Sayfa 458/712 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon
Arama sonucu : 5692 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by vdthdf Yazıyı Oku
    Simdilik zararsiz. Yon hala yukari.
    Mavi_58 arkadas bir grafik atarmisin.

Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    240 dk - haftalik

gun icinyorumum yok cunku tatil donusu bi de bugun kademe savasi vardi sanki birileri soyle diodu sanki hem mal alirim hem yukseltmem, birileride mal aliyosan asagi bastirmam kagidi.fal okur gibi oldu dimi[emoji3] ama haftalik olarak iyi hamlelere gebe[emoji3] tabiki bence

yatitim tavsiyesi degildir

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Fala guzel bakmissiniz.hem alirim hem yukseltmem diyorlar. Haftalikta cizdiginiz en alttan gelen cizginin L3 de birlesen rotadan xikmadigi surece sorun yok. Oraya geldiiginde hacimler artarsa tekrar 2,30 lari test eder. Haftaya iyi baslayacak bence bu aksam alicili kapati cizgiyi bozmadi.

3.  Alıntı Originally Posted by vdthdf Yazıyı Oku
    Fala guzel bakmissiniz.hem alirim hem yukseltmem diyorlar. Haftalikta cizdiginiz en alttan gelen cizginin L3 de birlesen rotadan xikmadigi surece sorun yok. Oraya geldiiginde hacimler artarsa tekrar 2,30 lari test eder. Haftaya iyi baslayacak bence bu aksam alicili kapati cizgiyi bozmadi.

[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

4. bu arada sancktar kardes nerelerde iceri mi dustu yine[emoji3][emoji3]

5. https://invst.ly/67q85

siyah zigzagları 1,91 i tekrar aşağı kırarsa bu şekil olabilir diye çizmiştim ama aşağı kırmadı . sarı destek üzerinde devam ediyor şu anda eğer sarı desteği aşağı kırmaz ve üstteki yeşil direnci geçebilirse bir sonraki kuvvetli direnci belli. Eğer yeşil direnci geçemezse veya ertesi gün yeşil üçgene girerse zigzag yapmaya devam. ne zaman güçlü bir şekilde üstteki yeşili geçtik o zaman güzel günler bizim olabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir. Başkasının aklıyla yola çıkan yolda kalır.

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. 2 nin altina cok rahat sarkiyor ama simdi 2 nin ustune atmasi icin milyon lotla anca kalkar...adi serefsizler

8. Goz kirpti

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 458/712 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •