Sayfa 271/652 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. mynet te tıklanma rekoru kırıyoruz. aselsan ı 4 e katladık. genel olarak takibe alınmak çok iyi. geleceğimiz parlak

2. bu gün çok güzel bir gün oldu..hem geçmiş zirvemiz olan 1,81 i geçip ,1,82 yi gördük , hem de daha önceki en yüksek kapanışımız olan 1,75 in üzerinde 1,76 ile bir kapanış yaptık...

ağırlıklı ortalamamız 1,77 oldu bu gün buranın altında kapanış yaptık normalde bu bir miktar olumsuz gibi görünebilir...benzer şekilde işlem hacmimiz de 9 milyon tl oldu ..bu miktar da yüksek bir miktardır..bu veri de normalde olumsuz gibi görünüyor...

bu iki olumsuz verinin ortaya çıkmasının nedeni direncimiz olan 1,80 in yukarısını görmemizdir...o tür dirençleri yüksek işlem hacmi ile geçersek iyi olur...şu anda 1,82 ye kadar olan kısım güzel maliyetlendi o yüzden de oraya kadar olan kısım nisbeten daha kolay alınabilir...temenim yarın tekrardan orayı denemesi ve artık 1,80 nin üzerinde bir kapanış yapmasıdır...eğer bunu başarabilecek olursa satış baskısı çok düşeceğinden hisse çok da fazla olmayan sürede 2,00 ı hedefler...

iyi bir bilançoda 3-5 tl aralıklarına kadar orta vadede çıkabilir diye düşünüyorum...bu gün hiç bir şekilde hisselerime elleşmedim...bakalım nasibimiz ne olacak dostlar ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    daha benle asik atip da sag cikan spek olmadi benden soylemesi��
    dostum şu speği tokatlayan yoksa sen misin
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. genpaz ne yapmış acaba. bu önemli

5.  Alıntı Originally Posted by ihsan07 Yazıyı Oku
    mynet te tıklanma rekoru kırıyoruz. aselsan ı 4 e katladık. genel olarak takibe alınmak çok iyi. geleceğimiz parlak
    evet dostum bende farkettim...umarım yeni gelecek taze kanlar ile 1,80 direncimizin üzerine çıkarız...eğer çıkarsak önümüz açılır...ilk hedef 2,00 olur...bilançodan önce 2,00 ın üzerinde olmak çok güzel olacak...bu bizim en büyük temenimizdir...

6. Sn İberata özelden yazdıklarıma tekrar bi gözat fikir verir diye düşünüyorum. Hayırlı kazançlar. İhtiyaç hissedersen tekrar görüşebiliriz.

7. dostum özelime baktım yeni bir yazı yok değil mi ...dün bu gün yazdığınız...

8. İşlem hacmi çok yüksek bu da çıkışı destekliyor önümüzdeki hafta 1.82 yi geçeriz gibi gözüküyor.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 271/652 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •