Originally Posted by çağrbey Yok dostum yok. 75 ten aşağı kesmez. Hareketlere bakınca, 75 de kesmeyecek gibi. 0,9x e revize ettik bakalım hayırlısı... Originally Posted by çağrbey Yağ da müthiş bir silkeleme var dostum. Bu günü 72 kapatması dahi yeterli olur... Bol kazanclar. Adrenalin salgiliyor Alyag tahtasi
Originally Posted by Gentleman Bol kazanclar. Adrenalin salgiliyor Alyag tahtasi Tektu tahtasida emekli tahtasi gibi Izlerken esnemeye basliyorsun, uykusunu getirtiyor adamin
Tektu Taka'sinin dumenine gececek saglam bi Usak lazim. Dûmen bosta
Originally Posted by Gentleman Tektu tahtasida emekli tahtasi gibi Izlerken esnemeye basliyorsun, uykusunu getirtiyor adamin 17 dakikadir, Tektu tahtasinda tek lot islem olmadi...
Originally Posted by Gentleman Bol kazanclar. Adrenalin salgiliyor Alyag tahtasi Ne kazancı be dostum Hacim çok prim yok!!! Ne kepazelik yaw
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by Gentleman Tektu tahtasida emekli tahtasi gibi Izlerken esnemeye basliyorsun, uykusunu getirtiyor adamin Originally Posted by Gentleman 17 dakikadir, Tektu tahtasinda tek lot islem olmadi... 23 dakika oldu !!!
Originally Posted by Gentleman 17 dakikadir, Tektu tahtasinda tek lot islem olmadi... Originally Posted by Gentleman 23 dakika oldu !!! 29 dakika oldu !!!!
Originally Posted by Gentleman 17 dakikadir, Tektu tahtasinda tek lot islem olmadi... Yukarıdan aşağıları süzmekle meşgul dostum. Kime gömeceğini düşünüyor
Forum Rules
Yer İmleri