Sayfa 89/548 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 705 - 712 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Posta Gazetesinin fiyatına % 25 zam geldi.Bu ciroda artış demek ancak bist için ciro karlılık önemli değil tabi.2018 sizler için karlı bir yıl olsun inşallah.
    Speküülatörü patronu ne kadar hissede baskı kurarsa kursun bir yerde etkisi kırılacak çünkü mızrak çuvala sığmaz.Şirketin hem iştirakleri hemde nakiti karlılığı artıyor.2018 de muhtemelen defter değeri 5 lira olacak.
    Yatırım tavsiyesi değil.

2. Spek basur olasın da helâdan çıkamayasın böyle günde içine ettin kağıdın.adam goturmemeye yemin etmiş patron benim diyor.alanda taşımıyor

3. Ulan üste bir aydır 30000 yazan dallama kabir azabı gibi her gün bikmadinmi sat sktr git hisseden yeter yav

4. SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. diablo pasta için teşekkürler.Alnus almasaydı demekki hisse 2.65 idi.
    Bence esas şirket kasasındaki nakitin kusuratı ile biraz destek çıksa hissesine bunun 2 katı olabiliriz.Bu fiyat seviyelerini hak etmiyoruz.Gazteye % 25 zam geldi.Hisse kıpırdamadı.Yatırımlar meyve vermedi bize.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİL.

6. Ne bilanço ne temettü nede haberler götürdü bu kağıdı.2017 bu kadar pozitif habere karşın gitmedi faaliyet ozsermayesi sürekli artıyor kasada nakittir iyi başka kağıt olsaydı su an giderdi kâğıtta çakallar dans edince boyle oluyor suç bizde cakallarlla dans edilirmi.bir tavan görmeden gideceğiz gazetenin bahtsız bedevileri

7.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    diablo pasta için teşekkürler.Alnus almasaydı demekki hisse 2.65 idi.
    Bence esas şirket kasasındaki nakitin kusuratı ile biraz destek çıksa hissesine bunun 2 katı olabiliriz.Bu fiyat seviyelerini hak etmiyoruz.Gazteye % 25 zam geldi.Hisse kıpırdamadı.Yatırımlar meyve vermedi bize.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİL.
    Yanlis degerlendiriyorsunuz bence.
    Surekli tahta uzerindeyim.yapi kredi ilave alimlari benim.alnus is piramit hepsi karsilikli.
    Ne tesadufki 73 e veren is sonra 100 bin alis yolluyor 5 dakika sonra piramit topladigi 75 bini oraya basiyor.
    Ben operasyon bekliyorum 255 bin lotu garanti bosuna almadi
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8. Asuzularim sagolsun deli kar ettim hergun yazdigi o 35 i cizmem yakindir
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Sayfa 89/548 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •