Originally Posted by rumenigge evet şimdi farkettim Eeee.. neymiş rumenigge.. Sen benimle dans edemzmişsin... Zaten sen iki kişiyle dans edemezsin.. Bir... Biricik bardo İki... DeliKAN Yani... kiminle dansa kalktığına dikkat et..
Originally Posted by rumenigge benim verdiğim istatistik daha katılımcı senin ankete nerdeyse anketi yapan dışında katılan olmamış bir şey ifade etmez yani az birşey kaldi zaten.. hayır çıksa da tekrarlanır bir şekilde. evet çıkana kadar devam edilir. kaç. yillik projeleri bukadar yaklaşmışken bir referandumla çöpe gitmez
Originally Posted by DeliKAN Eeee.. neymiş rumenigge.. Sen benimle dans edemzmişsin... Zaten sen iki kişiyle dans edemezsin.. Bir... Biricik bardo İki... DeliKAN Yani... kiminle dansa kalktığına dikkat et.. ikinci ile üste para versen dansetmem zaten birinci dururken
Originally Posted by EKaya az birşey kaldi zaten.. hayır çıksa da tekrarlanır bir şekilde. evet çıkana kadar devam edilir. kaç. yillik projeleri bukadar yaklaşmışken bir referandumla çöpe gitmez merak etme 1940 lı yıllardaki açıktan oy verme ancak sayımı gizli yapma tekniği şuan geçerli değil
Originally Posted by rumenigge merak etme rumenigge... merak ettim.. benim blog yazımı okudun mu. ?
Originally Posted by DeliKAN rumenigge... merak ettim.. benim blog yazımı okudun mu. ? dur şimdi okuyayım Edit:Okudum güzel yazmışsın
Siz hayırcılar zaten blok sunuz )
Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap
evet ciler Akp MHP bbp
Forum Rules
Yer İmleri