Bu topiğe bir iki kelamda biz yazalım. İstanbul'da çalışan biri olarak üniversite de okuduğum ilk sene yurtta kaliyordum. Yaşadığım bazı sağlık problemleri sebebiyle ailem en uygun seçimin istanbul'da ev alıp beni rahat ettirmek olduğunu düşündü yurtta kalmaktansa. 2010 senesinde İzmir'de ki Evlerimizden birini satıp Beşiktaştan 2+1 ev satın aldık o dönemde 135 bin tl ye. Eğer bir insanın gerçekten kalacak yere rahat edecek yere ihtiyacı varsa ev almak hiçbir zaman kötü bir tercih olmaz. O süre zarfında bunun gerçekten faydasını gördüğümü söyleyebilirim. Fakat 8 sene sonra bu sene için evi satmayı düşünüyoruz hem benim iş değişikliği hem de ufak bir aile şirketi kurmak için ama yaklaşık 10 aydır elden çıkaramadık. Bazı emlakçılarla konuştuk ve bazı sitelerin yaptığı metrekare fiyati, emlak konut değeri hesaplama uygulamalarinin da altında fiyat istememize rağmen elden çıkaramadık altını cizeyim zemin ya da bodrum olmayan balkonu olup her odası aydınlık istanbulun göbeğinde ki bir ev için. Kendi kişisel gözlemim İstanbul'da ciddi bir sıkıntının olduğu yönünde. Son olarak eğer insanın ihtiyacı varsa alıp oturmali. Fakat yatırım için düşünen varsa alım ve satım zamanlarını iyi belirlemeli
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri