Sayfa 265/637 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. Hekts gene yaptı yapacağını 11.7 mil teşvik almais

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

belki ilgilenen arkadaşlar olur.

https://uzunvadehisseci.blogspot.com.tr/
    audentes Fortuna iuvat

3. Beyaz yaka için uzun vadeli yatırımın önemi ve hisse seçiminde genel kriterlerden(şirket sahibi, temettü istikrarı/yatırım durumu, grafik pahalı konsepti ...) sonra biraz daha işin detay ve püf noktası diyebileceğimiz yerlere geçelim mi? Ne dersiniz Sn. @Cauitionary, @Dudu, @Ctugrul?

Konuyu bir adım öteye taşımak için bir konu daha açmak gerekli sanki veya detay/ince noktalar yerine farklı bir şey de olabilir tabii. Benim aklıma ilk bu geldi.

Saygılar.

4. Selamlar,

Jüri, Zarrab davasında kararını açıklamış. Sonucun ne olacağı hakkında teknik/hukuki fikrim yok ama hükümete yakın TV kanallarının telaşına bakarak biraz can sıkıcı sonuçları olacak kanısındayım.

Yarın ya da önümüzdeki günlerde borsada düşüş süreci başlarsa alım fırsatı olarak değerlendirilebilir mi?

Saygılar.

5. Güzel bir düzeltme yeriz sonra yola devam ederiz gibime geliyor. Ben şahsen bu düşüşü(eğer olursa) firsata cevirmeye çalışacağım. Aksine ben çok yükselişler oldugunda daha tedirgin oluyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Beyaz yaka için uzun vadeli yatırımın önemi ve hisse seçiminde genel kriterlerden(şirket sahibi, temettü istikrarı/yatırım durumu, grafik pahalı konsepti ...) sonra biraz daha işin detay ve püf noktası diyebileceğimiz yerlere geçelim mi? Ne dersiniz Sn. @Cauitionary, @Dudu, @Ctugrul?

Konuyu bir adım öteye taşımak için bir konu daha açmak gerekli sanki veya detay/ince noktalar yerine farklı bir şey de olabilir tabii. Benim aklıma ilk bu geldi.

Saygılar.
    Detay için soru cevap şeklinde ilerlenebilir. Mesela bir arkadaşın daha önce yazdığı hisse seçim kriterleri konusunda, detay bilgi istenebilir. Hisse bazlı analizler paylaşılabilir.

Benim tek dikkat ettiğim konu, gündelik al-sat mevzularına, kısa vadeli trade işlemlerine girilmemesi. Temel amacımız uzun vadeli yatırıma dönük hamleler yapmak.

Alıntı Originally Posted by cigulinin hayaleti Yazıyı Oku
    Selamlar,

Jüri, Zarrab davasında kararını açıklamış. Sonucun ne olacağı hakkında teknik/hukuki fikrim yok ama hükümete yakın TV kanallarının telaşına bakarak biraz can sıkıcı sonuçları olacak kanısındayım.

Yarın ya da önümüzdeki günlerde borsada düşüş süreci başlarsa alım fırsatı olarak değerlendirilebilir mi?

Saygılar.
    Ne kadar düşer sorusuna cevap bulursanız her düşüş bir fırsattır. Ancak bu işte daha pandoranın kutusu açılmadı ve görülen o ki bu iş bir hafta veya bir ay sürmeyecek bizi ara ara değişen şiddette etkileyecek.
    O egeli ben değilim

8. Uzun vadeli portföy yatırımı derken aklımıza sadece hisse yatırımı gelmiyor değil mi? bir ara detaylı yazmıştım, portföy çeşitlendirmesi çok önemli...tüm yatırım tl enstrümanlara olmamalı..döviz bazlı yatırım da yapılmalı, oranı %10 olur %30 olur..Bunu da sigorta gibi düşünmeli.

Bu bağlamda, BES yatırımında olabilir, ya da BES dışı olabilir, portföyde gram altın bulundurulmalı görüşündeyim...gram altın= ons altın*usdtl kuru bildiğiniz gibi...şu an ons altın 1323 usd ve güçlü bir trend başlatmış gözüküyor...usdtl şu an düşük olduğu için fazla dikkat çekmiyor, ama usdtl de de toparlanma olursa gram altın 200 leri denyebilir.

2018 içinde ons altında ilk hedef 1400 usd, bu seviye aşılırsa 1600 usd ye kadar gidebilir...usdtl de yıl içinde 4 tl üzerini görür beklentim var...bu bağlamda gram altın şu anki değerinin %25 kadar üzerine 200 tl yi görebilir (yıl içi diyorum, ama, büyük ihtimal yılın ilk yarısı).

önemli not: kur ve ons altın tahmin edilmesi en zor enstrümanlardan...genelde pek tutturulamaz...bu nedenle beklentilerimi yatırım tavsiyesi olarak algılamayın lütfen..yanılma ihtimali yüksektir...bu beklentilerim doğrultusunda BES portföyüm %100 gram altında son iki yıldır, 2018 de 200 leri görene kadar da kalmayı planlıyorum.

Sayfa 265/637 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •