Sayfa 299/817 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Bölünme olacak olsaydı şayet fiyatlanırdı şimdiye kadar. Mantıken. Erteleme olmayacak demiyorum. Yada sermaye tavanından çıkacak diye birşey demedim. 1991 den beriridr sermaye tavanında sanırım. Ben sadece Seçenekleri söyledim.
    Bütün Bunları geçelim, mrshl için önemli olan bilanço beklentisi be grafiktir. Bu beklentiler devam ediyor.
    bende erteleme olur düşüncesindeyim ama bu mrshl ne zaman ne yapacağını kestirmek zor bekleyap göreceğiz bu hissede sabreden kazanır yatırım tavsiyesi değildir

2. Bilanço beklentisi diye birşey yok iyi kar eden bir şirkette değil bilançoya göre fiyat en fazla 15 tl eder fazlası etmez kendinizi kandırmayın

Alıntı Originally Posted by Katamize Yazıyı Oku
    Bilanço beklentisi diye birşey yok iyi kar eden bir şirkette değil bilançoya göre fiyat en fazla 15 tl eder fazlası etmez kendinizi kandırmayın
    İyi 1.5 tl etmez o zaman

4.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    İyi 1.5 tl etmez o zaman
    Bu uslup bu ses tonu, yoksa...yoksa...

6. bu yazıda diyor ki zarar eden şirketten temettü vermesi beklenemez peki 5 yıldır içerde bekleyen dağıtılmayan kar ne olacak bu kadar basit mi ben 5 yıldır zarardayım ama ara sıra ettiğim karıda ortaklarıma dağıtmayacağım

7. Bilanço ben bu kadar etmem diyor bilançoya güvenip bu kağıtta beklenmez... Ama gidermi gider o konuda patron ne isterse o olur...

8.  Alıntı Originally Posted by Katamize Yazıyı Oku
    Bilanço ben bu kadar etmem diyor bilançoya güvenip bu kağıtta beklenmez... Ama gidermi gider o konuda patron ne isterse o olur...
    iyi aile çocukları yine haberi son güne bıraktı bunların açıklayacağı bilançoyu seveyim fabrikan yansın mrshl

Sayfa 299/817 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •