Sayfa 321/650 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. hisseye teknik olarak bakanlar için sagda solda duseni kırdı hikayeleri goreceksiniz. 2.38 degmesi gerekiyordu degdi. eger ki buranın altında dunku genel endeks dususunu yok farzedersek 1-2 seans daha kapatirsa cacık olmaz ama benim teknik 2.38 degdikten sonra 2.54 gosteriyor. lakin hisse teknige hic bir zaman uymadi..

bu kadar ugras yok dısarda mal var o yuzden gitmiyor. yok su bu degil... verusun 14 den 24 e gidisine en az 3 lerde olmasi gerekirken olmadigina gore baska b..lar var bilemiyoz artık ne karın agrısı varsa

2. 3 e gitmiyor mu

bize de yapıştı kaldı...
    Küçük insanlar dengini, büyük insanlar kendini arar.

3. Sümüklünün kağıdı böyle olurmuş, bulaşma, bulaştırma...
    YTD

4. Bültende bir şey yok galiba.. Olsaydı buralar epey kalabalık olurdu.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    Kural belli aksam kapanista mutlaka 2-3 kademe duser dusukten al
    sabah acilista 2-3 kademe yuksekten acar o arada ellerine siz verin.
    domuzdan ne koparırsanız kardır ama taşıma gafletine dusmeyin
    kuralı uygulayın yeterli dun kapanıstan 2.37 al 2.43 sat hergun minmum 3 kademeniz garanti.

6. Bu hacim ve bu fiyat VERTU yöneticilerinden speğine huzurlu! haftasonu dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Bu hacim ve bu fiyat VERTU yöneticilerinden speğine huzurlu! haftasonu dilerim.
    Katılıyor ve ben de spek beye ve VERTU sahibine, yoneticilerine öbür dünyaya daha çok para götürmelerini, rahat uyumalarını,çoluk çocuklarıyla mutlu mesut nice yıllar geçirmelerini dilerim...
    YTD

8. Herkese merhaba! Ben yine de nostaljj estireyim dedim di!Nerede bu herdaim halka arzı yazan başta strage nicki miydi neydi?,nerede borsayatırımmı ne gelene gidene cevap vermekten başka birşey yapmayan mahallaenin süslü edalısı? )) maliyet düşürücü alımlarda idi ne oldu ona bee??Nerede zafazingo ? acseldemi? yine çarpılmaya? Nerede bu iddialı arkadaşlar saydıĞIM?Çok fena kayboldunuz hadi sessizlik elbet iyidirde bir anda yok oldunuz uçup kaçarkene??? büyük çoğunluğu ya gaptırdı malları dipte ,ya da goy goya yazdırılıyordu!Geçmiş olsun!

Ytd.Değildir!
    Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 13-01-2018 saat: 06:03.

Sayfa 321/650 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •