Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 789/1014 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Çekmeköyde havuzlu bir sitede 2 artı 1 bir evim var.Muadilleri 430 yazmışlar.2 ay önce 415 den başladık.380 e düştük.Arayan soran yok valla)))
    istanbul da pek çok yerde bu durum oluştu son yıllarda. gerçek fiyat satıldığında oluşan fiyattır örneği doğrulanıyor istanbulda. şu anda istanbul ne yazıkki az gelişmiş bir ülkenin şehri. insanlık ilerledikçe kaçınılmaz olarak (hukumetlerden bağımsız biçimde) TR de insanların beğeni seviyeleri artacak. yakın gelecekte istanbulda rezerv alanlar oluşturarak daha güzel bir dönüşüm kaçınılmaz. bunun ipuçları basında en yetkili ağızlardan ifade ediliyor.

o nedenle bir çok insan hesap kitap yaparak şu anda kira daha mantıklı ise ona yöneliyor. zira şu anda eski evlerin yakın gelecekte arsadan aldığı paydan daha fazla bir değeri olmayacak. yani sadece arsa (yani lokasyon) değeri olacak, zira evler yeniden yapılacak. ve EMSAL ARTIŞI olmayacak. bu kaçınılmaz. 10-15 yıla varacak geniş kapsamlı bir dönüşüm sözkonusu.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    istanbul da pek çok yerde bu durum oluştu son yıllarda. gerçek fiyat satıldığında oluşan fiyattır örneği doğrulanıyor istanbulda. şu anda istanbul ne yazıkki az gelişmiş bir ülkenin şehri. insanlık ilerledikçe kaçınılmaz olarak (hukumetlerden bağımsız biçimde) TR de insanların beğeni seviyeleri artacak. yakın gelecekte istanbulda rezerv alanlar oluşturarak daha güzel bir dönüşüm kaçınılmaz. bunun ipuçları basında en yetkili ağızlardan ifade ediliyor.

o nedenle bir çok insan hesap kitap yaparak şu anda kira daha mantıklı ise ona yöneliyor. zira şu anda eski evlerin yakın gelecekte arsadan aldığı paydan daha fazla değeri olmayacak. yani sadece arsa değeri. zira evler yeniden yapılacak. ve EMSAL ARTIŞI olmayacak. bu kaçınılmaz. 10-15 yıla varacak geniş kapsamlı bir dönüşüm.
    Valla haklısınız söz meclisten dışarı ben olsam şu ortamda benim evi almazdım.Piyasa değerine göre çok ucuz kalmasına rağmen finansal açıdan yanlış bir yatırım olurdu.Sadece kiradan kurtulayım diyen ilk evi olarak alacaksa eh belki ))))))))))Doğruya doğru yalana gerek yok

3. 2014 yılından beri takip ettiğim ve ara ara güncelleme geldikçe bu sayfa da paylaştığım favori ilanım ilk çıktığından beri $fiyatından ilandaydı.. TL ye geçmiş, Doların devri bitti diyebiliriz YTD..

umarım 2018de satılır...

SELÇUKLU KONAKLARINDA, SIFIRLANMIŞ ŞEREFİYELİ ÇATI DUBLEKSİ
    İlan No: 483416298
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...83416298/detay

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    2014 yılından beri takip ettiğim ve ara ara güncelleme geldikçe bu sayfa da paylaştığım favori ilanım ilk çıktığından beri $fiyatından ilandaydı.. TL ye geçmiş, Doların devri bitti diyebiliriz YTD..

umarım 2018de satılır...

SELÇUKLU KONAKLARINDA, SIFIRLANMIŞ ŞEREFİYELİ ÇATI DUBLEKSİ
    İlan No: 483416298
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...83416298/detay

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İlk çıktığında kaç dolardı sayın oğuzvortex.

Bu emlak işi banker faciasına dönecek arkadaşlar demedi demeyin.Hergün dönen reklam ilanlarını değişik mecralarda gördükçe cüneyt arkın lı ekrem boralı fikret hakanlı kendime güvenli bir yol seçtim diyen banker kastelli reklamları aklıma geliyor nedense )))))))))İnşallah yanılıyorumdur

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    İlk çıktığında kaç dolardı sayın oğuzvortex.
    Eski forumda kaldığından ulaşmam zaman aldı 2015mart ayında yazdığımı buldum, screenshot ekte.

2014 kasımda 900K$ 2.30usd/try
    2015 mart 965K$ 2.60 usd/try

Şuan;
    2017 aralık 700K$... 3.77usd/try

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Eski forumda kaldığından ulaşmam zaman aldı 2015mart ayında yazdığımı buldum, screenshot ekte.

2014 kasımda 900K$ 2.30usd/try
    2015 mart 965K$ 2.60 usd/try

Şuan;
    2017 aralık 700K$... 3.77usd/try

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    2.5 yılda 965 bin dolardan 700 bin dolara.Eh demek ki emlakta çöküş işi yakında.Zamane bankerlerinin batışı yakın demektir.Zaten kriz yok diyen kalmadı,emlak ucuz diyene de millet neredeyse dayak atacak))))))Benim ev satılmaz anladım ben onu ,başka şekil yapacağız artık.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...07581387/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...00298350/detay

950 bin Tl satılık daire ( ki 850 bin Tl ye indiklerini biliyorum) aynı zamanda 2800 Tl kiraya verilmek isteniyor (ki 2700 Tl ye indiklerini biliyorum) . Akıl var izan var, alım satım , komisyoncu masrafıyla 900 bin Tl ye mal olacak daire en iyi ihtimal kendini 27-28 yılda amorti edebiliyor, GV , emlak vergisi, site sabit demirbaş masrafları filan düş 30 yılı bulur. Ayrıca daire 3 aydır boş duruyor kiracıda çıkmadı ve aylık 550 Tl aidat işliyor. Şimdi bu beton iyi bir yatırım olarak al -tut yapılır mı ne dersiniz ? Tabi aynı daire BEYLİKDÜZÜNDE olsaydı o başka , hemen bir alıcı çıkar ve sahibide satmaktan vaz geçer fiyatı 1 milyona çekerdi.

Sayfa 789/1014 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •