Sayfa 247/948 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Eski bir haber ama yabancı ortaklık istekleri varmış bir ara hala varmıdır bilmiyorum ama hissenin bu karlılığı ivmelenerek sürdüğü sürece zaten kendi başına marka olmuştur sılvır. Yabancı ortak küçük bir olasılık ama olursa iler ki bir kaç yılda 1 milyar piyasa değerleri hayal olmaz sılvır için.
    Eski bir haber olduğunu arka sayfada belirtmeme rağmen alıntı yapmış arkadaş. Fikrimi söyledim yabancı ortaklık çok küçük bir ihtimal bence. Önemli olan 9 aylıkta gelen karın fiyatlanmamış olması endex rallisine rağmen. 9 aylık karın hakkı 4 lira olmalıydı bence ama henüz o rakamdan çok uzaktayız.

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Eski bir haber olduğunu arka sayfada belirtmeme rağmen alıntı yapmış arkadaş. Fikrimi söyledim yabancı ortaklık çok küçük bir ihtimal bence. Önemli olan 9 aylıkta gelen karın fiyatlanmamış olması endex rallisine rağmen. 9 aylık karın hakkı 4 lira olmalıydı bence ama henüz o rakamdan çok uzaktayız.
    El insaf , mesajlarımız arasında 1 dk gönderim farkı var , aynı anda yazdığımızı anlamak zor olmasa gerek.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. Düzelme gereği duymadınız demek. sıkıntı yok dostum, burda art niyet arama kimseden. Biz pozisyon aldığımız hisselerde pozitifizdir aksi olsa almazdık zaten. Yabancı ortaklık konusunda 3. kez yazıyorum çok minik bir ihtimal bence bu saatten sonra. Şirketin geldiği durum ve pozisyon artık yabancı ortaklığa uygun değil. Civciv iken altın yumurtlayan tavuk olmuş. Şu pazarlama ile birleşirse o zaman efsane olur bistte oda bir ihtimal tabi.

Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    El insaf , mesajlarımız arasında 1 dk gönderim farkı var , aynı anda yazdığımızı anlamak zor olmasa gerek.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Düzelme gereği duymadınız demek. sıkıntı yok dostum, burda art niyet arama kimseden. Biz pozisyon aldığımız hisselerde pozitifizdir aksi olsa almazdık zaten. Yabancı ortaklık konusunda 3. kez yazıyorum çok minik bir ihtimal bence bu saatten sonra. Şirketin geldiği durum ve pozisyon artık yabancı ortaklığa uygun değil. Civciv iken altın yumurtlayan tavuk olmuş. Şu pazarlama ile birleşirse o zaman efsane olur bistte oda bir ihtimal tabi.
    Pazarlama ile birleşen hemen hemen tüm şirketler efsane olur. Çünkü pazarlama asıl karı örtülü olarak borsaya açık şirketten borsaya açık olmayan şirkete aktarma yöntemi..

Kimse burada adil bir ticaret aramasın.. Bulamaz... Masanın 2 tarafındaki de aynı kişi, bir tarafta %50'sine sahip, diğer tarafta %100'üne.. Hangisinin hakkını savunur sizce?

Derimod, Usak daha niceleri. Üretim şirketi ayrı pazarlama şirketi ayrı...

Yataş birleştirdi EFSAnE oldu...

Darısı diğerlerinin başına inşaALLAH...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    SİLVER CAN- SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, piyasada daha beklentili ve popüler hisseler var. Mesela Gerel, Asuzu, Kront, Netaş, Banvit vs. Bizim hissemiz onların yanında nasıl duruyor. Bu konuda bizi aydınlatabilir misin abi.
    CEVAP:
    -Onların yanında prenses gibi duruyor. Hepsi çıkışını ikiye, üçe katladı. Atı alan üsküdarı geçti. Ayrıca f/k oranları da pahalı olduğunu gösteriyor. En primsiz açık ara bizimki diyebilirim.
    SORU:
    -Ya abi, şimdi Sn.tutgetir abim gelecek, haklı olarak yine uçtun diyecek. Demez mi onların hikayesi var diye.
    CEVAP:
    -Var, Bizim yok mu. 5 yılda 1 Milyar ciro. Hemde ayrıca bizim f/k miz bedava. Borçluluğumuz yok kadar az. (bu durum çok önemli)
    SORU:
    -Niye önemli olsun ki abi, bir de parantez içinde belirmiş sin.
    CEVAP:
    -Bir sanayi şirketinin 6 Milyon TL kısa vadeli, 7.5 Milyon TL uzun vadeli finansal borcu olursa, buna borç yok denir. Çünkü tüm borcunu 6 aylık karı ile kapatıverir.
    SORU:
    -Pes doğrusu. Bizi yine kandırdın be abi.
    CEVAP:
    -Hadi bakalım hadi, bu kadar sohbet yeter.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Pazarlama ile birleşen hemen hemen tüm şirketler efsane olur. Çünkü pazarlama asıl karı örtülü olarak borsaya açık şirketten borsaya açık olmayan şirkete aktarma yöntemi..

Kimse burada adil bir ticaret aramasın.. Bulamaz... Masanın 2 tarafındaki de aynı kişi, bir tarafta %50'sine sahip, diğer tarafta %100'üne.. Hangisinin hakkını savunur sizce?

Evet 1 liradan 30 liraya 2 senede giden bir yataş izledik. Olma ihtimali olurda olursa dediğim gibi 1 milyar piyasa değeri uçuk değil. Ama bunlar hep olasılık. Biz mevcut sılvıra bakıyoruz beleşten az pahalı olduğunu görüyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku

aslında spk bunlara izin vermemeli...bu tür şirketleri bimerden şikayet etmeli...böyle haksızlık olur mu...??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Silverline Endüstriyi neden önemsiyorum. Yabancı ortaklık ve pazarlama ile birleşme olasılıklarını bir kenara koyalım. Şirket 2017 yılının üçüncü çeyreğinde 10.9 milyon lira kar elde etti. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde şirketin karı 2.8 milyon lira olmuştu.
    Kardaki yüzde 400'e yakın artış hisseye yansımadı hiç. Bilanço geldiğinde zaten hisse 2.30 zu görmüştü bugün endexte ki ralliye rağmen 2.40 lardayız. Bu karlıkla sılvır motor yakmalıydı ama o lastiklerini bile yıpratmadı henüz.

Sayfa 247/948 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •