarıyla oyun bitmeyecek taki KY nin elindekileri ucuz fiyata alana kadar. Bu nedenle ben sonuna kadar görmek taraftarıyım. Zaten minimum 2,56 . Ayrıca belirlenen bu fiyatta geriye dönük 30 günlük ortalama alınırken kağıtta baskı olduğuna karar verirlirse migros nasıl bir yol izleyecek. Sanırım hepsini bekleyip göreceğiz. Tek gerçek var Migros KY nin tarafında değil ve elinden geleni yapacak umarım kazançlı çıkarız. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    sorun spk da zaten defalarca yazdık son 1 aylık ortalama ayrılma hakkı yada önemli nitelik işlemlerde adil degil yatırımcı nın aleyhine die gelen cevap belli

İdari yargı yolu açıktır cevaplar aldım

5 tl defter degeri olan ffkrl şirket Move analiz yaptı hisse 3.5 tl degerleme

4.  Alıntı Originally Posted by Demisporlu Yazıyı Oku
    Peki fiyat 2,56 is ve şuanda 2,72 den işlem görüyorsa burada bir terslik yok mu? ayrıca dün 2,97 ye kadar çıkan fiyattan alanlar neden kağıda atladılar. Daha önce bu forumda yazan Efendi rumuzlu arkadaş sürekli olarak çağrı muafiyeti döneminde üzerine basa basa yazdı 2,24 çağrı fiyatı kandırmaca dır diye. Geldiğimiz noktada kötü niyet var diye düşünüyorum. anladığım kadarıyla oyun bitmeyecek taki KY nin elindekileri ucuz fiyata alana kadar. Bu nedenle ben sonuna kadar görmek taraftarıyım. Zaten minimum 2,56 . Ayrıca belirlenen bu fiyatta geriye dönük 30 günlük ortalama alınırken kağıtta baskı olduğuna karar verirlirse migros nasıl bir yol izleyecek. Sanırım hepsini bekleyip göreceğiz. Tek gerçek var Migros KY nin tarafında değil ve elinden geleni yapacak umarım kazançlı çıkarız. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Kesinlikle katılıyorum size 2.56 dan almak varken neden 2.72 de tutuyolar bi kaç sazan yakalamak istediler ve sabah oltaya bi kaçtane takıldı korkak olmak çok şey kaybettirebilir ama cesaretli olmak fazla bişey kaybettirmez bize

Alıntı Originally Posted by Martini Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum size 2.56 dan almak varken neden 2.72 de tutuyolar bi kaç sazan yakalamak istediler ve sabah oltaya bi kaçtane takıldı korkak olmak çok şey kaybettirebilir ama cesaretli olmak fazla bişey kaybettirmez bize
    Aynen bu kadar zaman beklemişiz. 3.70’te satmamışız. Bakalım sonuç ne olacak.

6. Bist bir düşüş yaşarsa 2,25'e kadar çekilebilir dedim.Ama bu bile bunlar için tehlikelidir diye yazdım.Çünkü hisse kaptırırlar.Geldiğimiz noktada MIGROS hisse kaptırmamak için 2,56'yı kendisine fiyat belirledi.Çünkü kaptıracağı her hisse kendisinin kasasından çıkacak para olarak geri dönecek.Yanılmıyorsam 2,56 gibi bir rakam, kasasından 125 milyon lira olarak çıkıyor.KIPA da oyunlar bir türlü bitmiyor.Oyun içinde oyun.Yeni bir oyun ile karşı karşıyayız.Bu arada burada sürekli olumsuz yazılar pohpalayan arkadaşı dikkate almayınız.Arkadaşlar açın Google'yi kendiniz araştırınız.SPK'nın Kotadan çıkma ilişkin usul ve esaslar mevcut.Daha önce çıkan şirketlerde mevcut.Daha önce birleşme yapan şirketlerde.Kendiniz yorumlayınız arkadaşlar.
    Belki okuyan olur diye ufak bir yazı paylaşayım.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...-yapacak/3863/

YTD değildir.

VEREN YETERLİ İSE UÇUR BİZİ
    TÜPRAŞ ADANADEMİRSPOR TUKAS

vay a.. sildi emirleri
    TÜPRAŞ ADANADEMİRSPOR TUKAS

Sayfa 365/852 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız