Artan

12,10 10 16:18
81,95 10 13:55
15,42 9.99 16:15
16,10 9.97 16:18
8,88 9.9 16:18
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 16:19
14,60 -9.99 16:19
35,60 -9.96 16:19
257,75 -9.96 16:19
14,49 -9.94 16:18
Azalan Hisseler

İşlem

6.987.015.576,00 16:19
5.679.521.569,02 16:19
5.317.902.528,10 16:19
4.681.249.122,22 16:19
4.504.088.975,83 16:19
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7436 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. iran karışık...temkinli olunmalı...Ama ne acıdırki sanırın yabancı terk etmiş gübreyi...

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by cesursovalye Yazıyı Oku
    iran karışık...temkinli olunmalı...Ama ne acıdırki sanırın yabancı terk etmiş gübreyi...

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İran çok çok kötü, desenize yakında yerli de kaçar))) kalanlar birbirini kovalar.
    Hayır alan kime satacak o da ayrı muamma.
    Dibin dibi olmaz. Derler derler )))

şekilsiniz ya

3.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    İran çok çok kötü, desenize yakında yerli de kaçar))) kalanlar birbirini kovalar.
    Hayır alan kime satacak o da ayrı muamma.
    Dibin dibi olmaz. Derler derler )))

şekilsiniz ya
    iran askeri ile polisi ile tek vücut bir ülke....muhalefet her ülkede var...bu muhalefet dış destekli havlayan köpek misali bir şekilde sustururlar....iranda seçim yeni oldu...bu adamların geçim derdi hikaye birilerine hizmet ediyorlar...bence ölümü göze almış kişiler sonuç almaları çok zor...dışardan kışkırtmayla ortalığı birbirine katmayla rejim değişmez...bu çok net dış güçlerin oyunu muhalefet görünümünde bu tip eylemleri kimse yemez....

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    iran askeri ile polisi ile tek vücut bir ülke....muhalefet her ülkede var...bu muhalefet dış destekli havlayan köpek misali bir şekilde sustururlar....iranda seçim yeni oldu...bu adamların geçim derdi hikaye birilerine hizmet ediyorlar...bence ölümü göze almış kişiler sonuç almaları çok zor...dışardan kışkırtmayla ortalığı birbirine katmayla rejim değişmez...bu çok net dış güçlerin oyunu muhalefet görünümünde bu tip eylemleri kimse yemez....
    Bana ne bilader))) bu gidişatla irana gitmeye niyetli yatırımcı bile gitmez. Ben buna bakarım.

şekilsiniz ya

5.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Bana ne bilader))) bu gidişatla irana gitmeye niyetli yatırımcı bile gitmez. Ben buna bakarım.

şekilsiniz ya
    ne güzel iki eylem yatırımcı gitmez ne kolay...iran 40 yıldır ambargo altında yaşamış ülke alışıklar merak etme..yatırımcı gelmeyecek diye ülkesini satacak değiller...gübretaş açısından diyorsan zaten gubrf de yabancı yatırımcı yok neredeyse razi fabrikası desen borsada değil...bizim hisse açısından etkilenecek durum yok...iran daki fabrika satışları ağırlıklı hindistan bağlantılı kısaca eylem oldu satış düşecek veya eylem oldu yatırım olmayacak kısmı bizim sektör açısından geçerli değil diğer sektörlere olumsuz yansıyabilir onada alışık bir toplum zaten...

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ne güzel iki eylem yatırımcı gitmez ne kolay...iran 40 yıldır ambargo altında yaşamış ülke alışıklar merak etme..yatırımcı gelmeyecek diye ülkesini satacak değiller...gübretaş açısından diyorsan zaten gubrf de yabancı yatırımcı yok neredeyse razi fabrikası desen borsada değil...bizim hisse açısından etkilenecek durum yok...iran daki fabrika satışları ağırlıklı hindistan bağlantılı kısaca eylem oldu satış düşecek veya eylem oldu yatırım olmayacak kısmı bizim sektör açısından geçerli değil diğer sektörlere olumsuz yansıyabilir onada alışık bir toplum zaten...
    Razi'den şöyle bir 500 milyon zarar gelsin bakalım bizim hisse açıdan etkilenecek durum var mı yok mu görürüz

7.  Alıntı Originally Posted by zingat Yazıyı Oku
    Razi'den şöyle bir 500 milyon zarar gelsin bakalım bizim hisse açıdan etkilenecek durum var mı yok mu görürüz
    maşallah az yavaş...satışlar mı durdu tarım mı bitti niye 500 milyon zarar gelsin...sebebinide söyleyin aydınlanalım..demeyle olsa bu işler...

8.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku

şekilsiniz ya
    İran a yatırımcı gitmiş, gitmemiş... Gübre yi ne kadar bağlar.!?

Razi desen ihracat odaklı çalışan bir şirket zaten..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •