Sayfa 132/360 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1. Ne desek boş bu hissede ama yarın kritik bence. Hadi bakalım yarın yap bi tavan, satmayan ne olsun..

2. lqnet olsun sana bulaştığım güne
    ne çektirdin be

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ekin Yazıyı Oku
    Anladığım kadarı ile bana cevap vermeye çalışmışsınız ben illa ki gidecek veya kalacak diye bir şey bahsetmedim,bir şey yazmadım,sadece gidebilme ihtimalinden bahsettim ki hisseyi tanımaya çalıştım; alıp almamakta tereddüt deyim dedim ve almadım siz hissenizle kalın baş başa. Kazancınız bol ve daim olsun.YATIRIM YAPARKEN YATIRIM UZMANI'NIZA VE EN SON KENDİNİZE DANIŞIN ve ÖYLECE KARAR VERİN. YTD.
    bu hissede yeni oldugunuz belli ..bu hisse neden yukselmiyor acıklayayım ..sirketle ilgili kotu birsey varmı yokmu onu bilmem..yalnız bu hisseyi daha onceleri yukarı tasıyan elamanlara islem yasagı geldi 3 ay once..su an ki mevcut spek varsa ki var gibi duruyor oda zugurt parası yok gucu yetmiyor tasıyamıyor kendine 8-10 kademelik bir alan yapmıs gezinip duruyor aynı yerde. bu hisse yi yukseltebilecek tek kisi var oda patron .patronunda umrunda degil hisse gorunen o yoksa 118 000 olmus endekste 90 000 li fiyatlarda duruyor..zar zor nerdeyse 15 gunde 3.85 den 4.03 e geldi...2 senasta 3.88 e geri indi .patron gelmeden bunda is yok anlayacagınız

4.  Alıntı Originally Posted by mithrandir Yazıyı Oku
    Ne desek boş bu hissede ama yarın kritik bence. Hadi bakalım yarın yap bi tavan, satmayan ne olsun..
    turkiye uzaya insan gonderir bu yine tavan olmaz patron almadan tavan olmaz belliki patron para kazanmak istemiyor 7-8 aydır boyle geberik burce gormedim bu sefer bandı genis tuttum 3.70 al 4 sat yapıcam

Alıntı Originally Posted by reisende Yazıyı Oku
    bu hissede yeni oldugunuz belli ..bu hisse neden yukselmiyor acıklayayım ..sirketle ilgili kotu birsey varmı yokmu onu bilmem..yalnız bu hisseyi daha onceleri yukarı tasıyan elamanlara islem yasagı geldi 3 ay once..su an ki mevcut spek varsa ki var gibi duruyor oda zugurt parası yok gucu yetmiyor tasıyamıyor kendine 8-10 kademelik bir alan yapmıs gezinip duruyor aynı yerde. bu hisse yi yukseltebilecek tek kisi var oda patron .patronunda umrunda degil hisse gorunen o yoksa 118 000 olmus endekste 90 000 li fiyatlarda duruyor..zar zor nerdeyse 15 gunde 3.85 den 4.03 e geldi...2 senasta 3.88 e geri indi .patron gelmeden bunda is yok anlayacagınız
    O zaman hisse kısmı olarak sahipsiz yani patron da ilgilenmiyorsa

6.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    O zaman hisse kısmı olarak sahipsiz yani patron da ilgilenmiyorsa
    aynen oyle zaten o yasaklanan elemanlar olsa veya patron olsa bu hisse 5-5.50 aralgıında geziniyor olurdu .onlar da patron da olmayınca hisseyi kaldırıp yukseltecek bir guc yok

7.  Alıntı Originally Posted by reisende Yazıyı Oku
    aynen oyle zaten o yasaklanan elemanlar olsa veya patron olsa bu hisse 5-5.50 aralgıında geziniyor olurdu .onlar da patron da olmayınca hisseyi kaldırıp yukseltecek bir guc yok
    kim tutuyor kardeşim o zaman bir deneyin bakalım aşağ yada yukarı ne oluyor her hissenin sahibi vardır zaman gelince düşer yada çıkar dert etmeyin bu gibi hisseleri alıp atacak fazla bakmayacaksın benden tavsiye.

kafama göre döndünya

Alıntı Originally Posted by burcee Yazıyı Oku
    kim tutuyor kardeşim o zaman bir deneyin bakalım aşağ yada yukarı ne oluyor her hissenin sahibi vardır zaman gelince düşer yada çıkar dert etmeyin bu gibi hisseleri alıp atacak fazla bakmayacaksın benden tavsiye.

kafama göre döndünya
    Aslın da doğru söylüyorsunuz hissesi bir sarzmak lazım ama bunun için de para lazım.
    yalnız uzun vade kağıdı değil.

Sayfa 132/360 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •