Sayfa 56/227 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 1810 madde; 441 - 448 arası.

Konu: CELHA - Çelik Halat

1. Bizim spek artık KY dayağı da atmaz oldu. Atacak gibi yapıyor. Dayak atayım derken iki kötek yerim korkusuyla vaz geçiyor. Ama bu piyasada böyle yerinde saymak da bir çeşit dayak. Hele çelha gibi karlı, temettü veren, temeli sağlam bir şirkette. yapacak bir şey yok. DİREN KY

2.  Alıntı Originally Posted by ignorant Yazıyı Oku
    Bizim spek artık KY dayağı da atmaz oldu. Atacak gibi yapıyor. Dayak atayım derken iki kötek yerim korkusuyla vaz geçiyor. Ama bu piyasada böyle yerinde saymak da bir çeşit dayak. Hele çelha gibi karlı, temettü veren, temeli sağlam bir şirkette. yapacak bir şey yok. DİREN KY
    Bugun birileri denemeye calıstı fakat buyuk geldi.

3. Herkesin akılında tutması gerekenler;
    1) böyle bir fabrikanın bu fiyata senedi bedava
    2)Spek de birçok diğer spekler gibi ama özelikle ky'lere yayılmış senetleri yükseltmek için Zarrab davasının sonucunu bekliyorlar.
    3) Şahsen ben de bu davanın sonucunu bekliyorum. Önemsiz bir sonuç çıksa ve spek senedi yine bu seviyelerde tutsa epeyice mal kakbederdi.
    4)En önemlisi; elinde mal tutan ky'ler her ne kadar taşıma maliyetinden zarar etseler de bu fiyatlarda kaldığı sürece asıl zararı elinde birkaç milyon lot tutan spek yapıyor.
    5) Anladığım kadarıyla spek ky'lere mal kaptırmak istemeyip bıktırarak olanları almaya çalışıyor.Zira senette spekülasyon yaparak para kazanmak istese diğer spekler gibi senede haraketlilik getirirdi.Bunu asla yapmıyor.Bu da senedi saklamaya çalıştığını gösteriyor.
    6)Biz ky'ler spek bu senetten ne bekliyorsa aynısını beklememiz gerektiğini bilmemiz lazım.Yatırım sabır işidir.
    Odaklanmamız gereken spek değil,fabrikadaki gelişmeler ve bilançodur.

4. Farklı aracı kurumlardan deniyorlar! bugun a1 capitalden yaptılar .Ben seker yatırımın alıslarına dikkkat edin diyorum. Ytd
    Son düzenleme : Fethiye; 26-12-2017 saat: 23:29.

5. ilkkez tahta alis satış olarak birşeye benzedi

6. arkadaşlar kadayıfın herbi tarafı kızarmış iş ustanın şerbetlemesine kalmış dedemden çarptığım harçlıkları biraz buraya kanalize edelim ufaktan borsadan anlamam yatırım tavsiyesi değildir

7. Hala birileri alıp birileri satıyor mu sanıyorsunuz?
    Zarrab davası başladığından beri birçok spek kendini korumaya aldı.Tahtası sığ olanlar da zaten ky'ler almış bekliyor hesabıyla senedi ne alınır ne satılır,yani tahteravallinin tam ortasında tutuyor.O Bistech devre kesici yaptıran senetlere aldırmayın.Birçoğu talep görmeyen senetlerin dikkat çekmek için yaptırılan yükselişleridir.
    CELHA'da Yok şu almış,yok şu satmış...yok öyle bir şey..sadece nadiren küçük lotlar alan veya satan var o kadar.Spekler en az 5-6 aracı kurum kullanırlar.Ky'lerin günlük işlemlere baktıklarını bilir ve onları beyin mıncıklaması yapmak için birkaç yerden alıp birkaç yerden verirler.
    İlgilenenler bilir;çok gözde olan Soda bile ne zamandır geberik vaziyette her gün birkaç kademe içinde sıkıştırıldı kaldı.Daha birçokları böyle...
    İşte bu yüzden 3 Ocak Zarrab davasının sonucunu bekliyor herkes...

8.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Hala birileri alıp birileri satıyor mu sanıyorsunuz?
    Zarrab davası başladığından beri birçok spek kendini korumaya aldı.Tahtası sığ olanlar da zaten ky'ler almış bekliyor hesabıyla senedi ne alınır ne satılır,yani tahteravallinin tam ortasında tutuyor.O Bistech devre kesici yaptıran senetlere aldırmayın.Birçoğu talep görmeyen senetlerin dikkat çekmek için yaptırılan yükselişleridir.
    CELHA'da Yok şu almış,yok şu satmış...yok öyle bir şey..sadece nadiren küçük lotlar alan veya satan var o kadar.Spekler en az 5-6 aracı kurum kullanırlar.Ky'lerin günlük işlemlere baktıklarını bilir ve onları beyin mıncıklaması yapmak için birkaç yerden alıp birkaç yerden verirler.
    İlgilenenler bilir;çok gözde olan Soda bile ne zamandır geberik vaziyette her gün birkaç kademe içinde sıkıştırıldı kaldı.Daha birçokları böyle...
    İşte bu yüzden 3 Ocak Zarrab davasının sonucunu bekliyor herkes...
    Haklı olmakla birlikte ,ben Rezza olayı az bir etken olduğunu bu kağıt satışlarından ve alıslarından anlaşıldigı gıbı kisilerde toplu olarak beklenti dahilinde tutulduğunu! nükleer olayı belki önümüzdeki sene karlıbilanço devamıyla çıkacağını düşünüyorum.Süpriz yapıp belki doğan hisseleri karlı bilanço ve borçlarını azaltmıs sekilde birilerine satmasıdır.En iyisi satmasıdır biz ondan sonra baska birsey konusuyor oluruz.ytd

Sayfa 56/227 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •