Sayfa 726/1001 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .. bora amca, halkbank davası rte'nin "ben yoruldum, siyasetten cekiliyorum (seve, seve) artik dava açmayın, birakacagim" turlarina baslamasina sebep olacak deniyor.!
    Kusura bakmayın ilgimi çektiği için araya giriyorum.Nerede okudunuz böyle bir haberi?

2.  Alıntı Originally Posted by sartut Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın ilgimi çektiği için araya giriyorum.Nerede okudunuz böyle bir haberi?
    https://www.artigercek.com/erdogan-z...N1fv_0.twitter..
    ayrica twitter adresinden de aynen yazdigim gibi. paylasim yaptigini okuyabilirsiniz.. a

3.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    https://www.artigercek.com/erdogan-z...N1fv_0.twitter..
    ayrica twitter adresinden de aynen yazdigim gibi. paylasim yaptigini okuyabilirsiniz.. a
    Teşekkürler ....

4. seyretmeyen, seyretmek isteyenler icin.. erol mutercimler ve hüsnü mahalli'nin birlikte sohbet ettikleri.. arka plan programini tavsiye ederim. haddim olmayarak.. tele1 kanalında. yayimlandi.

5. Rüşvet normal bir hal aldı. Bazen adına bağış diyorlar, bazen kar payı, bazen himmet, bazen rüşvet... kamuflaj... camiyi çalan minaresine kılıf buluyor...

Sonuç? Şehirlere ihanet ettik!

İstanbul metropol içerisinde son sıraya geriledi Avrupa da. Çünkü yaşanabilir bir şehir değil artık! Rantiye Rüşvet galip geldi.

Uzaylılar mı ihanet etti?

Şehirlere İhanet ettik itirafı yapıldı da ihanet edenlere bir ceza verildi mi? Samimiyet varsa şehirlere ihanet edenler siyasi parti veya makam ayrımı yapılmadan hapse atılır aynı Osmanlı daki gibi.

Bence samimiyet yok. Sadece problem var deniyor. Çözümü anlatılmıyor. Kanunu çiğneyenlerin nasıl cezalandırılacağı belirsiz. Basit bir gayrımenkul davası 3-5 sene sürer mi?

Rüşvet, Himmet, KanundışıBağış, KanundışıYardım alan da veren de MERDUTTUR! Allah ın rahmetinden pay alamaz!

Bilmemne vakfına yardım isteyip de uygunsuz işe EVET diyen Olur İMZA atan da rüşvet alıp verdiği için merduttur!

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Gayrımenkullerin primi bir yana asıl sorun ülkemizin vatandaşlığının artık prim yapmaması.

Nesine özenip de kuyruğa girecekler.

Ha deniz, tarih, doğa diyorsan verir parasını turist olarak gelir.

Kendi vatandaşı bu ülkeden kaçarken, vatandaşlık vaadi ile gayrımenkul pazarlaması yapmak boş iş.

6. Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Başlık, aynen Kel Ali'nin bağına döndü...

Bakımsız, viran.

Tam da "muariz"larımızın istediği, arzuladığı gibi.

Hisse başlıkları dışında bu forumun en popüler iki başlığından birinin hali pür melali böyleyken böyle...

Peki muarızlarımız acaba nasıllar?

Keyifleri,sıhhatleri yerinde mi acaba?

Umarım iyidirler.

Bu arada dolar kurunun yükselmesi için en çok çalışanlardan biri Erdoğan.

Hemen her gün yaptığı konuşmalarla halkın ve kurumların arasında nefret ve ayrımcılık tohumları atmakta.

Dün de Boğaziçi'lilere yaptığı konuşmada söyledikleri ve bugün rektörün attığı tweet ibretlik.

Eğer Boğaziçi milli değerlere yaslanmadığı için başarısızsa, milli değerlere yaslandığı için başarılı bir üniversitemizi de bize gösterseydi diye düşünüyorum.

Merak etmeyin bu yönetim söylemleriyle dolar kuru öyle beklenildiği kadar düşmeyecek.

İstemiyorlar kanımca.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dolar kurunu etkileyecek en önemli konulardan biri malum AB çıpası.

Peki Erdoğan'ın parayla satın almaya kalktığı (uçak ve et siparişleri) ilişki ne durumda?

BU konuda Murat Yetkin şöyle demekte:

Macron, davetlisi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ortak basın toplantısında şunları söylemişti:

"Türkiye'nin AB ile ilişkileri söz konusu olduğunda, yakın dönemdeki gelişmeler ve tercihlerin, bağlı bulunduğumuz süreçte herhangi bir gelişmeye izin vermediği açıktır."

.....

Zaten dönüş yolunda, 6 Ocak oluyor, uçaktaki gazeteciler Macron'un sözlerini yorumlamasını istediğinde Erdoğan içinden çıkması çok da kolay olmayan şu cümleleri sarf etti:

- "Ben onun tam ne demek istediğini anlamak istemedim. Onların bizi anlamasına odaklanmayı tercih ettim. (..) Hem içeride hem de basın açıklamasında buna odaklandım. Temenni ederim ki bizi anlamışlardır."

Parayla bile satın alınamayan vaadler(!)e kendisi çoktan inanmasa da sanki hala ümit varmış gibi Türk kamuoyunu oyalayıp durmakta...

Arada bir Ey AB diye efelensek de artık bu çıpaya inanan kimse kalmadı.

Sayfa 726/1001 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •