Sayfa 140/614 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1. mümkünse başka hisseye yönelin arkadaşlar naş burası dolu

2.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Birde bu 9 aylıkta bilançonun kara dönmesi de biraz zorunluluktan olmuş olabilirmi acaba? 5 Yıl arka arkaya zarar açıklayan şirketlere yapılan yaptırımlara maruz kalmaması için. (Bu konuda çok bilgi sahibi değilim, bilançok işlerini bilen arkadaşlar bu konuyu yorumlarsa iyi olur)
    benim hatırladığım rekabet kurulundan gelebilecek ceza için karşılık ceza gelmeyince bilançoya eklendi

bu nedenle kar oluştu.

tabi yanlışda hatırlıyor olabilirim..

3.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Ne yapsın arkadaş, baktı bu bakkal dükkanı ile ilgili haber asla çıkmıyor. Bari bununla kendimi ve hissedeki arkadaşları avutayım.
    Arkadaş sen beni dinle, ne kendimi avuturum nede başkasını, boş yazılar la uğraştırma beni, ne yazmışız bak geriye dönüp Cmbt için, kademe yanılmışmıyız?
    Sen ne soruyorsun hala 1.5 kar geldi acaba feyk miydi? olsa ne olacak? Vazmı geçireceksin üçbacılardan

4.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Arkadaş sen beni dinle, ne kendimi avuturum nede başkasını, boş yazılar la uğraştırma beni, ne yazmışız bak geriye dönüp Cmbt için, kademe yanılmışmıyız?
    Sen ne soruyorsun hala 1.5 kar geldi acaba feyk miydi? olsa ne olacak? Vazmı geçireceksin üçbacılardan
    Valla bende vazgeçemiyorum ama para bu hissede mahkum olduğu için 65 tl de yükselirken farkettiğim ve asla düşünmeden alacağım kerevitaşı kaçırdım ve kerevitaş şuan 135 bin tl. Ama bu kağnı bir kademe yükselecek diye anlımızın derisi çatlıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    CMBTN...

Önce size eski bir sayım vereyim.

1999-2006 arası yükseliş trendinin sayımı.

9 dalgalık trend 58 krş'tan başlayıp 80 kat primle 48 TL'yi görüyor.

Daha sonra ne mi oluyor? Önce 2008 krizinde 6.5 TL görülüyor.

2011'DE 10 KAT prim daha yapıp 69.5 TL görülüyor.

Sonra ardından Suriye krizi , inşaat sektörü daralması vs. derken aradan 11 yıl geçmiş ve bugünkü fiyatı 2006 zirvesini de altında. Yine de size ne kadar ucuz geliyor değil mi?

Bunları neden verdim. Çünkü 40-45 liralardan millete pazarlanan bazı BIST 30 hisselerinin de akıbeti bu olacaktır.

Sayıma gelelim...

KISA VADE...

Yön yukarıdır. 3 dalgalık bir trend oluşmuş.

P.tesi günü 38.38 kırılınca 3. dalgalar başlayacak.Fincan kulp hedefi 44.15.

UZUN VADE...

2009 dibi 6.5'tan başlayan 19 dalgalık trendin 7. zirvesi 69.5 ile görülmüş.

43.40 yukarı kırılıp üstünde kalabilirse 69.50 üstünde yeni zirveler yapabilir.

Orta vade düşüş trendi olan 43.40 kırılmış gibi yapsa da bunun fake olup tekrar aşağı döneceğini düşünüyorum.

31.50 aşağı kırılırsa 20 TL'ye kadar düşebileceğini sanıyorum.

Bunun nedenini de dolar bazlı sayımda aşağıda vereceğim.

Uzun vadede 69.5 üstünde 12 zirvesi daha olacaktır.

UZUN VADE (USD BAZLI)...

2011 zirvesi 44.79 USD'den başlayan 9 dalgalık trendin 7. dibini 8.34 USD ile yaptı.

Şimdi yaptığı mavi 4 tepki dalgası uzun vade düşen trend çizgisi olan 11.90-12.00 USD'ye kadar çıkabilir.

Daha sonra 8.34 USD altında 2 dibi daha vardır.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Tşk muhteşem bilgilendirici bir çalışma olmuş. Ama bence bu şirketin yakın zamanda bir sermaye arttırımına gitmesi farz oldu. En önemli yükselme beklediğim kriteri bu bende

7. Taha Kardeş ) Uzun süredir çıkmadığını herkes biliyor.
    Allah hibirşeyi durağan yaratmamış..Ayrıca Diyalektik denen birşey var.. Hiç bir şey durağan değildir, hareket halindedir...
    Yada borsa tabiri ile her inişin bir çıkışı vardır derler.
    Çıkmayacak, düşüyor demekle bir halt olmaz..BU kimseye yarar getirmez. Moral bozmaktan başka.
    Tabiki ihtimaller söylemekte fayda vardır ama "uzun süredir çıkmıyor bu yüzden çıkacağada benzemiyor demek" kağıda ilgiyi azaltmakdan vede mevcut yatırımcıyı bezdirmekten başka işe yaramaz.. Eğer amaç bu değilse yaazmayın bence....
    Hepi topu 880 bin lot mal var.
    Alsın bakalım birileri toplamda 50bin lot mal..
    Bakalım direnç felan takıyormu..
    Borsa olmuş 118 bin. Bu ve bacıları hala dipte.. Hemde bu bacılar öyle çaycının bir masa iki iskemble den mütevellit şirketleride değil. Hepsinin marka değeri var. Gidecekler. bir ileri bir geri.. Ama gidecekler... 6 hatta 7 yıldır bekleyenler, altı yıl daha beklemezlermi sence..İnanın bana her geçen gün, bu insanlar satmamak için daha da bekelrler. Yeni girmemişki bunca sene bekleyen arkadaşlar. Yeni girmiş olsalardı, belki 2 aylık bir sürede uzun gelebilirdi.....Velhasıl satacaklarını sanmam.
    Her geçen gün, ve BIST 100 ün her çıktığı gün, bu tip geri kalmış, marka değeri olan kağıtlara ilgi artacaktır.
    MRSHL, CMBTN ve İZOCM...
    Unutma... Mrshl Rallide 250 cent potansiyeli var.. ) ne kadar yapar siz hesaplayın.. Tabiki dirençleri de var.. Yıllar önce yazmışız o dirençleri..
    İZOCM da acaip şeyler oluyor. Takasları bir alem..
    ÇMBTN fık fık olmuş.

2018 içinde 58, temmuz 2019 da 90 olma ihtimali var.

8.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Tşk muhteşem bilgilendirici bir çalışma olmuş. Ama bence bu şirketin yakın zamanda bir sermaye arttırımına gitmesi farz oldu. En önemli yükselme beklediğim kriteri bu bende
    69.5 üzerinde 12 zirvesini sermaye artırımı ile olacak ...(fon daki para yı bir şekilde okutacaklardır) diyor mohikan hocam

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 140/614 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •