Sayfa 376/852 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by penguen_78 Yazıyı Oku
    Ustat eminsin 98 olduguna ben baktim yazi falan bilamadim. Bosuna umit yapmayalim

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu ayın son gününe kadar yüzde 97, 2018 de yüzde 98 şuan migros biste kottan çıkmak için başvuramaz elinde yüzde 96 sı bulunuyor 3 gün sonra 98 olmak zorunda 20 milyon hisse toplamadan yapamaz o iş baştan yattı bunlar ne koparırsam peşinde

2.  Alıntı Originally Posted by penguen_78 Yazıyı Oku
    Ustat eminsin 98 olduguna ben baktim yazi falan bilamadim. Bosuna umit yapmayalim

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu hissede hiçbir zaman ümidimi kaybetmedim. *"Üstad"*[emoji122] [emoji122] [emoji122]
    Asla Yatırım tavsiyesi degildir.

3. İnadına 12 ocakta 50.000 lot daha alacagım

4. Bu arsa olayı, kottan çıkma= eksi sermaye ve satın alma olayına benzedi..adamlar güzel bir olaydan önce kotu yu pompaliyorlar..sonra aaa hadi bakalım.gerçi bizim ülkede artik işler boyle neyseee..

5. Oyak daki abi büyük abi sanırım yine almış..çok mu kızdı bu totoşlara tahtayı 13-31-69 dolduruyor.

6. Oyak ve yatirim finans aynı kisiler bence tahtayı tutmak icin kendi aralrinda islem yapıyorlar

7. Yorum (alintidir):
    Kottan çıkarma konusunda spk nin belirttigi gerekceler ile mgrs un gosterdigi gerekcelerin birbiri ile ortusmedigi belirtiliyor. SPK ya gitmesi durumunda bu bir potansiyel red anlamina gelebilirmi??

YTD

https://mobile.twitter.com/moyan_kus...275840/photo/1

8.  Alıntı Originally Posted by priceless Yazıyı Oku
    Mersin AVM satan, alan Akdeniz AVM.
    Cep to cep bir Kipa satisi.
    Satis sozlesmesi de yok ortada Kasim ayinda imzalanan iyi niyet satis anlasmasi da.

Belki daha sonra ucuncu kisiye satista olusacak ekstra karin bir kizmini bizim kipaya verecekler?

Belki yikip 1000 tane rezidans yapip 500 adeti 1milyondan 500 milyon kar yazacaklar ve bu opsiyonla satildi ise 1-2 yil sonra bizim kipaya odeme yapacaklar.

Kira sozlesmesi var mi?

Bunlarin sozlesmelerinde şart şurt opsiyon şu olursa boyle yapariz ileride muvazalari ve son dakika golleri bitmez.

6 ay once bagimsiz denilen denetmen 60m tl piyasa degeri bicmissssmis!!! Hirsizlik goz gore gore!
    Mali iki kati fiyata sat ama yayinlama ve cagri yapacam de!

Hemen yazimizi yazip savciliga gidelim!!!
    Ayrıca 4 gün önce açıklasa hissenin fiyatı ne olacaktı geriye dönük 30 günlük ortalama fiyatı değiştirmiyecek mi? sadece bu bile ne kadar küçük hesap yapıldığının ve kötü niyetli olunduğunun ispatı

Sayfa 376/852 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •