Sayfa 363/501 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Ben dün almıştım.. Bugün de aldım... Brüte giren kağıt.. İkinci haftanın.. basında harekete başlar tekrar.. Oyüzden paniğe gerek yok..

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kervancı Yazıyı Oku
    Ben dün almıştım.. Bugün de aldım... Brüte giren kağıt.. İkinci haftanın.. basında harekete başlar tekrar.. Oyüzden paniğe gerek yok..

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İşte işi bilen bir ky biz nediyoruz önce alacaksınız düştükce kademe kademe alın. Bugün taban mı yaptı alma yarın çok daha aşağılardan alırsın. Ama bir çıkışa başlarsa bu fiyatlar hikaye soluğu 4 te alır. Yani sabır sabır. Ytd

3. bende 2.62 den aldım bakalım ne olacak

4.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    bende 2.62 den aldım bakalım ne olacak
    Siz ne zaman alasaniz bu hisse yükseliyor. Ama biliyorsunuz aldığınızı yarın satabilirsiniz. Yarın için bir şey diyemem.ytd

5. Tahsisliydi bedelliydi brüt takas vs. Evet çıkarken çıkıyor düşerken düşüyor ama saçma sapan hareketler güya yatırımcıyı korumakmış amaç. Yok gıda devi olacakmış yok sampi bostanmış yok sermayeyi 5e katlayacakmış ne olursa olsun değersiz istikrarsız yatırımcısını yatırma peşinde olan bir şirket. Yazık büyüyeceğiz derler ama yatırımcı açısından küçük ve giderek küçülen bir şirket. O kdr beklentiyi hiç ettin milleti mağdur ettin, utanmadan ortalıkta gezerler godaman laflar ederler pabucumun patronları nokta

6.  Alıntı Originally Posted by ozerok Yazıyı Oku
    Tahsisliydi bedelliydi brüt takas vs. Evet çıkarken çıkıyor düşerken düşüyor ama saçma sapan hareketler güya yatırımcıyı korumakmış amaç. Yok gıda devi olacakmış yok sampi bostanmış yok sermayeyi 5e katlayacakmış ne olursa olsun değersiz istikrarsız yatırımcısını yatırma peşinde olan bir şirket. Yazık büyüyeceğiz derler ama yatırımcı açısından küçük ve giderek küçülen bir şirket. O kdr beklentiyi hiç ettin milleti mağdur ettin, utanmadan ortalıkta gezerler godaman laflar ederler pabucumun patronları nokta
    Doğru söze ne denir. Tebrikler

http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846

yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
    3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
    VANGD cıları da bekliyoruz.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Siz ne zaman alasaniz bu hisse yükseliyor. Ama biliyorsunuz aldığınızı yarın satabilirsiniz. Yarın için bir şey diyemem.ytd
    güzel takip etmişsin yalnız bu hisse ne zaman brüte girdi ne zaman çıkıyıor.

Sayfa 363/501 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •