Sayfa 272/872 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Sayın keko seninde aramızda olmanı çok isterdim.
    Bu sene Metteyi takip etmek lazım.
    Sevgili balık adam Ağustosa kadar 3 atak bekliyorum ocakta, nisanda ve temmuzda nisan ve temmuzda neler olacağını gelecek blançolar ve haberler belirleyecek.
    ocaktaki atakta beklentim zirvenin %38 üstü yada
    zirveden gelen düzeltmenin en düşük fiyatın %110 üstü
    Bu ikisi arası blançoya kadar gel git yapabilir diye düşünüyorum.
    teknikçi arkadaşlar grafikle daha net rakamlar görebilir.
    ssss

2.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Sayın keko seninde aramızda olmanı çok isterdim.
    Bu sene Metteyi takip etmek lazım.
    Sevgili balık adam Ağustosa kadar 3 atak bekliyorum ocakta, nisanda ve temmuzda nisan ve temmuzda neler olacağını gelecek blançolar ve haberler belirleyecek.
    ocaktaki atakta beklentim zirvenin %38 üstü yada
    zirveden gelen düzeltmenin en düşük fiyatın %110 üstü
    Bu ikisi arası blançoya kadar gel git yapabilir diye düşünüyorum.
    teknikçi arkadaşlar grafikle daha net rakamlar görebilir.
    ssss
    düşüncelerine bende katılıyorum dostum...zaten geçmişte ikinci çeyrekler satın alınmaya başlandığında banvitin önemli zirvelerine ulaşacağını söylemiştim...banvite gelemememin nedeni banvit durgun iken başka bir hissede bir miktar kazanıp öyle geri gelmek idi..ama gittiğim hissede bizi zarar ile paçamızdan tuttu...:kahkah:

olmadı diyelim dostlar...ama sizler kazandıkça biz de moral buluyoruz...hem üzüntünüze hem de sevincinize ortak oluyoruz...:)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    düşüncelerine bende katılıyorum dostum...zaten geçmişte ikinci çeyrekler satın alınmaya başlandığında banvitin önemli zirvelerine ulaşacağını söylemiştim...banvite gelemememin nedeni banvit durgun iken başka bir hissede bir miktar kazanıp öyle geri gelmek idi..ama gittiğim hissede bizi zarar ile paçamızdan tuttu...:kahkah:

olmadı diyelim dostlar...ama sizler kazandıkça biz de moral buluyoruz...hem üzüntünüze hem de sevincinize ortak oluyoruz...:)
    Neredesin şuan? Zararda olduğun hisse hangisi. Ben koza grubuna takıldım kaldım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

4. 23 altına inmemesi lazım, inmezse sıkıntı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Neredesin şuan? Zararda olduğun hisse hangisi. Ben koza grubuna takıldım kaldım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    arkadaşlar biliyorsunuz ki aylarca gentaş ve banvitte bazen de krontta kaldım...sermayemi ikiye ayırmıştım ama genel itibari ile bu üç hissede çoğu sefer sabit arasırada kendi aralarında değiştiriyordum...bu hisselerim bir ara çok durgun oldular...ben de niyeti bozayım ve biraz değişiklik yapayım demiştim...vesbe geçen haftalarda 9,17 lerden 9,62 yi görecek kadar agresif çıkmış idi...ben de vesbeye atlayayım dedim....:kahkah:

%16 primli iken 10,59 ortalama ile almıştım...:kahkah: o kazığın yarısını ancak bu gün çıkarabildim...

bu tür hareketler normalde yapmazdım hele hele bu kadar primli hisseyi almak hiç adetim değildi...ama temeline güvendiğimiz hisseler psikolojimizi bozunca biz de öyle davrandık...:)

bir daha böyle davranışlara tövbe dostlar....kimseye de tavsiye etmiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar biliyorsunuz ki aylarca gentaş ve banvitte bazen de krontta kaldım...sermayemi ikiye ayırmıştım ama genel itibari ile bu üç hissede çoğu sefer sabit arasırada kendi aralarında değiştiriyordum...bu hisselerim bir ara çok durgun oldular...ben de niyeti bozayım ve biraz değişiklik yapayım demiştim...vesbe geçen haftalarda 9,17 lerden 9,62 yi görecek kadar agresif çıkmış idi...ben de vesbeye atlayayım dedim....:kahkah:

%16 primli iken 10,59 ortalama ile almıştım...:kahkah: o kazığın yarısını ancak bu gün çıkarabildim...

bu tür hareketler normalde yapmazdım hele hele bu kadar primli hisseyi almak hiç adetim değildi...ama temeline güvendiğimiz hisseler psikolojimizi bozunca biz de öyle davrandık...:)

bir daha böyle davranışlara tövbe dostlar....kimseye de tavsiye etmiyorum...
    Ben de bugün aynısını Banvit’te yaptım çok sevdiğim gereli sattım Banvit aldım totalde %7 zarardayım

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7. arkadaşlar geçmişte banvitin bir hareketini burada biraz önce söylemiştim...tavan olmadıktan sonra hisse gevşer...sonraki günlerde ise düzeltme sürecine girer...bu süreç işlem hacminin iyicene düşürünceye kadar devam eder...bu süreçte geçmişte sabah sat ,akşam al moduna girmişti...eğer aynısını yapacak olursa aynı durum yaşanabilir...şahsen ben olsam bunu uygularım...çünkü daha bilançolara çok süre var ...al satta başarılı olacağına güvenen ve hızlı olacağına inanan arkadaşların böyle yapması bana uygun görünüyor...

düzeltme sürecinden sonra tekrardan çıkış yapmasını bekliyorum...bu şekilde çıka dinlene bilançodan önce önemli bir yere gelmesini bekliyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Ben de bugün aynısını Banvit’te yaptım çok sevdiğim gereli sattım Banvit aldım totalde %7 zarardayım

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    dostum gerelin bürüt takastan çıkmasına az kaldı...endeks bu gün %2 çıktı ama yarın büyük bir ihtimalle endeks bir miktar düzeltme yaşayabilir veya yatay gidebilir...bu durumda bu gün çok çıkan hisseler düzeltme süreci yaşayabilirler...gerel ise çıkış yapmasını bekliyorum...

Sayfa 272/872 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •