Sayfa 200/1049 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Binanceden myetherwallet'e aktarıp oradan göndermeniz gerekiyor. İco bittikten sonra da kendi ağlarında aldığınız coinleri gönderiyorlar. Tabi bir de katılım için ilk önce kimliğinizi onaylamanız gerekiyor(kyc).
    Ughh azcık uzun bir yol kıçıkırık yeni çıkan bir coin için ..

2. Sn.enfarktus, tşk ederiz..
    Benim yerel Türk bankasında SWIFT hesabım var..Oradan gitmez mi bu meret! Benim havale başına maliyetim 35 USD gibi bişey..50-
    100K göndersen ciddi bi maliyet değil bence..

Ayrıca token ne; coin ne kısaca?! Yani arasındaki temel fark..

3.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Binanceden myetherwallet'e aktarıp oradan göndermeniz gerekiyor. İco bittikten sonra da kendi ağlarında aldığınız coinleri gönderiyorlar. Tabi bir de katılım için ilk önce kimliğinizi onaylamanız gerekiyor(kyc).
    Mübarek 12,36 usd bedel alıyor eth transferi için..binance'de öpmeye başladı bizi

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    708 dk (~12 saat) dinledim 0.528 BRO coin kazandım

Günde 10 saat ayda 260 saat dinlerseniz. 11-12 BRO kazanırsınız.
    Yaklaşık ayda 12 x 0.77 Dolar =~ 9 Dolar yapar. Karar sizin.

5-6 pc ye kurup. Haporleri kapatıp. Ara ara refresh yapabilirsiniz de :P
    .
    .
    .
    Ama beklersiniz 100 x katına çıkar filan. Coin dünyası işte.
    Sn.secbul şuan 500 dk - 0.10346700 BRO
    Bunlarda kesenin ağzını kapatmışlar anlaşılan

5. benim crypterium a gonderdigim bitcoinler gitmis.... nasil olur aklim almiyo.... yanlis adrese gondermisin diyolar.... birdaha tovbe boyle biseye katilmam tamamen serefsizlik....

6.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    benim crypterium a gonderdigim bitcoinler gitmis.... nasil olur aklim almiyo.... yanlis adrese gondermisin diyolar.... birdaha tovbe boyle biseye katilmam tamamen serefsizlik....
    Konu neydi ? bilgi verirmisiniz gözden kaçıranlar da faydalansın tecrübenizden

7.  Alıntı Originally Posted by cittaslow Yazıyı Oku
    Sn.enfarktus, tşk ederiz..
    Benim yerel Türk bankasında SWIFT hesabım var..Oradan gitmez mi bu meret! Benim havale başına maliyetim 35 USD gibi bişey..50-
    100K göndersen ciddi bi maliyet değil bence..

Ayrıca token ne; coin ne kısaca?! Yani arasındaki temel fark..
    Bankanıza göre işler değişir. Sanırım garanti ve finans yurtdışı borsalara transfere izin vermiyor, birkaç kişi bu tarz bir şikayet belirtmişti. Coin, kendi blockzincirine sahip olan kripto paraları, token ise kendi blockzinciri olmayıp bir coinin block zincirini kullanan kriptoları tanımlar. https://coinmarketcap.com/exchanges/etherdelta/ bu listedekilerin hepsi ethereum(coin) altyapısını kullanan tokenler.

8.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Mübarek 12,36 usd bedel alıyor eth transferi için..binance'de öpmeye başladı bizi
    Ben sabah transfer yaptım 1.2 usd aldı. Son birkaç gündür ağda yoğunluk var, etherdeltada yaptığım transfer iki gündür ulaşmadı. 12 dolar çok yüksek.

Sayfa 200/1049 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •